Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Welcome celor noi, un prim lucru foarte important pe care trebuie sa il stiti e sa AVETI GRIJA la post-hunteri, sunt unii copii care stau cu FRAPS 24/24, aveti mare grija.

Edited by SupranaturaL133

ALOHAAAAAAAAAAAAAAAAAA lume, am venit si eu acasa :)) M-am distrat weekendu asta :)) (mancat, ras, baut, dansat, cantat, vomitat dormit etc) :))

Ma rog, welcome celor noi, cum a spus Supra, aveti grija la "aia".

113 kills 60 deaths saptamana asta :))

Edited by AlcoluS

Neata! Ce sa faci atunci cand nu poti dormi? Intri pe B-Zone (ca noulaifăru`) si incepi sa postezi! :))

O zi buna sa aveti. Bafta!

Pagina noua! Aveti dreptul sa postati! :))

Edited by Blaze

Dati va rog frumos un + aici ma saracilor, va dau 1k in joc de + :)). Raducule, iesi acas.

Neata si voua, mult noroc la war diseara, prima saptamana o sa fiu doar pe - nu prea cunosc zonele in LV.

Ce treaba are sula cu prefectura? Nu conteaza daca nu cunosti zonele de war, conteaza sa asculti de ordinele date de rank 4+ , sa nu faci pe RAMBO si cam atat. LV'ul il inveti foarte repede, treaba e sa nu faci de capul tau ci sa asculti de lider. Daca faci cum zic eu iti garantez ca nu o sa o tii in - toata saptamana.

Edited by pH Schwepp

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic