Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare dragoni, ce faceți? Mananc și eu ceva și intru în game.

Neata, se pare ca traim cu totii dupa banul luat.

@ - Ce ban ? .. Nu am ințeles ce ai vrut să spui acolo. :))

Diseară - War - 19:45 sunteți așteptați la HQ, sper să fim cât mai mulți ..

Ne auzim in game, cius !

Edited by CiuleTeXxX01

Salutare! Am decis sa fac acest post in acest topic pentru a va anunta ca s-a deschis un sondaj cu privire la cel mai bun admin de pe serverul RPG1.B-Zone.Ro.

Cu aceasta ocazie va rog sa va votati adminul favorit pintr-un vot si post.

Link-ul direct: http://forum.b-zone.ro/topic/196153-cine-este-cel-mai-bun-admin-in-prezent-pe-rpg1b-zonero/

--------------------------------------

Ma voi ajuta de aceasta ocazie si va informez ca la categoria 'Sondaje' s-a aprobat de curand contorizarea posturilor, astfel orice post in acea categorie se contorizeaza.

Va invit sa postati la fiecare sondaj.

Link-ul direct: http://forum.b-zone.ro/forum/411-sondaje/

Sincer sa spun , Cred ca s-au schimbat multe de cand n-am mai jucat.

Dar un singur lucru a ramas lafel, Si ma refer la oameni care folosesc "Drojdie" . Si nu inteleg un lucru . . . Fara sa supar pe nimeni dar de ce se vorbeste asa mult in timp-ul unui war , Inteleg trebuie sa spui ce scor ai dar nu e mai bine sa fie liniste sa vedem si noi ce zice lideru sublideru rank 4 + , Unde sa mergem etc ? :-? Eu asa ma gandesc... Acum realizez ca multi se vor supara pentru ca o sa creada ca fac referire la ei . . . Dar eu vorbesc in general . Nu sunt gen-ul "Comunist" Merge o gluma dar nu tot war-ul o ti in gluma ca atunci nu prea e bine . . . Azi de multe ori a trebuit sa dau Page Up sa vad ce a zis Andrei sau alti rank 4 + . . . Pentru ca era foarte mare spam. Haideti sa incercam sa fim altfel decat suntem , Maine avem o zi grea Trebuie sa castigam 8/8 Si sa luam 4 turfs.

Avem membri buni dar nu stim sa ii pretuim. Haideti sa nu ii facem sa plece .

Respect Red Dragon Triad.

Edited by AliGoD

@@AliGoD, Ai un punct de vedere bun. #RESPECT. Salut maine am simulare la mate ma simt pregatit :)) succes diseara la waruri.

Asta imi este stilu oriunde ma duc . . . Incerc sa ma implic pe cat de mult , M-am gandit aseara ce nu a mers si am ajuns la concluzia aia , si am zis sa va arat si voua de ce sa tin numai pentru mine .

Si bafta maine la simulare sigur ai nevoie :))

Salut baieti .

Am niste probleme cu netul , maine dimineata vin niste oameni de RDS sa schimbe mufele de la router principal (stau la bloc) . Acum sunt pe stick de internet , nu va dati seama cat lag am si ce prost merge ...

Deci si azi e posibil sa fiu absent la war ...

Imi cer scuze , injuriile pot fi adresate la RCS-RDS :))

Edited by SQ SPLA T

Binisor azi la war-uri, ce sa zic, a fost "satisfacator" :)) Puteam mai bine, evident, tot timpul este loc de mai bine ;) ;)

F.B.I dupa rpg2 ,va ureaza o primavara fericita!

Mersi, dar este "de pe RPG2" ;) ;)

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic