Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, dragi colegi! In aceasta minunata zi de ianuarie am trecut pe la Banlist si am vazut ca dragul nostru coleg Bogdan2010 are ban pentru aimbot. Am atat de spus...

DACA VA PUNE DRACU` SA FOLOSITI AIMBOT NE SUPARAM!

http://www.youtube.com/watch?v=gMgtPcHN-iI

Dupa iara ne zic Pimps aimeri. Cazul Nowa, Only, Turner. Folosesc Nowa si Only ca se las, ia Turner ban pentru tentativa de afaceri ilegale si totusi e numit aimer, chiar daca nu e asa. (Exemplu: Anndi, no offence)

@SiSu cu S era doar o gluma proasta iar tu ai luato in serios,pentru asta ar trebui sa te pun sa-mi cumperi Unban,e bine?

E vina ta. Pe tine te-a mancat in cur. Daca ai luat ban pentru ca ai folosit aimbot nu e problema noastra. De ce sa-ti cumpere unban? Chiar daca iti cumpara / cumperi, nu mai ai voie in mafii / departamente, iar daca intri de pe alt cont si se afla cu ai avut ban pentru aim pe un cont anterior esti dat afara cu 60 / 10 FP in functie de caz.

Buna dimineata, e greu sa ai o iubita ca a mea. La 02:00 imi dadea SMS-uri si ma suna....doamne :|.

Salutare, ne vedem in-game. Azi nu pot sta prea mult dar voi incerca.

@@SiSu cu S, Baa :)).

Ti-a dat popa cu crucea in cap? :)))

Zi si mie niste detalii despre bizz-ul ala care l-ai avut in LV. Burger ala sau pizza.. :D

Cat ai dat pe el? Si cat ai luat? :)

Ia uitate 3452 a mea :X::X :)))

Edited by DS Graur

@@SiSu cu S, Baa :)).

Ti-a dat popa cu crucea in cap? :)))

Zi si mie niste detalii despre bizz-ul ala care l-ai avut in LV. Burger ala sau pizza.. :D

Cat ai dat pe el? Si cat ai luat? :)

Ia uitate 3452 a mea :X: :X:)))

L-am luat cu 450 si l-am dat cu 460.

Macu l-a dat cu 500 :))

Nu il lua nu se prea merita

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic