Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Acel moment cand ti se stinge brusc PC-ul si nu-l mai poti aprinde.. :|| Inactivitate... Sper sa poti intelege, Vinnie! Nu voi lipsi foarte mult. Cred ca s-a ars hard-disk-ul.. :( Il duc luni la reparat. Nu stiu cat dureaza pana il voi repara. Voi intra pe forum de pe telefon...

Acel moment cand ti se stinge brusc PC-ul si nu-l mai poti aprinde.. :|| Inactivitate... Sper sa poti intelege, Vinnie! Nu voi lipsi foarte mult. Cred ca s-a ars hard-disk-ul.. :( Il duc luni la reparat. Nu stiu cat dureaza pana il voi repara. Voi intra pe forum de pe telefon...

Bafta te asteptam ! Ce faceti? Sper ca va placut antrenamentul ! Ne auzim maine sunt cam obosit noapte buna !

Am aflat ce a patit PC-ul. S-a ars sursa. Am avut norocul sa gasesc in mall un service deschis si in weekend. Maine merg sa-l iau. :)

Atentie! Daca ai inactivitate mai mare de 3 zile fara sa faci cerere la mine risti /ldivorce!

Neata, acum m-am trezit, bag o tura la cereri Photoshop si intru in game

Atentie! Daca ai inactivitate mai mare de 3 zile fara sa faci cerere la mine risti /ldivorce!

Nick: Blaze

Level: 30

Relatie de: Cateva zile

Ma invoiesc la tine pentru: PC Stricat

Perioada: Pana maine...

Alte precizari: Ti pwp Aly :*

Se pare ca la utlimele 2 war-uri am fost pe + la aman2 si am luat worst ...Ati zis majoritatea inafara de 2 ca sunteti pe + nu prea s-a vazut asta. Oricum felicitari entru war-urile de azi.

Felicitari Toha pentru Lider !

Mda.. Totusi nu inteleg de ce se minte la scoruri. Oricum se vad la evidenta. Cel mai bine invatati sa numarati. Cand va apare ceasul pe ecran inseamna ca ori ati facut un kill ori un death.

Salut, sunt vechi aici, unii dintre voi nu ma cunoasteti, acestora le recomand un respect reciproc ca am venit aici sa facem cea mai buna mafie, asa cum am avut-o eu tot aici, in urma cu putin timp. SE UNESC BRIGAZILE !

Welcome back nowa.

Pentru cei care nu stiu cine e, va spun ca a fosy lider aici si ajuns destul de SUS.

Din acest moment puteti posta evidenta arms deler.

Aceasta consta intr-un SS cu dovada ca aveti minim 50.000 materiale.

Aveti timp pana maine(duminica 21.09.2013) sa postati.

Cine nu posteaza va fi sanctionat cu un ADVertisment.

La 2 ADVertismente primit FW.

Am mai postat si aici sa vedeti toti.

Sper

@Justthink S-a stabilit sa nu se mai sanctioneze pentru un simplu cuvant. Nici macar nu a zis numele tau sau nici macar nu se vede unde a spus acel cuvant.

OFF: Iti sta bine in poza de profil cu ochelarii aia.

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) +1 din partea mea =))))))))

Salut, sunt vechi aici, unii dintre voi nu ma cunoasteti, acestora le recomand un respect reciproc ca am venit aici sa facem cea mai buna mafie, asa cum am avut-o eu tot aici, in urma cu putin timp. SE UNESC BRIGAZILE !

Welcome back ex Dragon Head NoWay25!

S-AU UNIT BRIGAZILE! :)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XWU_Jhzl7J8

Edited by Blaze

Salut all.

Stiu ca nu fac parte din acest GANG,dar am venit sa va spun tuturor ceva.

Va urez succes tuturor membrilor vechi si noi.Aveti un nou lider cu mare experienta si membrii devotati.

Sper sa fiti cum ati fost : Corecti,prietenosi si cu respect.

Va salut Southern Pimps. [Cel Putin eu,dar sper ca si colegii mei.]

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic