Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Puteti incepe sa postati raportul pe aceasta saptamana ( 28.o7.2o13 - o4.o8.2o13 ). Va reamintesc ca trebuie sa aveti un minim de 50.000 materiale. Aveti timp pana duminica la ora 2o:3o, cine intarzie postarea raportului sau nu-l posteaza va primi Avertisment la job. Noii veniti sunt scutiti de acest raport.

Sedinta "Arms Dealer" se va tine duminica seara, o4.o8.2o13, ora 2o:oo. Prezenta este obligatorie, in caz contrar veti primi Avertisment la job.

Tin sa veniti in numar cat mai mare, se vor discuta lucruri importante.

Ma duc si eu la somn ca-mi pica ochii in gura.

Noapte buna all!

Salut, acum m-am trezit si eu.

Mersi mersi brothha :) , ia fii atent aici :))))))

Este de la Dookie a pus-o la F4L discutii , am murit de ras cand am ascultat-o ma:))))))))))))))))))

@ Ce pacat ca nu ai rezistat la rob ma...am facut w4 pana la urma :))

Vaaaai, asta ii mai faina ca originala :))

Am mai stat pana la payday si dupa am iesit si eu, mai ai jail?

Cine stie unde s-au afisat rezultatele de la olimpiada?

Uite aici -> http://forum.b-zone.ro/topic/145191-jocurile-olimpice-de-vara-2013-probe-si-clasament/

Energy am aproximativ 4.000.000 mats. am plecat in graba aseara si nu am mai avut timp de nimic. Vorbim luni

Tu esti nou venit si esti scutit saptamana asta de la Raport, kiNNNderuts.

Totusi, mi-ar fi facut placere sa te am prezent la Sedinta.

Atentie la acest post. Membrii care scriu in topicul de discutii "Salut, ce faceti?, "neata si voua", ma duc la somn, nb" o sa fie sanctionati in joc de la Fwarn pana la demitere (in functie de cazul in sine, in care membrul nu intelege si continua sa posteze pentru +1) acest topic nu este unul oarecare, este un topic important al factiunii in care se discuta lucruri importante. Si da, pot si demite daca nu sunt ascultat si nu imi convine ca vad la cineva ca scrie "Salutare".

Topic inchis pentru o perioada scurta sa bagati bine la cap, toti.

Ce rau esti ma , uitate si tu dupa pauza asta care ai facut aici la discutii numai posteaza nimeni ca le este frica de tine , offff beutura asta ce face din om ne om... :)))

@ Turner vezi data viitoare sa te uiti ce 5 ori inainte sa postezi o evidenta de war , pentru ca pe mine ma pui si prezent si invoit.

Nu eu am impus asta, e o regula. Greseste si Turner...nu e usor sa faci evidenta, greseala e normala, o sa mai greseasca, nu e ultima, nu e grava, oricum eu dau sanctiunile.

Ce rau esti ma , uitate si tu dupa pauza asta care ai facut aici la discutii numai posteaza nimeni ca le este frica de tine , offff beutura asta ce face din om ne om... :)))

@ Turner vezi data viitoare sa te uiti ce 5 ori inainte sa postezi o evidenta de war , pentru ca pe mine ma pui si prezent si invoit.

Scuzele mele, la ultima evidenta am gresit la 2 oameni pana acum, tu esti al 3-lea. Iti zic la fel ca si lor, imi cer scuze, am facut-o in graba.

Succes in continuare Flei, pastram legatura si te asteptam inapoi!

Va zic de acum noapte buna, ma bag la Fifa, salut.

Scuzele mele, la ultima evidenta am gresit la 2 oameni pana acum, tu esti al 3-lea. Iti zic la fel ca si lor, imi cer scuze, am facut-o in graba.

Succes in continuare Flei, pastram legatura si te asteptam inapoi!

Va zic de acum noapte buna, ma bag la Fifa, salut.

Multumesc Turner, sa auzim numai de bine :*

@@FLAy,

Nu prea am avut ocazia sa te cunosc, bafta in ceea ce faci.

Multumesc, nici eu, dar o sa ne cunoastem noi candva.. :))

Noapte buna .

Multa bafta in continuare Flay , ai fost un membru de nota 10+. Te asteptam inapoi.

Multumesc, ai grija de factiune impreuna cu Noway, stiu ca o sa tineti Red Dragin Triad foarte sus mult timp.

Merg si eu la somn. Bafta mai departe, Flay. Oricand te asteptam inapoi ! Maine duminica, relax ! Noapte buna, ne vedem maine in joc !

Multumesc frumos Andrey, esti foarte de treaba, sper sa tinem legatura :*

Felicitari pentru Helper.

Salut al.

Bafta Flay.

Multumesc mult RazvanyS, ai grija ce faci :*

@@FLAy, Nabule sper sa tinem legatura bafta in real life te pup :*

Multumesc mult ShOppS, ai grija de tine :*

Imi fa fi greu fara voi.. :(

Edited by FLAy

Noapte buna baieti.

NoWa sa nu ma sanctionezi :*

Acum nu, data viitoare vedem.

Noapte buna RDT

Ne auzim maine, poate la sedinta

Nu se tine sedinta, eu anunt sedinta inainte cu o zi/doua inainte in topicul Anunturi.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic