Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba daca vreti eu nu mai postez aici, sa nu va deranjez, plm.... Cum vreti, eu eram curios sa va mai aud, da pai tare imi lipsesc unii. :))

@SQ Slade, sublidere, nepoate, ce faci ba? :))

Stai linistit nepoate :))) , la ce ai facut aici ai dreptu ( iti dau eu voie na ) : )))) slade mi se pare ca e in vacanta ;)

Mno , laudarosule , ce dur esti tu ( cap de deal ) , cum o mai duci fara samp ?

Ba... E binisor. :)) Profit si eu de timpul liber, sa zic asa. :)) Daca e sa ma joc ceva, mai dau o FIFA sau un CS, mai un film, o plimbare prin oras, o poveste cu mai stiu eu cine, chestii d'astea. Am spus si ma repet, imi e mai bine cu ban, nu-mi pasa daca imi zice cineva ca sunt codat, ma doare fix acolo.... :))

Ba... E binisor. :)) Profit si eu de timpul liber, sa zic asa. :)) Daca e sa ma joc ceva, mai dau o FIFA sau un CS, mai un film, o plimbare prin oras, o poveste cu mai stiu eu cine, chestii d'astea. Am spus si ma repet, imi e mai bine cu ban, nu-mi pasa daca imi zice cineva ca sunt codat, ma doare fix acolo.... :))

Profita , profita , orcum stii ca nu ai jucat tu si ca nu ai folosit coduri niciodata ca LUNG , care a luat ban permanent de la NAsu

Profita , profita , orcum stii ca nu ai jucat tu si ca nu ai folosit coduri niciodata ca LUNG , care a luat ban permanent de la NAsu

Nu e nevoie sa acuzi pe nedrept, e irelevant... Eu initial m-am inteles cu lung, apoi a stricat-o, cand a pierdut liderul iar ne-am inteles, dar cand a intrat iar in Pimps mi-a aratat ca nu are rost si mi-am dat seama de unele lucruri.... Faza cu Only am facut-o intentionat. L-am lasat sa joace pentru ca voia si el [/order 4] la war si pentru ca imi e foarte bun prieten, indiferent de ce facea cu contul ala, eu nu ma suparam pe el.... Omul se mandreste cu 10 banuri pentru aim pe RPG 1 si RPG 2, il cunosc prea bine doar. =))

Nu e nevoie sa acuzi pe nedrept, e irelevant... Eu initial m-am inteles cu lung, apoi a stricat-o, cand a pierdut liderul iar ne-am inteles, dar cand a intrat iar in Pimps mi-a aratat ca nu are rost si mi-am dat seama de unele lucruri.... Faza cu Only am facut-o intentionat. L-am lasat sa joace pentru ca voia si el [/order 4] la war si pentru ca imi e foarte bun prieten, indiferent de ce facea cu contul ala, eu nu ma suparam pe el.... Omul se mandreste cu 10 banuri pentru aim pe RPG 1 si RPG 2, il cunosc prea bine doar. =))

Face baie cu programu Lung :))) orcum a fost si va ramane cea mai mare suferinta de 13 ani care am vazut-o ca leader.

Hai ba nu mai vorbi de lungulet mi se rupe mi-e de ce a folosit el..

Vorba ta ii dam prea multa atentie si nu merita , mai bine il intreb pe victor : Ba imi dai si mie contu de steam sa ma joc CSGO ? :D

e mai fain csgo, mult mai fain. :)) Hala Madrid, apropo. :)) Kroos e baza baa!!!! Bine.... Niciunul nu se compara cu Gotze, sau Muller, Robben. :))

nu prea. Nu a mai fost la reducere de luni bune si gasesti greu... Am dat un cont cu CSGO pe 10 euro acu cateva zile, au crescut preturile, inainte il luam la 4 euro, platind in chei. =))

Edited by Mountain Master AlcoluS

e mai fain csgo, mult mai fain. :)) Hala Madrid, apropo. :)) Kroos e baza baa!!!! Bine.... Niciunul nu se compara cu Gotze, sau Muller, Robben. :))

Adevarat ce spui tu e din suflet :))) o fi mai faing CSGO eu nu m-am jucat niciunu :))

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic