Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ooooooooooooooo, TOBELE! A VENIT MAXTREME :X:X :))).

Bravo ma, a fost ok aseara la war, mi-a placut ca ati ascultat de cei care s-au ocupat de organizatie si ARIEL E VARUL MEU BAROSAN.

Welcome celor noi, citi tot ce scrie la war evidences + arms dealer, sallz..

Ooooooooooooooo, TOBELE! A VENIT MAXTREME :X:X :))). Bravo ma, a fost ok aseara la war, mi-a placut ca ati ascultat de cei care s-au ocupat de organizatie si ARIEL E VARUL MEU BAROSAN. Welcome celor noi, citi tot ce scrie la war evidences + arms dealer, sallz..

Bine varule . ii cresc contu lui Andrei si il bag si pe el in Red Dragon, si devenim imbatabili !

Sunteti gata sa le dam 15 - 0 Dinou???

OFF: Welcome celor NOI !! xD

Salut baieti,abia ce am venit de la scoala.

Felicitari pentru war-ul de ieri, sper ca azi sa facem aceeasi treaba.

Ce distractie pe voi :)).Sa vedeti ca va piere cheful cand o sa va uitati la sanctiuni.Ne auzim la war.

Cu amenzile alea nu o sa mai putem veni cu Infernus la war :)) Edited by Z E R O

Inca nu avem noi prestanta de "infernus la war" mai avem de lucrat la culoarea rosie :)).Aveti 24 de ore sa va platiti amenzile daca nu FW.

Dece nu ati atacat? Era mai misto daca mai luam inca un turf... :|

Forumu văd că nu merge ... sau doar mie nu îmi merge? Nu pot să pun status update, nu pot vedea notificările :|

Nici eu nu pot, nici mesaje, nici notificari, status, si merge si aiurea.

@EuroStar zi-mi si mie cum se numeste backgroundu ala din comic, unde e ilustrat un fel de iad, cred :)) Vreau partea 2, esti prea epic, asta o sa o pun la profil cred :))

Edited by SQ AlcoluS

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic