Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut,stiu ca nu ar prea trebui sa ma bag in asta, nu am o vechime asa mare in factiune dar Slade prin acel:"Numai ai voie la invoiri saptamana aceasta"ti-a cerut doar mai multa activitate.Nu cred ca vrea sa scape de tine.Bafta

Nu-l cunoşti destul. Daca mi-a cerut activitate mai mare, ar fi trebuit sa ştie ca in mai dau probe eliminatorii pentru admitere la liceu, iar in iunie am examene. El asta nu înţelege. Vrea imposibilul de la mine. Sunt într-o perioada destul de tensionată.

@, Hai sa nu exageram. Nu cred ca e asa de greu sa intri o ora pentru a fi prezent la 2 war-uri. Nu-mi spune ca exact in ora aia tu o sa inveti si o sa capeti cele mai multe cunostinte. Sa fim sinceri ca nimeni nu prea mai are chef de invatat dupa ora 20:00.

Naga, stii bine ca am fost colegi in LSPD si mi-a placut comportamentul tau si mi s-a parut ca esti un cop cu viitor, a fost cat de cat binisor.

Sa pleci asa aiurea? Nu cred ca se merita, mai ales la rankul tau... + marian ( slade ) nu cred ca sufera de functie, el se ocupa foarte bine de gang si e destul de ok, poti discuta tu cu lolza despre acea invoire, lasa-l pe marian, el e mai nob :).

Neata la toti

Naga, stii bine ca am fost colegi in LSPD si mi-a placut comportamentul tau si mi s-a parut ca esti un cop cu viitor, a fost cat de cat binisor.

Sa pleci asa aiurea? Nu cred ca se merita, mai ales la rankul tau... + marian ( slade ) nu cred ca sufera de functie, el se ocupa foarte bine de gang si e destul de ok, poti discuta tu cu lolza despre acea invoire, lasa-l pe marian, el e mai nob :).

Deci ma jur ca ai un mod asa de genial de a calma pe cineva :))

@, 1. De cand sunt 3 invoiri pe saptamana ? De cand are Domnul copil de 12 ani Naga rank 4? Sunt 2 invoiri pe saptamana de cand sunt eu aici adica de peste 7 8 luni. Ce mai ziceai acolo ?Aaaa de cand raspund eu la invoiri ? A comentat cineva pana acuma ?Alcolus a avut inactivitate si eu am raspuns , probleme ?Ciudat eu n-am vazut pe nimeni sa aiba probleme. Continuam. Abuz de functie ? Ma faci sa rad Destema e rank 5 deci ca orice alt rank 5 e scutit de la evidenta war (n-ai de unde sa stii ca nu vei ajunge niciodata rank 5 cu comportamentu asta ) Hai sa iti dau si ultimata sa ma asigur ca numai dau de copii revoltatori pe aici , Pana la rank 4 n-ai scos un cuvant acuma esti vai doamne ala nemultumit. N-ai participat la absolut nici un antrenament.( ma scuzi stii sa tragi )Continuam. Ma invinuiesti pe mine pentru favorizari , zici ca am rank 5 si gata m-am schimbat . Unde era domnu Naga cand pierdeam turfurile ?. Unde era domnu Naga cand aveam 10 membri la war ? (avea invoire si el ) Unde era naga cand ne chinuiam sa strangem macar 10 la un antrenament ? Unde era naga? Uite ma cate invoiri ai de cand esti in Rdt http://imgur.com/ClplCUd sa nu numar si inactivitatile. Te mai iei de altii degeaba nu te uiti ca esti un inactiv ? Nu vezi? Ti-e dor de Carter dute tata unde e Carter lasa-ne pe noi sa ne rezolvam problemele. N-am nevoie de mucosi care se plang toata ziua si vor invoiri din orice. Bafta mai departe daca te gandesti sa retragi iti zic de acuma. Ori pleci tu ori plec eu

Edited by SQ Slade

@, 1. De cand sunt 3 invoiri pe saptamana ? De cand are Domnul copil de 12 ani Naga rank 4? Sunt 2 invoiri pe saptamana de cand sunt eu aici adica de peste 7 8 luni. Ce mai ziceai acolo ?Aaaa de cand raspund eu la invoiri ? A comentat cineva pana acuma ?Alcolus a avut inactivitate si eu am raspuns , probleme ?Ciudat eu n-am vazut pe nimeni sa aiba probleme. Continuam. Abuz de functie ? Ma faci sa rad Destema e rank 5 deci ca orice alt rank 5 e scutit de la evidenta war (n-ai de unde sa stii ca nu vei ajunge niciodata rank 5 cu comportamentu asta ) Hai sa iti dau si ultimata sa ma asigur ca numai dau de copii revoltatori pe aici , Pana la rank 4 n-ai scos un cuvant acuma esti vai doamne ala nemultumit. N-ai participat la absolut nici un antrenament.( ma scuzi stii sa tragi )Continuam. Ma invinuiesti pe mine pentru favorizari , zici ca am rank 5 si gata m-am schimbat . Unde era domnu Naga cand pierdeam turfurile ?. Unde era domnu Naga cand aveam 10 membri la war ? (avea invoire si el ) Unde era naga cand ne chinuiam sa strangem macar 10 la un antrenament ? Unde era naga? Uite ma cate invoiri ai de cand esti in Rdt http://imgur.com/ClplCUd sa nu numar si inactivitatile. Te mai iei de altii degeaba nu te uiti ca esti un inactiv ? Nu vezi? Ti-e dor de Carter dute tata unde e Carter lasa-ne pe noi sa ne rezolvam problemele. N-am nevoie de mucosi care se plang toata ziua si vor invoiri din orice. Bafta mai departe daca te gandesti sa retragi iti zic de acuma. Ori pleci tu ori plec eu

Te rog sa nu ne ironizam si sa nu decurgem la ceartă. Nu am 12 ani, abea ieri am facut vârsta de 15 ani, din cauza asta nu am putut sa vin la sedinta pentru ca am fost plecat in oraş.

Despre invoiri: eu personal l-am intrebat pe Andrei cate avem voie pe saptamana, iar el a răspuns ca 3. Esti mai vechi ca mine si in tot acest timp nu ai ştiut ca sunt permise 3 invoiri, nu 2.

Despre waruri: M-ai intrebat unde am fost cand voi pierdeati turfuri. Pai probabil fusesem la scoala dupa cum ştie si Andrei. 3 / 4 zile de war am ore până la 20, fapt care nu imi permite sa vin de la început, ci de la 21.

Despre antrenament: Esti tu aşa sigur ca nu am fost la niciun antrenament până acum? Eu zic sa nu fii aşa sigur si sa verifici topicurile. Am participat la câteva de cand sunt in RDT, iar la majoritatea nu am putut veni pentru ca am fost plecat la vecernie sau ne-a chemat la scoala ca sa recuperam. Nu e vina mea dacă ora antrenamentului e aleasă prost.

Despre invoiri si inactivitati: m-am învoit cand nu am putut vine la o activitate, e ceva normal, iar inactivitate o singură data am avut.

Eu am examene si probe eliminatorii peste o luna jumate si tu vrei sa vin la toate activitatile? Eu zic sa-ţi iei gândul. Vin la cate pot, iar daca nu pot, ma invoiesc.

Eu nu te-am jignit si ironiizat precum ai făcut tu: copil, domn, mucos ok? Eu zic sa ne respectam totuşi.

@, Despre invoiri/inactivitati esti singurul membru rank 4 + care este in top la invoiri de ce trebuie doar tu sa ai probleme ? Eu apar acolo ca doar am raspuns la invoiri , alcolus la fel , deci tu in 4 luni de rdt ai 29 de invoiri (o luna o scadem) plus o luna de inactivitate ( mai scadem una) mai raman 2 luni de activitate care probabil te-ai mai invoit una de la andrei prin pm. Dupa calcule ar trb sa detii marele rank 3 cu indulgenta. Fara nici macar o exagerare, pot multi confirma asta

Despre problema scoala : Nu te obliga nimeni sa aplici intr-un gang , sunt departamente, factiuni pasnice. Atat timp cat programul de war este 20-22 nu esti cu nimic mai special fata de alti membri la invoiri . Citat din regulament :

Reguli

- Programul de War:
-- Zile: Luni până Joi.
-- Timp: 20:00 - 22:00.

Despre invoiri ( saptamanale) : Sunt 2 invoiri pe saptamana cel putin de 8 luni de cand sunt aici. Si sa te lamuresc si cu asta , ma rog daca citeai prima pagina la invoiri iti dadeai seama singur . Alt citat din invoiri activitati.

Atentie!

- Sunt acceptate doua cereri de învoire pe saptamana.

In 4 luni trebuia sa stii toate astea , sau macar daca erai activ le invatai din mers. Aici se vede cine stie regulamentu si ce se afla in toate topicurile , adica pe cine intereseaza si cine nu.
Dar tot eu sunt ala care fac abuz de functie.

@, Despre invoiri/inactivitati esti singurul membru rank 4 + care este in top la invoiri de ce trebuie doar tu sa ai probleme ? Eu apar acolo ca doar am raspuns la invoiri , alcolus la fel , deci tu in 4 luni de rdt ai 29 de invoiri (o luna o scadem) plus o luna de inactivitate ( mai scadem una) mai raman 2 luni de activitate care probabil te-ai mai invoit una de la andrei prin pm. Dupa calcule ar trb sa detii marele rank 3 cu indulgenta. Fara nici macar o exagerare, pot multi confirma asta

Despre problema scoala : Nu te obliga nimeni sa aplici intr-un gang , sunt departamente, factiuni pasnice. Atat timp cat programul de war este 20-22 nu esti cu nimic mai special fata de alti membri la invoiri . Citat din regulament :

Reguli

- Programul de War:

-- Zile: Luni până Joi.

-- Timp: 20:00 - 22:00.

Despre invoiri ( saptamanale) : Sunt 2 invoiri pe saptamana cel putin de 8 luni de cand sunt aici. Si sa te lamuresc si cu asta , ma rog daca citeai prima pagina la invoiri iti dadeai seama singur . Alt citat din invoiri activitati.

Atentie!

- Sunt acceptate doua cereri de învoire pe saptamana.

In 4 luni trebuia sa stii toate astea , sau macar daca erai activ le invatai din mers. Aici se vede cine stie regulamentu si ce se afla in toate topicurile , adica pe cine intereseaza si cine nu.

Dar tot eu sunt ala care fac abuz de functie.

Da, am 29 de invoiri pentru ca eu am mai fost in RDT si in vară timp de o luna si ceva. Deaia sunt 29.

Nu am 4 luni aici, peste o saptamana făceam 5 luni de mafie. Iar inactivitatea a fost de câteva zile, nici măcar o saptamana. Deci daca adun inactivitatea de câteva zile + vreo 15 sau 20 de invoiri de cand am intrat a doua oară in RDT rezulta 4 luni de activitate, adica Rank 4.

Baa ce e aici ma.Ma duc sa imi descopar si eu orizonturile si gata cearta.Naga ai avut probleme si cu mine si nu a iesit bine.Nu o mai forta cu marian ca e mai rau ca mine.Nu te mai trezi sa comentezi la toti ca te cheama pe tine Naga.Am facut 4-11 ok altceva? EU MACAR VIN LA WARURI SI ALTE ACTIVITATI.Am incheiat aici si ca sa continui ce a zis marian ori pleci tu ori noi. :)

Joc acest joc de placere si in limita timpului liber, dar cand omul exagereaza si nu am posibilitatea sa vin
Tu nu joci de placere.Joci din obligatie. :)

Bafta, succes tuturor, chiar si lui Marian si Destema! - Urat din partea ta.

Edited by SQ Destema

Offf, deabea am ajuns de la scoala , eram nerabdator sa vad cum functioneaza noul sistem de war si puff , o pagina plina de certuri .

Ce-ar fi sa va inpacati si sa terminati cu cearta asta? Ce exemplu dam celor de rank mic (inclusiv eu) daca noi ne certam ca niste tarani de la Mera ?

BTW: Scuze ca n-am fost la sedinta , nu am stiut de ea , imi asum AV-ul. Despre ce s-a vorbit totusi ?

Edited by S4L Sergeant Zack

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic