Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

NoWay25, Respect my bro, ramai in inimile noastre. }{

Te vom iubi mereu! Nimeni nu te va putea inlocui.

Regret nespus ca nu am apucat sa fiu cu tine de la inceput, totusi pentru mine se termina repede...

Am 4 lideri fata de care voi avea mereu un respect deosebit: NoWay25, Razvan14, Kip si Woozie.

Edited by 3n3rgY

Baieti, timpul meu in conducerea acestei factiuni se sfarseste aici. Momente extrem de frumoase, nu am cuvinte. Pe unii dintre voi o sa va ajut mereu in tot, joc/sau tot ce mai aveti nevoie. Sincer, vorbesc eu mult da acum nu stiu ce sa zic, sa ma laud singur nu imi sta in fire, desi am avut performantele pe care si le-ar dori toti liderii de gang, va asigur asta. Daca ati putea sa ma ascultati pentru ultima data v-as spune sa ramaneti uniti. Sunt multi carora o sa le multumesc mereu, dar vreau sa o fac personal. Daca e sa intrebati de ce las, va spun ca timpul o sa ma preseze din ce in ce mai mult in perioada ce urmeaza si in plus de asta eu din Martie tot conduc aceasta factiune, 3 luni sublider, 3 luni lider, e si timpul altor persoane sa faca ceva bun aici. Va rog sa imi respectati dezicia si sa nu mai existe intrebari asupra ei. Sa ne bucuram de perioada care a existat si de ce nu sa continuam sa urcam factiunea cu noul lider care sper sa fie din interior. Vreau sa cer scuze unor oameni cu care m-am contrariat in tot acest timp, in special fostilor membrii Tsar Bratva, am gresit si eu uneori, am "ajutat" si eu la acea rivalitate pentru ca mie imi place sa am concurenta cand ma lupt cu cineva, va felicit pe cei care nu v-ati lasat. Asadar, cu multi dintre voi o sa ma intalnesc cu placere/o sa tin legatura, nu e un capat de lume ca las functia asta, e randul altora sa se descurce mai bine ca mine.

Va rog nu uitati de Georgiana, va rog nu uitati ca 2,3 luni de zile am cam dominat tot in Las Venturas si mi-am aparat membrii indiferent de persoanele care se luau de ei. Va iubeste, de unii membrii am ramas placut surprins cat au ajutat aici si au stat cu mine. Noway25 !!!

P.s: Decizia e gandita foarte bine, nu e la nervi sau altceva.

Nu sunt genu de sentimental in joc...asa ca nu pot sa iti urez decat succes si chiar imi pare bine de prietenia care am legat-o,macar in joc :).

Imi e frica de urmatorul lider...n-as fi vrut sa renunti dar...este decizia ta si eu nu prea obisnuiesc sa ma rog asa de oameni chiar daca as vrea sa mai ramana.

Urmatorul lider sper sa nu strice ce ai construit tu..

Nu trebuie sa facem o tragedie din asta, stiu ca este un moment foarte greu pentru factiune, toti suntem debusolati, dar trebuie sa ne adunam fortele si sa dam cat mai mult din noi pentru a ramane impreuna si sa ne continuam munca excelenta pe care o facem de luni de zile.

Sper ca noul lider sa fie din factiune, si asa NoWa va ramane alaturi de noi si ne va ajuta.

Doar suntem DRAGONI, nu?

Nu trebuie sa facem o tragedie din asta, stiu ca este un moment foarte greu pentru factiune, toti suntem debusolati, dar trebuie sa ne adunam fortele si sa dam cat mai mult din noi pentru a ramane impreuna si sa ne continuam munca excelenta pe care o facem de luni de zile.

Sper ca noul lider sa fie din factiune, si asa NoWa va ramane alaturi de noi si ne va ajuta.

Doar suntem DRAGONI, nu?

Absolut, trebuie luata decizia mea in felul urmator, pur si simplu e randul si altcuiva sa faca ce am facut eu. Trebuie sa simti cand iti trece vremea si e nevoie de ceva nou, eu cred ca acum e momentul, am luat atatea decizii pentru factiunea asta, cea mai grea a fost sa accept liderul, sa il las a fost extrem de usor pentru ca, cu putin noroc sper ca il las pe mana cui se descurca. Nu aveti de ce sa fiti suparati, bucurati-va ca ati prins perioada asta aici, va multumesc mult si pentru cuvintele frumoase. Eu o sa ajut factiunea in continuare !

Absolut, trebuie luata decizia mea in felul urmator, pur si simplu e randul si altcuiva sa faca ce am facut eu. Trebuie sa simti cand iti trece vremea si e nevoie de ceva nou, eu cred ca acum e momentul, am luat atatea decizii pentru factiunea asta, cea mai grea a fost sa accept liderul, sa il las a fost extrem de usor pentru ca, cu putin noroc sper ca il las pe mana cui se descurca. Nu aveti de ce sa fiti suparati, bucurati-va ca ati prins perioada asta aici, va multumesc mult si pentru cuvintele frumoase. Eu o sa ajut factiunea in continuare !

Adevar graieste gura ta: ,,Nu fi trist ca s-a terminat, bucura-te ca s-a intamplat!".

#Cred ca pentru toti Noway a reprezentat un sprijin extrem de mare, un prieten adevarat si inca va reprezenta, iti multumesc pentru increderea avuta in mine inca de cand erai subliderul lui MefX si pana cand mi-ai oferit sansa de a fi subliderul tau, pentru mine esti ca un frate virtual. ( :)) ).

##Sa inveselim putin atmosfera: https://www.youtube.com/watch?v=g2KhRjsB5q4

Baftă multă mai departe NoWay, nu sunt eu de mult aici, dar am petrecut clipe de vis alături de tine, știi să coordonezi totul, dacă situația se dereglează tu o refaci în stilul tău cât mai bine.

Îmi pare sincer rău că pleci, sper ca următorul lider să aibe măcar o parte din tine ..

Baftă mai departe, amice.

Baftă multă mai departe NoWay, nu sunt eu de mult aici, dar am petrecut clipe de vis alături de tine, știi să coordonezi totul, dacă situația se dereglează tu o refaci în stilul tău cât mai bine.

Îmi pare sincer rău că pleci, sper ca următorul lider să aibe măcar o parte din tine ..

Baftă mai departe, amice.

Citeste cu atentie, a zis ca ramane aici, nu pleaca nicaieri, nu ii ura bafta mai departe :)) .

@, sunt obosit n-am fost atent, e ok dacă rămâne aici, ne va ajuta mult la war-uri. :)

Noapte bună, mâine am nuntă ( nu eu ) .. și o să fiu ocupat toată ziua deci mâine dacă este ședință / antrenament din păcate nu pot ajunge.

Sunt mândru de tine NoWay, ai fost un lider exemplar, ai reușit să bați recordul de teritorii și am format împreună o echipă frumoasă. Mult succes noului lider!

Tot ce e frumos... se termina repede, mereu e asa, mereu am patit asa, cu Ecs7azy, LoLLiPoP, Oantzah, asta e...De-abia de acum incolo ne aratam adevarata valoare. Cine stie ce lider intra, sper sa fie capabil sa ne conduca, nu va fi usor :))

Edited by SupranaturaL133

Sunt mândru de tine NoWay, ai fost un lider exemplar, ai reușit să bați recordul de teritorii și am format împreună o echipă frumoasă. Mult succes noului lider!

Multumesc cumetre :*

Tot ce e frumos... se termina repede, mereu e asa, mereu am patit asa, cu Ecs7azy, LoLLiPoP, Oantzah, asta e...De-abia de acum incolo ne aratam adevarata valoare. Cine stie ce lider intra, sper sa fie capabil sa ne conduca, nu va fi usor :))

Poate il ajut eu, aveti rabdare, poate sa fie mai frumos de acum.

Salutare Salutare!

Tocmai ce am terminat si eu treaba in Real Life si acum intru in game.

Trebuie sa dau buylevel azi cat am RP-uri pentru 46, ca vin UP-urile si sa fac 51.

Vad ca inca nu s-a ales...Nu stiu de ce dar inca am suspans maxim.

Am fost si vom fi o legenda vie! Am luat Las Venturas si lumea ne stie! Am stiut cum sa ne impunem si in varful piramidei sa ramanem!!!

Daca nu va plac manelele din cand in cand, mere oleaca Snoop Dog Wet :X :X Atentie video HOT!

Noapte buna baieti, dupa o zii de munca, mergea si un gratarel :X, sper sa ne vedem maine la targ, sa aveti o seara placuta in continuare.

Am fost si vom fi o legenda vie! Am luat Las Venturas si lumea ne stie! Am stiut cum sa ne impunem si in varful piramidei sa ramanem!!!

Daca nu va plac manelele din cand in cand, mere oleaca Snoop Dog Wet :X :X Atentie video HOT!

Noapte buna baieti, dupa o zii de munca, mergea si un gratarel :X, sper sa ne vedem maine la targ, sa aveti o seara placuta in continuare.

Noapte buna, nu cred ca se va tine maine targ deoarece ne-am dat seama ca sarbatorim alaturi de B-ZonE si vor fi multe activitati si event-uri.

Cred ca o vom lasa pe alta data.

Vorbim maine, sper sa se aleaga si Liderul daca au cei din conducere timp.

Edited by 3n3rgY

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic