Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, =))))))))))))))))))))))))))))) nu pot sa cred cum il plesnea. Doamne, sigur o sa-i zic lui maicamea sa foloseasca metoda asta pe mine cand ma doare capul.

Salut, gata s-a terminat smecheria, a venit Nelson la Romanii au Talent, a aruncat cu premiul pe jos (erau vreo 100 de mii de euro zic eu). :))

Salut, Sunt AliGoD am intrat azi in RDT presupun ca deja uni ma stiu :-? "Cel mai slab din familie " Dar nu e nimic imi revin eu :)) Pana luni , Sper sa ne intelegem si sa ne respectam unul pe altul.

Salut, Sunt AliGoD am intrat azi in RDT presupun ca deja uni ma stiu :-? "Cel mai slab din familie " Dar nu e nimic imi revin eu :)) Pana luni , Sper sa ne intelegem si sa ne respectam unul pe altul.

Nu esti, ma, asa rau. Dar ai font absolut hidos.

A, da, salut, lume!

Neata tuturor, acum m-am trezit si eu.

Am de facut un anunt pentru cei ce nu stiau. ZEW Stephen este un tepar, si-a stricat toata reputatia pentru 8 euro pe clienti. Am zis sa fiu baiat si sa-i dau primul dar m-a dezamagit. Aveti grija sa nu faceti afaceri cu el, strange bani de unban pentru Nicu_Apetrei.

Ne auzim prin joc!

Welcome @AliGoD, @ABORAWATABINOST si Galateanu :))

Acum m-am trezit si eu. S-ar putea sa facem maine sedinta, sa va uitati pe la anunturi, pentru orice eventualitate.

Alcoale... Avem antrenament astazi? Ca nu va dpostat nimic. Sper sa nu avem sau sa avem inainte de 15:30.

O sa fiu atent la anunturi,dar la 15:30 iar am teatru.Mi se intersecteaza mereu teatrul cu antrenamentele :|

Am de facut un anunt pentru cei ce nu stiau. ZEW Stephen este un tepar, si-a stricat toata reputatia pentru 8 euro pe clienti. Am zis sa fiu baiat si sa-i dau primul dar m-a dezamagit. Aveti grija sa nu faceti afaceri cu el, strange bani de unban pentru Nicu_Apetrei.

Ne auzim prin joc!

Nu stiu de ce eram 99% sigur ca Apetrei are coduri... Acum s-a dovedit ;)

Edited by NIP Gabi

Ne auzim prin joc!

Daca Stephen ala era cine trebuie, adica GhosTx, crede-ma ca nu e asa, dar din pacate nici macar originalul nu mai stie la cine ii e contul...

NeaTza ce faci??

@,Merci , to you too :D

@, MerCi , we wish that to sp too :D

[T]orii[N]o Si Federal Bureau Of investigations(rpg 2) va ureaza o Primavara cat mai plecuta cu multe realizari!

Edited by Toriino

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic