Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Only4U, Vezi ca ai uitat de asta:

Da boss stai linistit ca nu am uitat ,stiu ca trag bine :*. ,, Blade tu aveai o problema cu asta? Nu eu mafia '' AHAHAHAHA=))))))))) IMI PLACE SA FIU URMARIT :X :>

Edited by Only4U

@, REPORT, ce cauţi să postezi aici ? :))glumeam băăăă.

Ce naibi bă bladestare, am ajuns să ne duşmănim pentru un joc? Dă-o în.. unde mai e distracţia aia de era acum 2 ani în ganguri, atunci când nu existau coduri... :-J, oricum n-avea cod, dar de...

PS: Dacă ar exista /recon RDT, şi ar da unu ciudat, ne-ai bana pe toti? :))

Dar na... momentan nu există :)).

Famous-characters-Troll-face-29153.png

Salut, salut.

@, Nu... odată ce el a jucat pe cont, de ce să nu facă el?

Pai da dar only nu aveam voie sa intre pe contul lui no ? orcum sper sa revina alcoolus

Baieti sper sa nu va suparati ca postez aici dar vroiam sa imi iau la revedere de la cativa prieteni foarte buni si anume: Slade (Marian Distrugatorul), Only (Tiganu'), Max (Comunistu'), AndreiLoLza (Baiasu de treaba), Alcolus (Comunistu'). Succes in cucerirea LV-ului. Va pup bafta <3 <3 sa auzim de la excelent in sus :*

Edited by HristianMVP

@, imi pare rau, naga nu mi-a zis nimic , eu am observat doar ca ai iesit in timpul warului , daca imi trimiteai pm sau imi spuneai mie era altceva . atat timp cat nu am fost informat nu am de unde sa stiu cine si cum iese

@, Atat timp cat nu am raspuns inseamna ca nu am vazut daca iti aprobam nu exista acel Fw . Deci fw-ul ramane ,de acum cand iesi sau cand nu poti sa vii imi dai pm si sigur il voi citi , pentru ca inainte sa fac aceea evidenta verific pm-urile

@, Atat timp cat nu am raspuns inseamna ca nu am vazut daca iti aprobam nu exista acel Fw . Deci fw-ul ramane ,de acum cand iesi sau cand nu poti sa vii imi dai pm si sigur il voi citi , pentru ca inainte sa fac aceea evidenta verific pm-urile

Mariane da ala pe skype !!

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic