Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

M-am pus si eu la culcare. Noapte buna tuturor!

Imi pare rau ca nu am apucat sa intru la waruri azi, am fost ocupat cu scoala. Oricum, ma bucur ca v-ati descurcat. Vreau sa va felcit! Nu va mai bucurati atat pentru niste pete de culoarea, poate le pierdem maine, in fine, nu vreau sa par pesimist.

Ne vedem maine in orice caz, v-am pupat, aveti grija de voi.

Supra, ai un mare + =))))))))))))).

Da ce-ati facut puisori, v-ati luat-o? :(( Tare mi-e mila de voi. I-AM RUPT BA, I-AM DEZOSAT =))))))))))))))))

Ce sa-ti povestesc, dati vina pe LAG acum de parca noi nu am avut lag. Se vede ca nu mai merge AIMBOT.EXE.

I-AM RUPT !!!

Nick: DropZZ[sEF] Level: 37

Rank: 2

Vechime: 3 sapt.

De ce doresti sa pleci din Southern Pimps?: Mi sa urat de lag/wars pentru un moment. N-o sa mai am timp in perioada urmatoare sa ajung seara cred si ma retrag o vreme.

Care este parerea ta despre Southern Pimps dupa timpul petrecut aici?: Calumea.

Sunt de acord ca voi sta civil pentru o saptamana in caz ca se dovedeste ca nu am fost membru Southern Pimps pentru minim doua saptamani: Nu e cazul.

Alte precizari: Remember DropZZ, o sa revin .

Nu plange DropZZ ca nu mai dai magie (nu mai merge aim), asta e acum... Mie chiar mi-e mila de tine, dar na ce pot sa-ti spun. Bafta mai departe, incearca ceva fara arme, te-as sfatui in Taxi, ceva... Am niste relatii daca vrei sa te bag intr-o factiune pasinica, sa-mi dai PM.

Abea astept sa ma dezlantui pe ei ))))) dupa war mergem la Jizzy sa sarbatorim

Vai da ce te-ai dezlantuit. Cand veneai tu pe turf, ma jur ca nu stiam unde sa fac. Am stat in boscheti tot warul de frica ta. Te rog ca de maine sa nu mai vii la waruri, faci foarte urat can te dezlantui.

@Daniel SEF, Stati linistiti ca tot o sa-i ardem. Spuneti-le sa poarte teflon maine la waruri .

Just, a fost un sfat minunat, iti multumesc din suflet, DRY COOKER FACE MINUNI, am fost cu DRY COOKER la war si trageam la 2 arme. Multumesc Just !!!!!

NU UITATI,cati mai multi on pentru a putea lua singura zona,tot ne jucam cu ei de o saptamana,hai sa luam LV-ul si gata!!!!!!!!!

Imi pare sincer rau...Numai noi am fost de vina ... :(

Merg la un basket, ne vedem la waruri sa dam magie. bafta. pwp

Nu prea a mers magia in seara asta, mai ales cu cu 3.0z, nu stiu ce naiba s-a intamplat...

Imi pare rau sa-ti zic beib, dar magia e reala si o sa iti dau pana nu mai rezisti...

Ma bLache nu stiu ce s-a intamplat, dar azi nu prea ai fost online, mai ales dupa ce au luat oamenii la cautat. Am vazut ca ai dat /q imediat ce i-a teleportat... nu stiu ce sa zic, ai si tu grija...

Nu am cuvinte. Stabilim un lucru si anune sa nu dam attack pentru ca e lag infernal si ei nu au pic de bun simt. No bai. Daca maine nu mai e lag, sa se astepte la ce e mai rau. O sa-i batem la 500 pct... A stai, ei fac pe domnisoarele. Stau 5 min pe turfs si dupa pleaca si mai revin in ultimele 5 min pe zona No comm. Stiu ca o sa intratinla discutii, asa ca da-ti plus sa vad ca ati citit Ne auzim.maine. nu incepeti cu demisiile ca va terorizez:))

Lung, de ce nu esti serios? De ce vrei sa cazi tu victima? Mai tii minte tura trecuta cand era lag? Se ruga andrei de tine sa nu m-ai dati attack. Eu i-am zis si lui Just, ti-am zis si tie sa nu dati attack si voi tot ati dat. Acum ati vazut ca nu mai este nimic de atacat si gata ati facut "pact"... Lasati-o asa...

magia a luat o mica pauza azi de la lag, dar revine maine, si le dam si pentru azi

SERIOS?! Ce magie sa dai tu ma? Mai mult de +1 nu a veai la war. Bine ca am scapat de tine, a dat Dumnezeu. Acum mi-e mila de Lung ca s-a pricopsit cu tine, dar asta-i viata :))

A AJUNS BLAKE LA PICIOARELE MELE. Sunt tare sau ce?...

http://imgur.com/1922RNb

http://imgur.com/lQ0pgbg

http://imgur.com/J7A7XbB

http://imgur.com/jaexje

Jenant..........

http://www.youtube.com/watch?v=x_Ut1AVrrak

Edited by GF SupranaturaL13

@, Nu am masuraaaaaaaaaa... http://www.youtube.com/watch?v=x_Ut1AVrrak

magia a luat o mica pauza azi de la lag, dar revine maine, si le dam si pentru azi

Cum frate chiar asta sa spuna asa ceva?! =)))))))))))))) Eu cred ca din cauza asta a pierdut pimps in seara asta =))) Pana acum se descurcau....

Am iesit si eu, ne auzim maine. Sunt obosit de azi de la waruri, e mult spus "obosit", a fost doar o joaca de copii...

Nu am cuvinte. Stabilim un lucru si anune sa nu dam attack pentru ca e lag infernal si ei nu au pic de bun simt.
No bai. Daca maine nu mai e lag, sa se astepte la ce e mai rau. O sa-i batem la 500 pct... A stai, ei fac pe domnisoarele. Stau 5 min pe turfs si dupa pleaca si mai revin in ultimele 5 min pe zona
No comm.

Stiu ca o sa intratinla discutii, asa ca da-ti plus sa vad ca ati citit

Ne auzim.maine. nu incepeti cu demisiile ca va terorizez:))

Nu stiu despre ce pact este vorba, din cate stiu eu, astea se discuta cu toti liderii de gang-uri si se stabileste... nu ca va dati voi sms-uri
Normal ca am dat attack, daca mai mult de jumatate dintre voi ati dat /q ca sa nu fiti luati la control... :))
A da, parca nici tu nu erai online.. ciudat.. iti era frica?
Daca erai curat stateai in hq si doar ii coordonai... :))
Traiasca 0.3z ....

Scuzati-ma ca postez aici , sunt nesimtiti toti cei ce nu au respectat acest pact/intelegere intre membrii membrii/liderii/renk4 + a gangurilor deoarece le este frica si au vrut si ei sa aiba niste turfuri, au apelat la lagul acesta ca sa se afirme toti, sunteti disperati frate, avispa numai zic ei asa stiu sa castige turfurile, uitati-va pe turfs, s-a zis ca nu se mai da attack si ei ca niste nesimtit au dat attack, nu am cuvinte pentru ceea ce au facut cu toti. Bai fratilor s-a zis ceva, asa ramane, RESPECT TUTUROR CARE NU AU DAT ATTACK SAU DIN PACATE NU AU PRINS, adevarul este ca va admir ca nu ati inalcat acest pact, nesatuilor.

P.S.: In ce am scris mai sus jignitor nu este pentru voi dar daca tot am citit ce a scris Lung trebuia sa ma descarc cumva.

Multumesc si inca 1 data scuze ca am postat aici.

Ce sa mai zic de voi acuma ... Va plangeti atata pentru niste turf-uri. Stati linistiti, pana la sfarsitul lunii o sa avem jumatate din LV ;) . Eu nu stiam nimic de vreun ''pact' , intelegere intre rank-urile 4+ si liderii. Daca voi aveti PC praf si net prin sarma, nu-i vina noastra ca voi aveti lag. Si eu am lag si nu ma plang. Pierd / Castig asta e, macar nu ma plag ca voi. Peace !
P.S era scris de un membru al gang-ului GSB in topic-ul Discutii la Pimps.
Edited by Luca George

Supra , respectele mele, ti pup:**

Ei fără AIM is 0- , infine, ce face fetele? Mi-am cumpărat o casa pe Richman level 18 cu 30 de euro, sper s-o vând peste 10.000.000. Ne auzim mai tarziu, va pup.:**

Neatza. Imi place ca aveti ambitie si ramaneti sa terminati ce ne-am propus. In alte factiuni, erau 10 demisii daca se pierdeau 5 turfuri intr-o zi. @GF SupranaturaL13, Te-ai schimbat atat de mult in comparatie cu ce era cand era noway lider Comentezi prea mult pentru o persoana care acu' 2 saptamani ma intreba daca aveam locuri in Pimps si imi spunea ce mafie de incapabili ai si ca lolza nu face nimic. Mai stii? sms-urile alea pe care mi le dadeai dupa ce va bateam rau. Acum, ca ne-ati luat cateva turfuri nu mai ai aceeasi parere, ipocritule. Dintre toti, tu te-ai schimbat cel mau rau de cand a luat copilasu' ala lider. V-a invatat sa fiti ca el. Am mai vorbit si cu alcolus, el parca mai era ceva din ce era inainte, dar probabil o sa-l faceti ca voi. Niste frustrati. Am zis asta deoarece ti-am vazut postu' de 20 de randuri cu quote de la noi de la discutii. M-am retras din aceste atacuri verbale cu postul asta. Bafta.

Si tu te-ai schimbat extrem de mult, chiar imi pare rau ca m-am inteles cat de cat bine cu tine... Pacat... CUM FRATE SA NU MA SCHIMB CAND VOI SUFERITI?! Nu exista zi de war, mai ales tu.. Cand vii la war, nu exista data sa nu suferi cand esti omorat, mereu trebuie sa comentezi. Scuze daca te-am deranjat, scuze daca nu mai inghit toate arfele cum fac unii. http://imgur.com/WCu39u2

Ati suferit o data, ati suferti de 2 ori, dar mereu?

Nu mai pot accepta toata nesimtirea din partea voastra, asta cu "magia" (aim) si toate abjectiile. Totul are o limita frate, ne-a ajuns si noua...

"@Daniel SEF, Stati linistiti ca tot o sa-i ardem. Spuneti-le sa poarte teflon maine la waruri ."

Si tu te-ai schimbat de cand ai luat sublider, nu mai suferi atat daca vrei sa o termin si eu...

Daca voi vreti sa va dati sufletul pentru unu ca Blake, e treba voastra. I-am facut post lui Blake ca a omorat 15 insi la war si de atunci eu sunt cel rau. Daca e ceva intre mine si un om, nu va mai bagati ma, atat timp cat a gresit... sa platesca.

Ganditi-va bine cine a inceput aceasta nebunie, ieri chiar nu am mai putut inghiti nesimtirea asta.

@GF SupranaturaL13, Nu credeam ca o sa ajung sa iti reprosez ceva deoarece stiu ca esti/ai fost un tip de treaba cel putin cu mine. Zici de noi? Daca ma gandesc bine ieri d3nver de la voi a fost banat, in timp ce la noi nu a fost nimeni. defapt tot noi codatii

Nu am zis niciodata de tine ca esti codat, la ce scoruri aveai la war:))) Si mie "mi s-a" parut ca esti un tip de treaba pana ai MINTIT in demisie ca pleci in FBI si te-ai dus in pimps. Chiar imi pare rau c-am avut incredere in tine...

Salut, nu de mult am ajuns si eu acasa, ceva mai devreme :)) Ma bag la un csgo, vobim mai tarziu putin...

Ce sunt ma cu certurile astea aici? Chiar nu vreau sa patesc ca si Tsar Bratva a lui Pici...

ce e drept, noi ne intelegeam chiar foarte bine :)) Adica na, eu si acum consider ca ma inteleg bine cu tine... Cred ca inca mai ai itemele mele de TF2 :)) :3

Prea multe discuții aiurea. Rog liderul să redeschidă topicul numai când v-ați calmat.

Lăsați celelalte ganguri în pace. Dacă aveți ceva de discutat faceți-o despre voi, nu alții.

Am hotarat sa redeschid topicul.
Nu vreau sa mai vad suferinte, certuri sau orice altceva ce nu are legatura cu mafia noastra.
Ati intrecut masura si bine a facut Kelton, daca se mai intampla asa ceva o sa ma ocup eu, personal de voi si de topic.
Este prima data si sper sa fie ultima data.
Nu va intereseaza ce fac alte mafii. Pentru ce faceti voi eu sunt luat la raspundere, iti personalizezi parerea, nu o impartasesti cu toata lumea.

@ Noapte buna si felicitari pentru waruri. O sa fiu cam inactiv saptamanile astea, sunt putin ocupat.
O sa intru la waruri si o sa ma ocup de forum cat pot. In rest, de sanctiuni se ocupa Alcolus.
V-am pupat, ne vedem maine.

P.S: Puteti incepe sa postati doar lucruri legate de noi sau vorbiti despre un subiect anume, NU posturi gen "Salut" sau "Noapte buna". O sa fiti sanctionati si nu o sa stiti de ce.

Noapte buna bai baieti, nu mai stau nici eu mult, imi e asa de somn (:| Deci, eu ma voi ocupa de voi cat de mult pot, asa ca sa va pregatiti pentru ce e mai rau :)) (glumesc) Willkommen in Auschwitz!

Vreau sa vad de la voi tot ce e mai bun la war, vreau sa luam TOT, sau cel putin cat mai mult... Am pretentii de la voi, asa ca aveti grija :))

Felicitari tuturor pentru warurile din seara asta. Am cam exagerat toti cu "suferintele". Sper ca de acum incolo sa ne vedem fiecare de treaba lui.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic