Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

De maine e puscaria ba. In data de 6.01.2014, la ora 8:00 incepe sentinta tuturor criminalilor intre 7 si 18 ani. Acestia o sa fie inchisi 3 saptamani in Lagarul de maxima siguranta din orasele de bastina, condamnati la munca primitiva in folosul comunitatii, fara surse de comunicare cu lumea de afara.

Trist... :( Cu putin noroc sarim un gard ceva =)))

Si mie imi placea asa mult sa ii pic in taxi :)) Daca nu imi placea fata lui il picam :> =))

Eu sunt genul ala... ori stii bine teoria ori nu... Intreb 15-20 intrebari de nu stie de unde sunt si sunt din regulament si informatii :))

Trist... :( Cu putin noroc sarim un gard ceva =)))

Eu sunt genul ala... ori stii bine teoria ori nu... Intreb 15-20 intrebari de nu stie de unde sunt si sunt din regulament si informatii :))

Ba, la mine in lagar saream gardu in fiecare zi ca era vai capu lui, imediat cadea. Acuma e unu mai mare si e ca dracu de inalt :))

Degeaba stie teoria ba daca e pamant de flori la restu :)) Degeaba imi zice exact ce scrie pe forum daca nu stie sa se exprime :))

Salutare Dragonași, n-am mai trecut de mult prin discuții :)) ! Vă plangeți că incepe școala? Lasă că e bine și așa :)).

O să vorbesc cu cațiva dintre voi in game. Am nevoie de un ajutor și sper să găsesc unul bun :)) !

Maine war-uri ! Abia aștept ! :))

@@ZoZoM, - Salut si tie, frumos videoclip. Nu conteaza turfs, conteaza sa fie colaborare intre noi, cu timpul vor venii si turfs.

Maine la scoala, am doua referate de facut :(. De abia astept vacanta dintre semestre :)).

Neata baietii, ce mai faceti? Eu mai bag un csgo si dupa ma duc la somn, doar mergem la puscarie maine :))

Aplicatii Verdant, clar :))

De ce doriti sa va alaturati gangului Verdant Family: Pentru ca din seria war-urilor si pentru ca ``codati``.

Noapte buna tuturor! Acum ma pun si eu sa ma culc, bine ca am scoala de la 12:30 la 19:30 [ 18:30 ].

Welcome celor noi, sper sa ramaneti alaturi acestei factiuni la bine si la greu.

Maine war-uri X_X sper sa cucerim cateva teritorii.

Edited by Blue Lantern Watson

Salutare dragoni ! Ce faceti? Eu unul mă bag la somn că maine la 6:30 sunt treaz ! :))

Welcome celor noi.

Ne auzim maine ! Să fiti ON la war-uri. La 19:45 să fiți la HQ ! Vreau să recuperăm niște turf-uri și nu cred că-s singurul ! :)

Noapte bună și baftă pe maine la școala/serviciu ! :)

Edited by Andrei001

Neata baieti! Eu incep de la 12:30 orele.

Mama ei de scoala, ma trezii la 07:00 sa fac doua referate.

Ne vedem la war, sper sa fim cat mai multi online.

Bafta la scoala / serviciu!

Eu am plecat lume, revin pe la 5 si ceva sau cel tarziu 6 fara un sfert.

E anndi,alcolus :)) nu-ti face griji...si sa stii :)) nu plang daca nu iau best pe mine ma doare in cotisor de BEST =))

Uite un om care gandeste pozitiv! Bravo!! :))

swag

Back de la liceu. Nu am mai stat pana la 2.... 5 am fost la ora =))

Sa ghicesc... Tu si 4 fete / tocilari (daca ai in clasa).... =))

Neata la toti, acum am venit de la scoala :)) Dupa 6 ore de chin inca sunt mahmur, firar ea sa fie de dimineata :)) Hai ca acuma ne inmultim, majoritatea vin la ora asta din lagare. :))

Eu am fost mai "norocos". Am avut 7 ore :)

Salut baieti ce faceti? Am plecat de la scoala cu o durere de cap :X

Aoleu! Ia o aspirina! :(

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic