Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Edited. Sunt prost rau. Ce mai faceti colegilor? Vad ca am multe sanse sa plec deci ... S-ar putea sa fie ultimul post de pe aici :(

Edited by TB ExTrEmE09

Nick: extrem09

Rank: 1

Vechime in factiune: 1saptamama

Plec pe data de: 05.10.2014

Revin pe data de: 13.10.2014

Zile inactive: 7-8

Motiv: numai am PC. Mi l-a luat maica-mea ca am luat 4 pe linie la testele initiale. Bafta si sper sa nu ramaneti fara hq ;)

Poate o sa mai intru asa ... Ocazional, dar la waruri deloc.

*Auzi ca l-o lasat maica-sa fara PC =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

*Auzi ca l-o lasat maica-sa fara PC =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Aia e, da mi l-a dat =)))

Trebuie sa-mi fac toate temele acuma =))) nush daca ajung la sedimta ...

Da tu ce problema ai frate cu mine??

@,

Nu am nici'o problema cu tine, esti mult prea hazliu :))

Multumesc =))) Aia e, aia e, aia e .... Cand i-ai zis chestia aia pe /f m-am gandit ca ai ceva serios cu mine.( " Stii ca il poti demite, nu? Si ce mai astepti, invitatie speciala"?)

Max, n-o sa pierdem mai multe turfuri decat cate am pierdut pana acum. Suntem langa HQ, nu cred ca o sa mai pierdem de acum ;/

Salut. Mi-am actualizat si eu poza de profil... Eu sunt in persoana. Sper sa imi poarte noroc, zic eu. Aveti grija maine, trebuie sa fim foarte atenti sa nu mai pierdem teritorii.... incet incet mafiile adverse ajung la hq-ul nostru si nu e de bine. Haideti !

Salut. Mi-am actualizat si eu poza de profil... Eu sunt in persoana. Sper sa imi poarte noroc, zic eu. Aveti grija maine, trebuie sa fim foarte atenti sa nu mai pierdem teritorii.... incet incet mafiile adverse ajung la hq-ul nostru si nu e de bine. Haideti !

Ptuu... sa nu te deochi =))))) ;;) Ba, dar n-ai facut poza la stadion cand era nocturna stinsa, intuneric si cu neoanele alea albastre :X templul nostru :X

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic