Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@ si @@KaPo1aNa. Dezvoltati propozitiile, "salut" sau "salut la baietii" este acelasi lucru. Incercati sa mai adaugat 1-2 propozitii altfel o sa va treziti sanctionati pe forum.

Imi cer scuze ca nu am intrat de la 21:00. Mi-am dat seama ca nu se poate instala directx 9.0 pe Windows 8 si nu am putut intra, eu fiind pe laptop.

Apropo, maine incercam un attack pe HQ, va spun acum la toti sa fiti toti on, din 34 de insi maxim 4 au inactivitate, daca ne strangem 25+ il putem lua cu usurinta.

Pe langa asta, am dat edit la topicul "Assasini". Vreau de acum sa mergeti dupa Black List cand va cere Naga. Minim 1-2 membrii este de ajuns sa luati o amarata de suma. Noi tot stam si ei se aduna.

Ne vedem maine, ciao. Aveti grija de voi "nuggets". :*

@, adevaratul motiv e ca ai luat un fw. Noua evidenta are partile ei bune in a scapa de inactivi. Daca vrem sa scapam vreodata de inactivi trebuie sa sanctionam absolut orice neregula a gangului , mai ales la inceput. Altfel mai bine acceptam comenzi la taxi (a nu, aia sunt activi ). Daca vii la war esti si prezent nu stai afk in hq sa vezi care e treaba pe rpg2. acolo nu ai lag ?. Ori vii la war si esti prezent ori bafta mai departe. Intra in joc sa vorbim despre aceasta demisie.

Edited by SQ Slade

Ma gandeam sa atacam ori cu armele, ori cu /report-urile, ori cu injuraturile, voi ce alegeti?

A fost ok aseara.. macar am fost mai multi :)), a fost distractiv.

LOLZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa.

Neata dragonasi ce faceti? Deabea m-am trezit si eu imi beau cafeaua si mai vad ce e nou prin lume (protv) :)).Va rog sa va uitati pe RPG pentru a vedea cand si cu cine si unde avem war.Nu mai intrebati in joc pentru ca devine aiurea.Si inca ceva, nu mai intrebat de evidenta war pentru ca nu se mai face momentan.

NU va asteptati sa luam vreun turf oricum.... ADICA IN AFARA DE RANK 4+ DOAR EU RAUL[bRROA] SI BIGDEVIL AM FACUT PLUS..?! BA MACAR SA FACETI CEL MULT -1, MAXIM -2 ! BA DAR NU -4 FRATILOR CA ASA NU O SA CASTIGAM NICIODATA UN WAR, DACA NU SE PUNE REGULA CU -2 STAM CA FRAIERII SI NE ZBATEM PENTRU UN TURF.

NU va asteptati sa luam vreun turf oricum.... ADICA IN AFARA DE RANK 4+ DOAR EU RAUL[bRROA] SI BIGDEVIL AM FACUT PLUS..?! BA MACAR SA FACETI CEL MULT -1, MAXIM -2 ! BA DAR NU -4 FRATILOR CA ASA NU O SA CASTIGAM NICIODATA UN WAR, DACA NU SE PUNE REGULA CU -2 STAM CA FRAIERII SI NE ZBATEM PENTRU UN TURF.

Taci ma marele expert !!!

Eu am iesit ma duc pe afara !!!

Nu stiu daca ajung la war am Activitate si la LVPD

Sustineti cu + aceasta propunere!

Sigur va este de folos!

http://forum.b-zone.ro/topic/206057-locatia-turfului-atacat/

Clar. acum vad ca sunt pe rpg1, ma scuzati!

fw, warn, ban.

Baddriver, te crezi ca mare expert in deagle, ia baga 2 ture de hq cu alt, cine esti tu sa ne critici pe noi? In + o noua runda = o noua sansa sa faci scor bun, ca sa stii asta de la mine :).

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic