Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Domnul inactiv...ce sa veizi?

Uite-l activ pe forum :))

"A doua oara" ce te vad

Am cerere de inactivitate deci ma doare-n 14 =)))) Glumesc! Am unele probleme cu scoala si sunt inactiv rau in joc... Pe forum sunt activ :)

SQ Blaze

Am facut putin gang bang :))

DE CE N-AI ACCES LA COMANDA /GETHERE?!?!?!?!?!??! Ma chemai si pe mine..... :(=))

Vreau sa mi se faca o reclamatie si mie, un mafiot, pentru un motiv penal si lolza sa raspunda asa cum raspunde kelton:

"@Xulescu - "Specimenul" Blaze nu primeste nimic :). Exemplu de om smecher intre patru pereti. Daca faci DM pe el, cum esti mafiot are dreptul sa te omoare daca-l ataci. Cu cateva forumuri in urma ai regulamentul. Citeste-l! Invata-l! Iubeste-l! Traieste-l! :) " <----- Cam asa raspunde Kelton... in general :))

:))

Edited by SQ Blaze

DE CE N-AI ACCES LA COMANDA /GETHERE?!?!?!?!?!??! Ma chemai si pe mine..... :(=))

Vreau sa mi se faca o reclamatie si mie, un mafiot, pentru un motiv penal si lolza sa raspunda asa cum raspunde kelton:

"Exemplu de om smecher intre patru pereti. Daca faci DM pe el, cum esti mafiot are dreptul sa te omoare daca-l ataci. Cu cateva forumuri in urma ai regulamentul. Citeste-l! Invata-l! Iubeste-l! Traieste-l! :)" <----- Cam asa raspunde Kelton... in general :))

:))

=))

Ai vrea si tu ce se poate blaze :))

N ai vrea sa-ti platesc si transportul pentru GANG BANG? :))

Am revenit lume, imediat ma bag pe joc pentru war :))

Ce spam despre war-uri, poate nu veniti astia care ziceti aici de war-uri non-stop. Ne auzim la 19:45

Spuse ala care sta toata ziua afk si joaca dota sau mai stiu eu ce:))

Se pare ca s-a rezolvat problema.

Sa speram ca nu se va mai intampla curand, aceasta zi de war-uri a fost un esec total, ne razbunam maine.

Edited by Blue Lantern Watson

Ahhh.... 500 de playeri? La ultima verificare aveam licenta de 1000. E clar.. Maine majoritatea zilei ne vom bate sa intram pe server =))

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic