Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai sa nu o luam asa, pe urma iar incep rivalitatile aiurea, am avut o zi buna si atat. Nu am rupt pe nimeni, nu am dat cu nimeni de pamant. Azi am fost mai buni, pentru ca de doua luni suntem mai buni.

Apropo, cred ca am facut azi 2 luni de lider aici.

Bine spus. Si felicitari , la mai multe luni ! :*

Am iesit afara, bafta!!

@, vezi ca ti-am terminat semnatura, e la cadouri.

Felicitari NoWa pentru cele 2 luni acumulate ca Leader al acestei minunate factiuni. (To be continued...)

Ma duc sa fac un dus, si ies si eu afara.

Vorbim mai tarziu dragoni, bafta all!

Salut, am ajuns si eu acasa, de afara, care mai e treaba?

@,

Turner poti sa imi faci si mie una asemanatoare? Te rasplatesc cu +.

@, Vezi ca vreau si eu o semnatura smechera hai hai sa te vad :)):*

@@kabiX, Tu deja ai avataru ala ce mai vrei? :))

Filip ce zice ala pe /f? http://i.imgur.com/yrYv3o6.jpg

Dati-mi PM cu o poza care vreti sa apara (skin sau orice) si ce text vreti si va fac cand am timp, si nu doar voi, toti care vor. Ma bucur ca va place.

Edited by SQ Turner

Numai posta in topicul de cadouri decat imagini, asa e regula de acolo.

Mersi ca mi-ai spus, Noapte buna tuturor, ma duc sa fumez o tigara si ma culc.

Numai posta in topicul de cadouri decat imagini, asa e regula de acolo.

Mersi ca mi-ai spus, Noapte buna tuturor, ma duc sa fumez o tigara si ma culc.

Edited by kabiX

Oricum cei de la RDT sunt codati majoritatea de aceea tot pierdem turfs s-a mai bagat si newlife ... sa speram ca miercuri recuperam ce am pierdut macar .. Ca azi am avut foarte rele scoruri ..

Mai usor cu astfel de acuzatii ca deocamdata ... offline NuDX. Kelton 05.08.2013 16:22 permanent cheats

Noi nu am inceput sa acuzam aiurea, atata timp cat ati avut zile bune am scris frumos la discutii ca ati fost mai buni, nu va cer sa recunoasteti ca suntem mai buni si suntem peste voi chiar si la waruri in care murim dintr-un glont si acel player primeste ban. Dar atata timp cat va lasam in pace si nu zicem nimic de voi ar fii bine sa faceti acelasi lucru, sunt 20 de admini +, sunt sigur ca la fel cum stau pe voi stau si pe noi . Pe mine nu m-a interesat cine a intrat la voi cum faceti cu NewLife. Imi apar membrii si o sa ii apar cat o sa fiu lider aici, daca mai vad ca ne acuzati de aim undeva pe forum dau report. Daca vreti sa incepem iar invidie si ura ca si cum intre noi ar fii un razboi nu e nici-o probleme, pe mine ma motiveaza.

@Incerc sa evit cat de mult conflictele intre membrii factiunilor pentru ca stiu ce a fost inainte. Vad ca Pici nu va opreste la discutii sa ne acuzati, nu e nimic, lasa ca eu mi-am oprit membrii sa vorbeasca despre voi urat. Hai sa o lasam asa sa nu scriu aici membrii din Tsar care ma suna sa ma intrebe daca au loc sa intre RDT.

Hai sa nu o luam asa, pe urma iar incep rivalitatile aiurea, am avut o zi buna si atat. Nu am rupt pe nimeni, nu am dat cu nimeni de pamant. Azi am fost mai buni, pentru ca de doua luni suntem mai buni.

Apropo, cred ca am facut azi 2 luni de lider aici.

Edited by SQ NoWay25

Corect, foarte bine ai punctat NoWa, sa-si vada de ale lor.

Noi am stat in banca noastra si i-am felicitat chiar atunci cand au fost mai buni.

Ma duc si eu la somn, noapte buna all!

Vorbim maine cand ma trezesc.

Am iesit si eu,noapte buna.

Nowa ce zici de un event maine By RDT? :> punem toti bani si facem unu mareeeeeeeeeeeee sa stie lumea de ce suntem dragoni :))

Buna dimineata, m-am trezit si eu.

Noway, foarte bine si frumos ai spus lucrururile alea despre Tsar, dar stii cum e romanul, ofticat pana... asta este, nu ii mai luam in seama.

O sa va fac semnaturile si celorlalti care mi le-ati cerut cand am timp. Semnaturile nu vi le voi mai face la fel ca cele facut deja pentru Nowa,Only si pentru mine, am vrut sa fie ceva mai original, nu sa aiba toata factiunea, va voi face doar cu text.

EDIT: Am terminat si semnaturile voastre: http://forum.b-zone.ro/topic/29165-red-dragon-triad-cadourigifts/page__st__80#entry2234380. Nu ezitati sa dati + :))

Edited by SQ Turner

Am iesit si eu,noapte buna.

Nowa ce zici de un event maine By RDT? :> punem toti bani si facem unu mareeeeeeeeeeeee sa stie lumea de ce suntem dragoni :))

Il facem, si Grif tot imi spune sa facem, spuneti idei, data cand vreti sa il facem, nu e problema.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic