Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mda nu pot sa-l sterg nu e in control panel kelton a zis sa reinstalez sistemul de operare..

incearca sa scanezi pc.ul cu un antivirus bun.. In 90% din cazuri se detecteaza keyloggerele ca cookieuri.. Aveam si eu cateva keyloggere de la diverse gamemodeuri mici pe care le.am downloadat sa ma joc cu niste prieteni cand ma plictiseam.... Sa nu te loghezi pe samp sau undeva, sau daca ai facut.o sa schimbi parola cand termini

incearca sa scanezi pc.ul cu un antivirus bun.. In 90% din cazuri se detecteaza keyloggerele ca cookieuri.. Aveam si eu cateva keyloggere de la diverse gamemodeuri mici pe care le.am downloadat sa ma joc cu niste prieteni cand ma plictiseam.... Sa nu te loghezi pe samp sau undeva, sau daca ai facut.o sa schimbi parola cand termini

Mda...am scanat cu avast tot nimic....oricum am. 2...ne vedem la proba ma duc la magazin ca donez si eu pt comet :))

e parerea ta dar mie nu'mi plac genul accesta de cazuri indiferent ca-i un joc ca-i la scoala ca-i in familie ca-i nush unde

@, Nu mai suferi atat e un joc.Noapte buna.

Ce s-a mai intamplat?

Salutare tuturor. Astazi sunt plecat si nu o sa intru decat mai spre seara. Va rog frumos sa imi dati PM cu doritorii care vor sa participe la probele 5,6,7,8,9,bonus. Va rog aranjati'va si hotarati'va, nu va pot baga pe toti in proba 7 si bonus, vad ca acolo vreti mult. @ si @ spuneti aici repede ce s-a intamplat, suntem o familie, ne rezolvam problemele impreuna.

P.S: Astazi se ocupa sheennn de voi, ascultati de el. Nu uitati de probe ba!!!

Edited by andreilolzaa

Salutare tuturor. Astazi sunt plecat si nu o sa intru decat mai spre seara. Va rog frumos sa imi dati PM cu doritorii care vor sa participe la probele 5,6,7,8,9,bonus. Va rog aranjati'va si hotarati'va, nu va pot baga pe toti in proba 7 si bonus, vad ca acolo vreti mult. @ si @ spuneti aici repede ce s-a intamplat, suntem o familie, ne rezolvam problemele impreuna.

Mda ieri te-am dezamagit...Din cauza unor participanti care au luat foc si care sunt "ciudosi"...

S-a bagat .... in mine de 2x reuseam am fost al 4-lea pe aero LS....

Succes la probele de azi.

Nu stiu ce au patit cei 2 camarazi.

Ziceti ca rezolvam impreuna daca e vorba de DM o fac eu :))

Nimic ma n-are treaba cu factiunea

Edit: Neata all, ce frecati?

Edited by WEV4 Vicious

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic