Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari pentru war-uri. Nu conteaza daca o sa mai pierdem. Conteaza ca formam un grup unit ! Sa speram ca prindem attack astazi :).

http://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/2362

http://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/2354

O seara placuta si maine sa speram ca v-a fii bine !

Ce vrei sa vedem din ce ai postat tu mai sus?

Nu ai avut mult peste mine si eu am doar Deagle :))

V-am pupat

Neata red dragon triad. De pe tableta asa....

Felicitari pentru war uri. Sujtem dindin ce in ce mai multi la war uri iar asta ajuta.

Ne auzim in gwme azi stau si eu la toate warcurile.

Sa veniti la war uri e important

@, Scrisul si greselile gramaticale.. n'am avut ce face.

Salut Red Dragon Triad, doar ce am venit si eu de la scoala.

Veniti astazi la war-uri. Avem war-uri foarte importante. Suntem 29(cand m-am uitat eu) in factiune. Aseara am fost 23/24 inainte de war-uri.

Sper ca astazi sa avem un efectiv mai mare si sa putem da dauna. Viata unui gang are si urcusuri si coborasuri.

Daca vom castiga astazi va PROMIT si va ASIGUR ca vom avea mai multe war-uri. Deja am ramas sa spun(fara sa se supere cei ce au plecat) baza RDT. Adevaratii membri, care nu au plecat ca /turfs RDT 0. Asta e, asa e intr-un gang.

Ne auzim in game.

HAI LA WAR-uri

http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/15485

Serios? :)) Da, i-am dat urat. Dar era si aproape, eu eram pregatit sa intre el pe turf, stateam cu ochii pe chat sa apara ca intra pe turf, iar atunci cand a intrat nu inteleg de ce s-a pus pe C.. tragea de pe C cu deagle nici nu se misca si mai era si aproape, normal ca i-am dat secunda cu tec.

Uitati si aici:

Nu inteleg de ce ma ambalez asa tare pentru ca nu am nimic, ma mai si enervez degeaba.

P.S.: Allen, sper ca ai dat un ochi pe aici ca n-am chef sa te caut sa iti dau mention.

Neata red dragon triad. De pe tableta putin.

Felicitari pentru attack conducerii.

Baietii azi is f.importante war urile. Ttb se tin bine cand ii atacam si invers, deci avem un plus pt bank lv si rdt lv. Iar la attack o sa fie ca la def pe bankv daca ascultati. Cu sp

Mai zic o data, am ramass baza, ati vz ascultam si castigam desi suntem 22

Hai la wars

Edited by NUSUNT FaStH

@@Silviuuu, Am eu un PACK rosu. Este ca a lui alex doud din videoul de mai sus.

Salut Red Dragon Triad.

Astazi avem war-uri grele, sper sa fim cat mai multi on pentru a castiga.

DAti si voi ad-uri ca recrutam. Aduceti si voi membri buni la arme daca cunoasteti.

Ne auzim in game.

@@Silviuuu, Am eu un PACK rosu. Este ca a lui alex doud din videoul de mai sus.

Salut Red Dragon Triad.

Astazi avem war-uri grele, sper sa fim cat mai multi on pentru a castiga.

DAti si voi ad-uri ca recrutam. Aduceti si voi membri buni la arme daca cunoasteti.

Ne auzim in game.

Vreau ceva pe Verde Deschis.

Daca are cineva astept ss si poate imi plac.

Doamne doamne cat m-ati dezamagit serios, voi nu puteti asculta ce vi se spune pe /f nu? si dupa tot voi: Ba ala nu ma lasa, Ba ala mi-a spart roata, Ba ala nu da arme, Ba de ce am amenda???

Frate daca ati asculta toti ar fi cu totul alta treaba, e chai asa greu? Va a cineva gata daca ascultati si voi macar 2 ore pe zi? FOARTE DEZAMAGIT!!!

PS: http://imgur.com/FniMez0

Prima zi de waruri dupa doua luni de pauza, am jucat oribil, execrabil si tot odata deplorabil.. sper ca in timp sa-mi revin in forma.

Multumesc pentru invite si la cat mai multe waruri impreuna, mai dati [/ad]-uri ca recrutam ca e jale cu 30 de insi in toata factiunea..

Doamne doamne cat m-ati dezamagit serios, voi nu puteti asculta ce vi se spune pe /f nu? si dupa tot voi: Ba ala nu ma lasa, Ba ala mi-a spart roata, Ba ala nu da arme, Ba de ce am amenda???

Frate daca ati asculta toti ar fi cu totul alta treaba, e chai asa greu? Va a cineva gata daca ascultati si voi macar 2 ore pe zi? FOARTE DEZAMAGIT!!!

PS: http://imgur.com/FniMez0

Tare poezia mihule.

Neata red dragon triad. De pe tableta

Nu e nimic pentru aseara.... Nu s a ascultat si am pierdut. Sper ca azi sa fie mai bine si sa mentinem. Nu fastiyam azi maine pierdem.

Mihule sa vii pe skype azi am o vorba.

Ne auzim

Prima zi de waruri dupa doua luni de pauza, am jucat oribil, execrabil si tot odata deplorabil.. sper ca in timp sa-mi revin in forma.

Multumesc pentru invite si la cat mai multe waruri impreuna, mai dati [/ad]-uri ca recrutam ca e jale cu 30 de insi in toata factiunea..

Daca eram 30 la war nu era problema dar cand suntem 20 la war e si normal sa fie greu cand adversarii au dublu cat noi si nu mai zic ca majoritatea sunt tari in gura dar la war toti fac minus. Cine face plus are respectu meu restu meu.

Daca ascultati si nu va duceti in ei toti faceti plus dar voi sunteti buni si nu statu unde va spune Lideru/Sub-lideru sa stati.

Oricum in curand se lasa cu fw si o sa vedeti ca nu o sa mai avem baieti care se duce in ei sau nu asculta.

Din cate am vazut cu bine nu se poate dar o sa vedeti cand o sa fie cineva care stie cum sa va rezolve.

Mai e inca putin pana o sa ducem aceasta mafie acolo sus dar daca voi nu faceti nimic atunci cine sa faca....

V-am pupat

Salut red dragon triad. De pe tableta.

Felicitari pentru warul din aceasta seara.

Maine vom avea sigur deff pe hq haideti sa l mentinem. Un attack vom wvea haideti sa castigam. Veniti la war uri.

Avem mare nevoie de membri

Neata red dragon triad. Decpe tableta.

Felicitari rank 4 pentru cele 2 attack.

Azi nu avem deff, avem un avantaj. Haideti sa fim cat mai muti la war, e foarte important. Incercati sa ascultati si o sa castigam

Bafta

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic