Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da , iar plang Bratva ca nustiu sa joace corect si fara conduri = 0? :))))))))) Vorbiti ca virginu despre pasarca si habar nu aveti ce ziceti , mai uitati-va in fasolea voastra acolo ca nustiti sa pierdeti :))) Inainte erau aia care au primit ban si erati si voi mai tari ,acum ce facem se duce vorba ? :)))) Cat pot sa rad la fazele astea , oricum mie nu-mi pasa de turfurile voastre nici ale noastre pentru ca habar nua veti ce inseamna egalitate si fairplay , pentru mine teritoriile noastre sunt = 0 exact cum sunteti si voi astia din tsar pentru noi , egali cu 0 pentru ca asta ati dat dovada , zilele bune erau cand participau la war cei care au murit :)))

Carter's rage. :))

Bine ba, le-ai dat mucu' pe romaneste :* .

Noapte buna, am iesit si eu, ne auzim maine.

Ceeee eeeeee cu linisteaaaaaa asta aiciiii? avem cea mai tare mafieeee. Felicitari baietii mei !!

:)) Ce fericit e el,asa este avem cea mai tare mafie,dar lipseste ceva: Los Santos :|

:)) Ce fericit e el,asa este avem cea mai tare mafie,dar lipseste ceva: Los Santos :|

Rabdare, rabdare, rabdare, cu rabdare mafia asta poate ajunge mai sus. Lasati Bratva in pace, nu conteaza ca vorbesc de noi, pana la urma peste tot se vorbeste de noi. Sa nu uitam, lumea vorbeste de cine e important, si totusi, DOAR vorbeste, nu ii poate face nimic.

Puteti incepe sa postati raportul pe aceasta saptamana ( o4.o8.2o13 - 11.o8.2o13 ). Va reamintesc ca trebuie sa aveti un minim de 50.000 materiale. Aveti timp pana duminica la ora 2o:3o, cine intarzie postarea raportului sau nu-l posteaza va primi Avertisment la Job. Noii veniti sunt scutiti de acest raport.

Sedinta "Arms Dealer" nu se va tine in aceasta saptamana.

Mult succes!

Hai noapte buna dragonashi!

Vorbim maine cand ma trezesc.

Maine sigur facem o mica activitate ceva.

Neaaataaa,dupa 4 ore de somn ma bag iar la niste meciuri de dota2,ne auzim mai acusi pe /f.

PS: Va fi sedinta maine?

Nu, se anunta pe forum cand e sedinta.

La 16:00 avem activitate, event Paintball organizat de catre mine si Noway. Va rog sa va strangeti in joc pe la fara 10 ca sa ne organizam si sa plecam frumos. Va asteptam intr-un numar cat mai mare. Plus de asta.. nu uitati, prezenta la activitatile astea optionale conteaza la activitate, la rank up.. Nowa isi face o parere despre fiecare.

Astazi 8/10/2013 ora 16:00 facem un event la paintball, intre noi. Am postat asa tarziu pentru ca acum m-am decis, va astept in numar cat mai mare. Premiul o sa fie pe masura !

Subscriu la ce a zis Turner.

@,

Prezenta obligatorie?

Ce-avem noi aicea, Moderator GG :X

Nu, s-a terminat, a fost ceva de distractie intre noi, dar mi-a luat newlife banii.

Nu, s-a terminat, a fost ceva de distractie intre noi, dar mi-a luat newlife banii.

La ultima runda "mi-ai luat banii din mana" cum s-ar zice a facut 2 kills peste mine.

Va salut din drumul spre mare. Ne auzim peste o saptamana. Sa fiti cu minte nu cuminti si sa nu-l suparati pe Noway.

Distractie placuta, vezi cand bei berea aia, sa te gandesti si la noi :))

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic