Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna dragonilor ce s-au culcat!

Tocmai ce am ajuns si eu acasa, ne vedem in game.

Toti ON maine la WAR-uri sa demonstram noului "Dragon Head" cine suntem, ce trupa are.

Edited by 3n3rgY

Buna dimineataa. Sa auzit un zvon ca nu se tine war-uri..

Buna dimineata. Asta vroiam sa intreb pentru ca si eu am auzt ca nu se vor tine ...

Edited by DaNNy97

Neata lumeee,abia ce am ajuns si eu acasa.Ne auzim mai tarziu la war ca ma duc la somn.

Nu sunt war-uri azi și nici miercuri, suntem liberi pentru a ne putea bucura de zilele B-Days. :D

Avem parteneriat cu News Reporter.

Cateva reguli cu privire la acest Pact:

In primul rand trebuie sa ii respectati si sa ii ajutati de fiecare data cand vi se cere acest lucru. Daca au de acordat un interviu si va este cerut ajutorul pentru pastrarea ordinii pe durata lui, sunteti obligati sa ii ajutati (minim 2 membrii trebuie sa ii asiste). In schimbur acestor privilegii vi se vor lua interviuri gratuit.

Vreau ca toata lumea sa vada aceste reguli deci topicul de discutii va fi inchis penrtu 24 ore.

Acesta este ultimul meu post in aceasta factiune, pentru moment.

Am decis sa ies din acest gang minunat deoarece o sa urmeze o perioada de inactivitate pentru mine si nu vreau sa tin un loc ocupat degeaba.

Vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si pe care eu ii consider prieteni adevarati.Multumesc NoWay, Darkutz, Alcolus, Bonesaw, 3n3rgy, Hazard, [bTD]Danny, [sQ]Shopps, sRn, Tohaneanu, [sQ]Only si Turner.

Daca am dezamagit pe cineva in aceasta perioada, imi cer scuze si probabil ca nu am facut-o cu intentie.

Bafta in continuare Vinnie cu factiunea, presimt ca vei face o treaba buna.Nu uita, ai aici unii dintre cei mai buni membrii de pe server. ;)

Sper sa vad in continuare LV-ul Rosu, pentru ca nu am avut rivali si cel mai probabil nu o sa aveti rivali pentru o perioada destul de lunga de timp.

Cam atat pentru moment.

Cosmin95 - Red Dragon for life !

Edited by Cosmin1995

Acesta este ultimul meu post in aceasta factiune, pentru moment.

Am decis sa ies din acest gang minunat deoarece o sa urmeze o perioada de inactivitate pentru mine si nu vreau sa tin un loc ocupat degeaba.

Vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si pe care eu ii consider prieteni adevarati.Multumesc NoWay, Darkutz, Alcolus, Bonesaw, 3n3rgy, Hazard, [bTD]Danny, [sQ]Shopps, sRn, Tohaneanu, [sQ]Only si Turner.

Daca am dezamagit pe cineva in aceasta perioada, imi cer scuze si probabil ca nu am facut-o cu intentie.

Bafta in continuare Vinnie cu factiunea, presimt ca vei face o treaba buna.Nu uita, ai aici unii dintre cei mai buni membrii de pe server. ;)

Sper sa vad in continuare LV-ul Rosu, pentru ca nu am avut rivali si cel mai probabil nu o sa aveti rivali pentru o perioada destul de lunga de timp.

Cam atat pentru moment.

Cosmin95 - Red Dragon for life !

Nici nu am cuvinte, ce pot spune...

Bafta mai departe vechi prieten! Mi-a facut deosebita placere sa fim colegi, poate ne vom revedea curand in alte factiuni, ne vom gasi noi.

Multumesc pentru cuvintele frumoase, respectul e reciproc. Una peste alta, ai fost un baiat jos palaria, cu umor.

Ramaneti odata si aparati mafia asta, indiferent de lider, niciodata nu o sa mai fie la fel, e normal, dar ganditi-va ca voi puteti sa faceti sa fie o perioada mult mai buna decat ce a fost, cei care vreti sa va puneti demisia, ganditi-va de 2,3,4x ori inainte plecarea NU este neaparat o solutie, de uni membrii din interior Vinnie are nevoie pentru a face un colectiv mult mai bun, nu mai cautati fericirea in alta parte cand ea este acasa. Luati-l ca pe un sfat, nu vreau sa vad ca se rupe factiunea la care am muncit timp de 6 luni de zile atat de usor, mult succes tuturor. Ganditi-va bine la aceste cuvinte ! (Scuze pentru acest post...ma doare oarecum ca mi se rupe factiunea)

Ramaneti odata si aparati mafia asta, indiferent de lider, niciodata nu o sa mai fie la fel, e normal, dar ganditi-va ca voi puteti sa faceti sa fie o perioada mult mai buna decat ce a fost, cei care vreti sa va puneti demisia, ganditi-va de 2,3,4x ori inainte plecarea NU este neaparat o solutie, de uni membrii din interior Vinnie are nevoie pentru a face un colectiv mult mai bun, nu mai cautati fericirea in alta parte cand ea este acasa. Luati-l ca pe un sfat, nu vreau sa vad ca se rupe factiunea la care am muncit timp de 6 luni de zile atat de usor, mult succes tuturor. Ganditi-va bine la aceste cuvinte ! (Scuze pentru acest post...ma doare oarecum ca mi se rupe factiunea)

Da noway multumim pentru aceste cuvinte frumoase. Noi cei care am ramas aici, dorim sa va facem fericiti ( pe tine si pe Vinnie). Cu toate ca aproape 4-5 oameni am mai ramas din vechiul colectiv, incercam sa ii integram in familia noastra si pe noi colegi. Gandurile noastre numai sunt la fel de mari, dar totusi noi speram ca Las Venturas sa fie ROSU !

Mda , mi se rupe oarecum sufletul sa vad ceea ce se intampla , chiar daca eu nu fac parte din acest gang de mult timp , dar am prins si eu macar o zi alaturi de noway si de ceilalti , iar acum ... nu-mi vine sa cred ceea ce se intampla . Eram un gang unit si foarte bine cunoscut pe acest server , datorita lui Noway si a celorlalti care au ajutat la ridicarea acestui gang , iar acum sa vezi cum usor usor se dastrama si nu stiu oare de ce ... Foarte multi membrii vechi si-au dat demisia dupa atata munca sa ridice aceasta factiune , dupa atatea ore de stress la warruri ... dar asa a fost sa fie , pacat . Macar sa ramanem uniti cei care am mai ramas si sa nu stricam munca aceasta de lunga durata , sa nu se sfarame 6 luni de zile dintr-o prostie .. Sper sa ramanem alaturi de vinnie cati mai multi si sa mentinem ritmul in care a fost si pana acum . Numai bine tuturor !

Salutare baietii.

Imi pare bine ca am reusit sa intru in aceast gang.Sper sa nu va dezamagesc si sper sa ne intelegem.

Orice ar fii sigur vom fii aici sa tinem LV rosu :D, poate pe parcurs si SF-LS :)

Salutare baieti am dat si eu putin pe forum ! Bafta celor care au plecat !Imi pare rau sper sa tinem legatura si poate sa va reintoarceti .Noi astia vechi trebuie sa-i invatam alaturi de Vinnie,pe cei noi, lucruri care am fost si noi invatati.Sper sa nu mai iasa nimeni si sa ramanem un colectiv unit !Ne auzim in game baieti :)

Edited by ShOppS

Salut tuturor, trecem printr-o perioadă grea, mulți jucători buni au ieșit, dar să sperăm că cei noi îi pot înlocuii pe cei vechi.Eu rămân alături de RDT, împreună vom fi mai buni.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic