Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

mi-e scarba de asa playeri care se red buni iar cand au adversar cauta motive pentru posturi. Se cred buni dar is niste prafalai de copii fara viitor care rup samp-u. Imi place hate-u asta xD, tocmai d-aia stam aici pana tsar o sa planga sa le dam hq-u ;)

Va rog foarte mult, trebuia sa compuneti o nuvela in aplicatie ca sa ii convina ofticatului de VeveX. Ati uitat ca el e persoana care l-a amenintat pe creatorul #cenzurat# ca il da in judecata? A fost crescut intre carti si vrea excelenta din partea noastra.

Doar 3 randuri la descriere? respins, daca nu stii ce e aia literatura, n-ai ce cauta in mafii!

PS: Au vazut un lider mai bun ca al lor si de asta vor sa il dea jos, am dat peste zeci de persoane din astea, care nu au reusit sa imi faca nimic cat timp am fost eu lider.

Edited by D a r r e N

https://www.youtube.com/watch?v=hjgQdyPAnEk. Sper sa va placa. Diseara avem war-uri importante pe care trebuie sa le castigam neaparat. Incearcati sa intrati mai devreme pentru a prinde loc si sa fim din nou 30 + pe members. Atentie la post-uri! App; Ai respectul meu NewLife :-*. Ti-am acordat +++

Edited by AndreyCiubotariu

Incepeti sa incercati sa intrati pe server, mai tarziu s-ar putea sa fie greu de prins loc. Vreau sa ascultati de rank 4+ si sa jucati fair-play!

@@Peaceful, Fara cod nu puteai face acel scor, mai ales tu. Te stiu, te stie si Allen, si se stie ca ai cod cand faci scor bun. Nu te mandri cu cine nu esti, esti un nimic fara acel cod.

@, Vrei sa negi ca tu esti Justthink? Vrei sa pun poze cand eram in AIM si ziceai ca tu joci pe contul Justthink ca ti l-a dat tie? Crezi ca nu stiu cand joci cu cod sau fara? Tu nu poti fi banat pentru ca esti prieten cu Bobo, atat. Si tu la fel, esti un nimic fara acel cod. Stii ca eu te-am filmat cu no-recoilu dar nu ti-am facut post ca eram in clanul tau?

Pe scurt dragi jucatori de samp, nu va dati mari cu cine nu sunteti, nu voi bateti, nu voi castigati, nu voi faceti scor, ci codul face asta pentru voi, pace.

@@Peaceful, Fara cod nu puteai face acel scor, mai ales tu. Te stiu, te stie si Allen, si se stie ca ai cod cand faci scor bun. Nu te mandri cu cine nu esti, esti un nimic fara acel cod.

@, Vrei sa negi ca tu esti Justthink? Vrei sa pun poze cand eram in AIM si ziceai ca tu joci pe contul Justthink ca ti l-a dat tie? Crezi ca nu stiu cand joci cu cod sau fara? Tu nu poti fi banat pentru ca esti prieten cu Bobo, atat. Si tu la fel, esti un nimic fara acel cod. Stii ca eu te-am filmat cu no-recoilu dar nu ti-am facut post ca eram in clanul tau?

Pe scurt dragi jucatori de samp, nu va dati mari cu cine nu sunteti, nu voi bateti, nu voi castigati, nu voi faceti scor, ci codul face asta pentru voi, pace.

Ar mai usor ca, inainte sa-ti deschizi gura, sa ne spui si noua ce nick ai.

In privinta in ceea ce ai spus, se poate si fara cod, dar voi, cei care stati toata ziua la facut bani si stiti doar de B-zone, nu veti ajunge niciodata sa faceti un scor frumos fara cheats.Daca esti asa sigur ca am "cod", de ce nu dai report?Nu mananca bani, stai linistit(inca).Si da, Allen ma stie, iar daca aveam ceva, nu cred ca s-ar fi imprietenit cu mine cand eram in factiuni rivale.

P.S:Sa-mi lasi un mesaj in game, raman fara licenta de arme.

Mersi domnule Stan!!! Voi incerca!! :* Diseara va vreau la war!!!! Toti on si ascultati de rank 4+

Edited by M 1 H 4 1 ZEW

@@Peaceful, Pff, daca si eu stau dupa baniarrow-10x10.png. Pustiule singurele ore in care intru pe samp sunt 8-10.

Vrei sa-ti las nickul? De ce m-as obosi, n-am chef sa ma suni in game sau sa-mi dai smsuri cum imi faceai mai de mult. Iti arat discutia mea cu allen de pe skype?

http://i.imgur.com/RIyW7xt.png

Ti-am mai spus, macar daca folosesti, taci si nu comenta, te injosesti.

Degeaba dau report, generatia asta de admini sunt echivalenti cu zero.

Nu va dati cine nu sunteti baieti.

"Mai mult ca sigur,

Tu mananci cacat cu 2 linguri,

Si mai mult ca sigur

Nu te-asezi la masa singur."

Edited by DOTEXE

@, Cu siguranta, din cauza codului nu postez filmarile :(.

Am filmat stai tu linistit, doar ca n-am destule dovezi.

"Te-ai gandit ca poate Justthink s-a apucat?", esti penibil.

Hai, vezi-ti de treaba ca stie lumea cum te-nvarti in comunitatea asta ;).

Salut. Gata ma numai va certati cu Bratva ! Toata lumea stie ca subliderul lor, atat timp cat Bratva nu au avut wars, el juca pe justthink la war. NU vreau sa mai vad discutii despre tsar bratva. Nu va ajuta la nimic aceste discutii. Fiecare isi vede de factiunea lui ! Diseara wars !

Salutare

Nu inteleg dc le dati atata importanta celor din TTB.

Dupa cum bine vedeti la war nu sunt asa de buni dar sunt buni sa faca post

Ce rost are sa ne batem capu cu ei... Cand esti slab faci cum fac ei

Andrey inchide topicu invoiri.

Suntem 40 in mafie si 30 la war... Nu se poate asa ceva.

Ei in fiecare zi fac invoire ... TOTI LA WAR

Andrey am avut probleme cu netu nam putut intra la primele 3 waruri imi cer scuze dar nam avut ce face am ajuns acasa la 19.50 si am incercat sa intru pe samp dar nu mergea netu .........

Edited by jjamall

Mda.....frumoase WARURI ba.....multi afk la hq....nu ascultam....cum sa nu fim in stare sa pastram un amarat de etaj:(.Stiu sunt foarte codati dar na.Sper ca saptamana viitoare sa recuperam ce am pierdut si sa mai castigam cateva.Noapte Buna!

@,

Ba,vezi ca doar eu sunt Batman in factiunea asta (avatar).

Ce pot sa zic...Multi inactivi. Sa scapam de inactivi si va fi mai bine.De luni ne revenim in forta.

Eee:)) asta e, acum suntem 2.Dar clar, nu va fi un al 3-lea:*

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic