Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, nu stiu daca ati vazut, dar am primit ban pt o zi, din cauza asta am fost inactiv. O sa intru diseara dupa ora 21:00. Am luat in 4 saptamanii un warn si ban o zi, iar in 3 ani nu am avut nicio abatere :)) . Felicitari pentru war-uri si imi cer scuze pentru greselile facute.

Salutare dragoni. Ieri nu am putut să intru la war-uri. Am fost plecat cu niște treabă și n-am avut timp să anunț. Sorry.

Eu in 3 ani și juma' .. Am avut cateva kick-uri (și alea puține) :)) .. Și un ban pentru „Suicide war” !!! Like ă boss !

Diseară war, 19:45 să fiți la HQ ! Prezența numeroasă e obligatorie ! :))

Ne auzim in game. Cius !

Salut, nu stiu daca ati vazut, dar am primit ban pt o zi, din cauza asta am fost inactiv. O sa intru diseara dupa ora 21:00. Am luat in 4 saptamanii un warn si ban o zi, iar in 3 ani nu am avut nicio abatere :)) . Felicitari pentru war-uri si imi cer scuze pentru greselile facute.

Ei lasa ca nu e nimic.. Se mai intampla :) Te astept sa revii >:D<<'>

Nick: [RTS]biZon.

Nick reclamat: eFFFacer

Descriere: Intra aiurea cu helii in mine pentru a exploda

Dovezi (ScreenShot / Video): http://imgur.com/a/rNzRD#0

Martori: De acum in colo fac post din orice,sal pa!

Nu am avut nici o secunda intentia sa te bubui.Am urcat deoarece mi-a spus Coke sa urcam sa iti vada numele :) Fiindca tu faceai abuz. Se vede ca am coborat dupa :-J Cat de nesimtit poti sa fii sa minti in halu asta.

You will cry tonight !

Edited by mez

A fost o saptamana bunicica.. Speram saptamana viitoare de 2 ori mai bine :D Cel putin in cazul meu a fost bunicica :> 114 - 27

Noapte buna Dragonasi.

Edited by mez

Am avut o saptamana buna 11 turfuri cucerite destul de multe progrese la war imi pare rau de [ok]andrey a luat ban cam degeaba pentru un s0b din 2011 dar asta este nu trebuia sa il aiba in pc . NU UITATI DE EVIDENTE .Welcome celor noi, si eu sper sa va adaptati repede

@, nu trebuie sa postezi nimic saptamana asta nici nai ce :D

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic