Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Daca vreti sa participati si voi la activitate.( Lolza e in vacanta si nu are cum sa va spuna ) Acest lucru a fost postat la discutii lideri.

• Duminica, 9.02.2014 la ora 19:00 cu ajutorul lui Karan, se va organiza un war / last man standing for fun intre toate factiunile.

Mod de desfasurare:

• Karan va oferi fiecarui participant cate o arma unica ( molotov / grenade / Chainsaw / flame throw ),
    • Dupa fiecare 15 minute de la start, arma va fi schimbata.
    • War-ul se va tine intr-un interior aparte, timp de 1 ora si fiecare membru se va lupta pentru el.
    • Playeri care mor vor primi get din nou.

Toata lumea este invitata la event, indiferent de cati membri vor fi prezenti.

Cine doreste sa vina, sa ma anunte pana la event si sa-si pregateasca membri in linie cu putin timp inainte de ora 19:00 ca sa nu dureze prea mult timp.

@,

Neata.

Ce faceti ?
Joseph cum e tinta?

Am uitat sa te intreb.

@,

Eu am uitat deja :))

Nu pot veni am de citit " Ciocoi vechi si noi " :^O

Da mint nu o citesc am citit cateva pagini si am adormit..

O sa ma uit la fil sau o sa citesc rezumate =))

Nici mara nu mi-a placut dar..am dat test din ea :((

La cerinta unor membrii din triada am facut niste semnaturi in photoshop ( 3 variante ), sper sa va placa, cei ce vor sa le adaug si numele pe semnatura sa ma contacteze prin PM .

1.

triada.png

2.

triada2.png

3.

triada3.png

Ceva făcut de M.Ionut, căruia îi plac şi vor numele pe ele, să-i P.M. şi eventual un plus :))

Felicitari azi pentru antrenament v-ati batut joc de el.O sa castigam atunci cand o sa stiti sa va organizati dar se pare ca nici la antrenament nu e posibil acest lucru.(BEST SEMNATURA)

Felicitari azi pentru antrenament v-ati batut joc de el.O sa castigam atunci cand o sa stiti sa va organizati dar se pare ca nici la antrenament nu e posibil acest lucru.(BEST SEMNATURA)

Ahhhh, ce semnaturi frumoase face AlcoluS asta, si nici macar o multumire sau un "Ba ce priceput esti" :(( Dezamagiri peste dezamagiri...

Maine presimt aparitia unui cutremur cosmogonic in factiune cand vine Andrei =)) ca si tragediile lui Sofocle este greu de cuantificat reactia lui Andrei, dar cum spun americanii "Loud and clear" trebuie sa fim puternici si sa speram la o epoca mito-arhaica.

Destema, nu face prea multe, si citez: din mitul caprei mistice realizam ca degajarea de fw este inconstestabila si nedefinita prin faptul ca pamantul are o atractie magnetica senzationala incepand de duminica iar din mitul calului DESTEMA va fi rasplatit cu rank 5 datorita cutremurului cosmogolic anderlic

Sa va prezint ziua de maine cand vine

Cand vine catre HQ:

Adolf-Hitler-7.jpg

Cand ajunge la HQ si sar toti pe el:

hitler-pres-speech.jpg

Cand aude ca am pierdut HQ'u:

b6a841bbd4903ec4b87813ad8340-grande.jpg

De 2 ori:

mqdefault.jpg

Cand afla de Anndi (Photoshop skill:over 9000):

kUaKGUO.png

Se pare ca el nu a murit si s-a linistit

XhgX0.gif

Dar imediat dupa a luat-o pe aratura

1. Negarea

PFWFc.gif

2.Nebunia

CiOMM.gif

3. Sentimentul de putere.

l2RSj.gif

4.Si in final Acceptarea situatiei.

1T9e3.gif

Si imediat cantecul victoriei sustinut tot de el

EkGTc.gif

Edited by SHEYK Destema

Poate luati si voi un rank up
Aha :)) Vine miine si zice la jumate de factiune Auf Wiedersehen. Vede LV roz, cade in coma.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic