Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Doamne Victore. Ba, sa stii ca ce scrii tu acolo e o calitate. =))))))))))))) Luati cu paine !!

@ Salutare la toata lumea. Pentru cei care va intrebati de ce nu am intrat zilele acestea o sa va spun aici. Am stat in casa si am bolit, m-a prins o viroza care nu mi-a permis sa intru pe calculator din cauza durerilor de cap, durerilor stomacale etc. Vreau sa va felicit pentru prezenta de ieri. A fost o surpriza placuta. Daca continuam asa o sa ajungem sus. In orice caz, acum ma simt mai bine, am reusit sa prind 1 attack. Sa prinzi 2 e absolut imposibil. Ne vedem prin game. Ma pun sa fac aplicatiile.

Mersi, ma simt flatat :)))) Ai stat si ai pierdut vremea, si sa nu uitam ca m-ai facut de cacao! :(

Salve, acum am venit acasa. Sper ca azi sa fim si mai multi la war, sa ne organizam mai bine si desigur, sa castigam. Nota: Imi plac textele motivationale. ^_^

Text motivational

Ostaşi,

V-am făgăduit din prima zi a noii Domnii şi a luptei mele naţionale să vă duc la biruinţă; să şterg pata de dezonoare din cartea Neamului şi umbra de umilire de pe fruntea şi epoleţii voştri.

Azi a sosit ceasul celei mai sfinte lupte, lupta drepturilor strămoşeşti şi a Bisericii, lupta pentru vetrele şi hotarele noastre de totdeauna. Ostaşi, vă ordon, atacați! Zdrobiţi duşmanul de miazăzi şi miazănoapte. Dezrobiţi din jugul mov al Pimps pe fraţii noştri cotropiţi. Reîmpliniţi în trupul facţiunii gloria străbună a HQ'ului si a orasului nostru voievodal, ogoarele şi plaiurile noastre.

Ostaşi,

Plecaţi azi pe drumul biruinţelor lui AndreiLolzaa ca să cuprindeţi cu jertfa voastră ceea ce au supus strămoşii noştri cu lupta lor. Înainte. Fiţi mândri că veacurile ne-au lăsat aci straja dreptăţii şi zid de cetate creştină. Fiţi vrednici de trecutul Red Dragon Triad.

Ostaşi,

Înainte. Să luptaţi pentru gloria Neamului. Să muriţi pentru vatra părinţilor şi a copiilor voştri. Să cinstiţi prin vitejia voastră amintirea foştilor lideri, a martirilor şi eroilor căzuţi în pământul veşniciei noastre cu gândul ţintă la Dumnezeu.

Să luptaţi pentru desrobirea fraţilor noştri, a Las Venturas-ului, pentru cinstirea bisericilor, a vieţii şi a căminurilor batjocorite de păgânii cotropitori.

Să luptaţi pentru a ne răzbuna umilirea şi nedreptatea. V-o cere Neamul, Liderul şi Generalul Vostru.

Ostaşi,

Izbânda va fi a noastră. La luptă.

Cu Dumnezeu înainte! Fie ca Führerul sa va aibe in paza!

Datorita mesajului tau motivational au intrat cei mai multi ieri la war :)) Tot asa.

Ce plictiseala, ce mai ziceti?

Salve, acum am venit acasa. Sper ca azi sa fim si mai multi la war, sa ne organizam mai bine si desigur, sa castigam. Nota: Imi plac textele motivationale. ^_^

Text motivational

Ostaşi,

V-am făgăduit din prima zi a noii Domnii şi a luptei mele naţionale să vă duc la biruinţă; să şterg pata de dezonoare din cartea Neamului şi umbra de umilire de pe fruntea şi epoleţii voştri.

Azi a sosit ceasul celei mai sfinte lupte, lupta drepturilor strămoşeşti şi a Bisericii, lupta pentru vetrele şi hotarele noastre de totdeauna. Ostaşi, vă ordon, atacați! Zdrobiţi duşmanul de miazăzi şi miazănoapte. Dezrobiţi din jugul mov al Pimps pe fraţii noştri cotropiţi. Reîmpliniţi în trupul facţiunii gloria străbună a HQ'ului si a orasului nostru voievodal, ogoarele şi plaiurile noastre.

Ostaşi,

Plecaţi azi pe drumul biruinţelor lui AndreiLolzaa ca să cuprindeţi cu jertfa voastră ceea ce au supus strămoşii noştri cu lupta lor. Înainte. Fiţi mândri că veacurile ne-au lăsat aci straja dreptăţii şi zid de cetate creştină. Fiţi vrednici de trecutul Red Dragon Triad.

Ostaşi,

Înainte. Să luptaţi pentru gloria Neamului. Să muriţi pentru vatra părinţilor şi a copiilor voştri. Să cinstiţi prin vitejia voastră amintirea foştilor lideri, a martirilor şi eroilor căzuţi în pământul veşniciei noastre cu gândul ţintă la Dumnezeu.

Să luptaţi pentru desrobirea fraţilor noştri, a Las Venturas-ului, pentru cinstirea bisericilor, a vieţii şi a căminurilor batjocorite de păgânii cotropitori.

Să luptaţi pentru a ne răzbuna umilirea şi nedreptatea. V-o cere Neamul, Liderul şi Generalul Vostru.

Ostaşi,

Izbânda va fi a noastră. La luptă.

Cu Dumnezeu înainte! Fie ca Führerul sa va aibe in paza!

Mai dati si voi quote sa vada toti!

Ba ma ceva pe textul tau.Dati quote la ce am zis eu ca nu eu primesc fw.Da faceti cum vreti.

EVIDENTA ARMS SE POSTEAZA IN FIECARE ZI.

Ba ma ceva pe textul tau.Dati quote la ce am zis eu ca nu eu primesc fw.Da faceti cum vreti.

Se apropie sanctiunileeeee!! Eeeeeee (party) :))

Edited by Kentuha

Neata dragoni

Era mai bine daca scriai la arms dealer.

PS: Explica-mi cand sa fac SS ca "cu 10 minute inainte de war" ala are 100 de intelesuri daca te gandesti bine .... Pe mine nu m-ai lamurit.

Zeronord deci war-urile incep sa zicem la 20:00 Tu faci SS la /stats la ora 19:50.Si dupa aceea doar la final de war-uri adica 20:30 21:00 21:30 22:00 depinde cand avem

Inainte sa ies, sa va arat asta:

Name Kills Deaths Seconds on turf

WaLl. 10 6 70

El face intr-un min si 10sec, 10 fraguri si moare de 6 ori, dar ce rapid te misti omule :), zona la 2min distnata de hq.. si tu ajungi rapid, good, cum ai facut oare? s0beit

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic