Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu e de la mine ma e de la server cand dau la internet/hosted imi apare.E o problema din nou la host la o parte de jucatori merge la una nu.

Edited by Maxim SEF

Mai usor cu posturile la discurii gsb ca incep astia cu posturile si reporturile pe voi..

Ati castigat pentru ca n-au prea fost gsb, dar totusi nu va culcati pe o ureche

ReLoG here

Edited by STIG Dau cu zaru 6 6 ReLoG

Salut fratii din GSB. Stiu ca n-am voie sa postez pe aici, dar deja ma dispera astia din RDT. Voi nu vedeti ca TOTI CARE INTRA IN FACTIUNE , FAC +? DA-O IN PULA MEA DE TREABA, TOTI MA? In factiunea aia, doar aia vechi, fac -, in rest , toti fac + si se dau mari si tari ca sunt buni.

Pai sa va zic eu , dragii mei, fosti colegi, pai in RDT sunt numai codati, incepand cu Bonnnie Aka Castiel aka Assos din Verdant Family daca va aduceti aminte. Vipera007? Un codat esuat, daca-mi aduc bine aminte, l-am recrutat si eu si i-am dat 5-0, acum, omul, ia best? [RDT].XAP, adica Cristiano, un copil copac care nu trecea de -5, a invatat sa traga peste noapte si face scor 42 - 17 parca. Cum am mai spus, singurii oameni fara cod de acolo sunt aia vechi de luni bune de zile. Pe langa asta, au tupeu sa sufere ca sunt buni, pai sa facem o reconstituire. Cat timp nu a fost cleo, i-am tinut in HQ pe pacalicii astia si pe aia din Bratva, si nu suflau, sa nu uitam de inegalabilul scor al fostului lider, [sQ]ANDREILOLZA, -84. Ei incep sa sufere ca sunt tari si domina? Ce dominati ma? Pulifricilor, va zic eu, nimic. Voi fara coduri, nu faceti +1 si sunteti mari si tari.

GSB pup, voi nu prea suferiti si-mi place. Va vedeti mereu de ale voastre. De cate ori am avut probleme, m-ati ajutat, respect.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Pai ba 13 ani hai sa-ti zic cum sta treaba : In primu rand tu ai jucat cu cod cand ati avut LV

al 2 lea rand XAP nu e cristiano

al 3 lea rand esti imbracat ca fetele

al 4 lea rand PE lolza nu-l interesau warurile ci sa formeze un colectiv (a reusit)

Si cine esti tu sa zici de coduri ma ? tu care ai folosit

GSB sunt tari ? da sunt da la ei in oras adica in LS , tu fara cod = -99

Edited by iLive

@@iLIVE, Sa moara ma-ta ma? -99, zici? Sa stii si tu, puta bleaga, ca am jucat o singura data cu wallhack si cam atat.

Va cam atacati cand va face lumea codati ca asta sunteti, pup si ma doare in pula de reportul tau.

Odata da ai jucat 13 ani , par ziceai ca rupi picioare si ai chiloti lu bunicata pe tine

Te-n braci de la orice produs 5 lei , esti un nimic si acum plangi ca ti-a dat ban Kelton

@@iLIVE, Plang ca mi-a dat ban? Unde plang, tinerele? Esti mai analfabet decat unul fara scoala, te-n braci =)))))))))))))))))))))))))))))))))))).

Eu nu fac ca voi, iau ban, si urmatoarea zi, revin in factiune cu alt cont si bag codu' ca jegosu'.

PS: SMS :*

Este o forma prescurtata in loc sa scriu te imbraci am scris te-n braci da ce sa stie un taran ca tine ?

@@LuNg12321312, Nu cu renko, am eu alte smecherii. Renko e vechi de acum.

Fii baiat bun, si lasa-ne cu inteligenta ta lung. Nu mai posta, ca nu avem chef sa-ti citim suferintele tale de copil prost crescut.

EDIT: Vai de el ba =))). Daca e ala el, inseamna ca e de tot rahatu =))).

Edited by Graur

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic