Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vom trece la sanctiuni deoarece unii nu prea dau la war-uri si na. Deci va rog frumos sa postati evidenta war, si cine a lipsit fara a avea cerere v-a primii fw. Chiar vorbeam zilele trecute cu musiqq ca imi e frica sa mai dau calumea la war. Am stat la discutii cu el, in jur de 30 de minute si l-am cunoscut destul de bine. Pana atunci noi nu vorbisem. Deci atentie ce faceti cu teamviewer.

Rivali doar in timpul war-urilor. Restul timpului prieteni !

Atentie mai avem 4 war-uri destul de grele. Trebuie sa gestionam foarte bine fiecare turfs in parte.

Succes la scoala!

@, Ba, nu mai posta prostiute dinastea, se uita Rey sau stiu eu cine si-ti dileste un FW... crede-ma, desi e singurul admin 4, este ajutat de admin 5, tot el e pe LV, poate asa din plictiseala se uita aici si vede ce ai postat tu. Fi mai atent... nu o zic cu rautate, ci cu instinctul de a-mi proteja prietenii.

Salut RDT, cam slabut aseara la war-uri, cu o astfel de prezenta nu facem nimic.

Felicitari RANK 4+ pentru attack.

Incercati astazi sa veniti la WAR.

Ciuby, FW tuturor ce nu au fost la war si nu sunt pe membri & war.

Salut, plec si eu la scoala.Aseara cam putini la wars.37 doar 28-30 la war. Gg pt attack

@, Tovarasu' meu, pe data de 30.03.2015 nu ai fost la WAR pentru ca nu aveai NET la camin, mi-a spus ilive parca(sau cineva din cod) ca ai problema asta asa ca te-am invoit, iar a 2 invoire este pe 31.03.2015. Asa ca te salut.

Salut RDT, am venit si eu de la scoala.

Astazi, daca vom si si noi mai multi si nu vom mai avea rambo, va asigur eu ca vom castiga. Cum s-a ascultat i-am batut de i-am ascultat, cum ati inceput cu rambo am pierdut. Incercati si voi sa fiti mai colectivi si sa lasati rambo asta.

Astazi la WAR, e important.

Toti astia care ati renuntat asa repede , nu am ce sa va spun decat ca e o lipsa de caracter , adica veniti cand factiunea creste si cand are un moment mai prost demisie , nu se face asa , Bafta lord cu functia in LS sper sa iei LS :*

Salut. Chiar mi-a placut mult aceasta experienta. Au fost si momente bune si momente rele. Dar na... am zis sa las factiunea intr-un moment bun. Au fost 3 luni bune pe Red Dragon. Sper ca viitorul lider sa nu o ia de la inceput si sa continue munca pe care am prestato eu. Numai va dati demisiile deoarece voi ramane aici cu voi. !

Salut. Chiar mi-a placut mult aceasta experienta. Au fost si momente bune si momente rele. Dar na... am zis sa las factiunea intr-un moment bun. Au fost 3 luni bune pe Red Dragon. Sper ca viitorul lider sa nu o ia de la inceput si sa continue munca pe care am prestato eu. Numai va dati demisiile deoarece voi ramane aici cu voi. !

Ai fost cel mai bun lider!

Ma bucur ca ramai cu noi!

Mi-a placut de tine ca lider, intelegator, glumet.Iti multumesc ca m-ai acceptat asa cum sunt, si ca mi-ai oferit o a doua sansa.

Andrey pentru mine ai fost un lider bun, cam nervos cei drept, dar am invatat multe de la tine si ma bucur ca ramai alaturi de noi, in caz ca voi fi eu ,,cel ales'' iti promit tie si factiunii ca voi face tot ce-i mai bun pentru a urca-o cat mai sus atat in top cat si in cadrul unei famili!! Remember Dragon Head AndreyCiubotariu!!

PS: Diseara fortza Steaua!!

Ba nu va mai dati demisia, Carrey are 2/3 si astia sunt in posturi dupa el.

@@AndreyCiubotariu, Ba.. nici nu stii cat te-as injura, si cu cat drag te-as injura ca lasi lideru'. Ai fost, esti si vei fi un om de exceptie si un prieten bun, cu mine asa ai fost deci nu imi pasa de restul. Iti urez succes in continuare, oricum ramai alaturi de noi... ba la un war ba colo, ba colo. #No#words

Salut RDT, suntem destul de, poate zic gresit, demoralizati de aceasta plecare, bine inteles cine il suporta pe ciuby si cine a ajuns sa-l cunoasca ca om. Asta e, va ramane langa noi si-l putem injura :)) . Viitorule lider, ai grija ce faci.

Astazi la WAR-uri, poate sunt ultimele ca lider, sa le castigam cu glorie.

CAND E VOTUL?

Felicitari M1H41.[ZEW] pentru lider!

Sper ca o sa se schimbe multe lucruri in bine.

Nu va dati demisia, aratati ca sunteti o familie.

Krasp - Si eu pot sa caut o poza cu tine de acum cativa ani si o postez.

Sa iti fie rusine, ai fost degeaba in aceasta factiune, am peste 30 de poze in care erai AFK la war.Sa ii pupi picioarele lui Ciubotariu ca nu ti-a dat FW, nu este timpul pierdut.

Edited by Kevin ZEW

@@AndreyCiubotariu, @,

Ciubi, ai fost tare. Mersi pentru sansa acordata, pentru rank-up si pentru sfaturile pe care mi le-ai dat. Ai fost unul dintre liderii mei preferati.Respect

M1H41 . Felicitari pentru lider! Vezi ce faci cu functia. Sa duci factiunea cat mai sus.

Deoarece liderul factiunii Red Dragon Triad a fost schimbat, astazi nu este nevoie de evidenta, nu sanctionam nimic.

De maine (03.04.2015) locrurile se vor schimba.

Incepand de maine vom sanctiona:Secundele-absentii-scorul etc.

Azi sau maine va fi postata lista cu sanctiunile.

Felicitari M1H41.[ZEW]

Sunt in cumpana.. vedem ce vom face.

Salut Red Dragon Triad.

Avem un nou lider, o noua ierarhie, un nou stil de joc. Sa speram ca ne vom descurca foarte bine si ca nu se vor face diferente.

Noapte buna tuturor si succes.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic