Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

hooli , vad ca esti on,ce ai cu mine fratioare?

p.s. da,sv off :-W

nu are ma nimic cu tine glumeste ;)) .....da cred k tu nu stii de gluma doar stii sa faci glume......

mda hai sa facem un pro/contra:

Care vrei sa plec?:X

Edit:Sincer,nu asa,sa va tin companie

Te gandesti oare putin k nu o sati spuna mai multi de 4 pro :| k sa nu crezi k iti poarta dusmanie :-J e alegerea ta daca vrei sa pleci pleaca daca vrei sa ramai....ramai cine te poate obliga :|

daca vrei sa pleci pleaca daca vrei sa ramai....ramai cine te poate obliga :|

:-J hooliganu ia zis lu' oasis sa ma dea fara,ca's copil de 12 ani,waw,nu conteaza varsta...si neah,suntem democratici,supuneam si eu la vot....numi place sa supar pe nimeni :|

:)) nu atty asta e k sunt uniti unii cu altii da nu toti....am vem prieteni aici....da nu suntem toti prieteni asta e trb nu k ii vreau raul lui abc da am zis ce as fi facut eu... Edited by Africanu

:)) nu atty asta e k sunt uniti unii cu altii da nu toti....am vem prieteni aici....da nu suntem toti prieteni asta e trb nu k ii vreau raul lui abc da am zis ce as fi facut eu...

Poi e normal......dak voi...tot faceti misto unii de altii... :-J.....ba ca ala e nab ...ba ca e prost.... ba ca are nush cati ani :-J

Nu toti interpreteaza chestiile astea sub forma de gluma !!!!

eu sincer sa fiu nu am facut pe nimeni nab...prost sau am zis de abc cati ani are....are 12 ani bv lui multi inainte si la mai mare....

Nu vorbeam de tine.....am zis asa la general....!!

Ma nu va mai certati pe tema asta.Asta e,am incercat barzini fiindca imi placea,era unita...dar cred ca locul meu nu este aici...

Aici in Barzini toti isi au locul doar ca trebuie sa te adaptezi !!! :)

Nu ne certam doar ii spuneam dc se intampla ce se intampla !!!.......

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic