Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pentru un post ca acesta data viitoare o sa fi sanctionat!

Jet din factiunea asta mai repede. Da-ma afara din clanul tau plin de mentalitati asemanatoare tie, mai repede. De injurat, ne vedem in joc, si vezi tu acolo.

@@AndreyCiubotariu, Imi pare rau ca ai lasat functia asa de repede, ai facut o treaba foarte buna ca lider, si sper sa faci in continuare, de cand ai luat tu lider, lucrurile s-au schimbat radical in factiune, spre bine, evident.

@, Felicitari pentru lider, sa duci factiunea cat mai sus cu putiinta, sper sa obtineti 24/24 cat mai curand. Sper ca ai invatat cate ceva de la Ciubotariu cat timp ai fost subliderul lui, si sa pui in aplicare.

LV ROSU

Salut se pare ca avem un nou lider cu care sper sa luam LV! Diseara sa fiti toti online deoarece avem waruri grele!

LV ROSU!

Edited by d r E jR

Salut baieti, ce faceti ? Eu inca sunt bolnav, si o iau usor cu warurile.GG pentru sublider.

Salutare all!

Multumesc pentru felicitari si imi cer scuze pentru warurile de azi dar vreau sa va spun ca am fost putini, ei erau 30 pe members noi 22 orice fel de organizare ar fi fost in zadar deoarece pe sistemul asta conteaza prea mult numarul membrilor decat puterea mafiei, eu totusi mi-am facut scorul dar nu conteaza, oricum pana luni ne vin intaririle si o sa facem treaba asta va promit dar mai vreau sa va spun ca la warurile de azi a fost si vina voastra deoarece dupa cum ati vazut eu am vorbit pe /f si v-am zis zona in care sa stati dar unii dintre voi mergeau rambo, ce vina am eu ca aia merg rambo?? turful transfender il puteam castiga usor daca ati fi ascultat si ati fi urcat frumos pe parcare la ultimul etaj.In fine sper sa ma ascultati mai mult pe viitor pentru ca doar asa putem face treaba.Vreau sa ne intelegem si sa facem treaba daca se poate, vreau sa fiu prieten cu toti si nu imi place sa dau FW iar daca voi o sa ma intelegeti la fel o sa fac si eu, NU am venit aici sa trag factiunea in jos, am venit sa o ajut cu tot ce pot, chiar daca am venit de la "rivali maro" eu imi ajut factiunea si nu tin cont de trecut.

Va urez o seara placuta!

Nu uitati de sedinta de duminica care a fost anuntata in topicul "Anunturi importante"

Noapte buna!

Nu uitati de sedinta de maine de la 20:00. De luni ne vom reveni. Aveti grija ce faceti! ;)

Edited by M 1 H 4 1 ZEW

Salutare all!

Multumesc pentru felicitari si imi cer scuze pentru warurile de azi dar vreau sa va spun ca am fost putini, ei erau 30 pe members noi 22 orice fel de organizare ar fi fost in zadar deoarece pe sistemul asta conteaza prea mult numarul membrilor decat puterea mafiei, eu totusi mi-am facut scorul dar nu conteaza, oricum pana luni ne vin intaririle si o sa facem treaba asta va promit dar mai vreau sa va spun ca la warurile de azi a fost si vina voastra deoarece dupa cum ati vazut eu am vorbit pe /f si v-am zis zona in care sa stati dar unii dintre voi mergeau rambo, ce vina am eu ca aia merg rambo?? turful transfender il puteam castiga usor daca ati fi ascultat si ati fi urcat frumos pe parcare la ultimul etaj.In fine sper sa ma ascultati mai mult pe viitor pentru ca doar asa putem face treaba.Vreau sa ne intelegem si sa facem treaba daca se poate, vreau sa fiu prieten cu toti si nu imi place sa dau FW iar daca voi o sa ma intelegeti la fel o sa fac si eu, NU am venit aici sa trag factiunea in jos, am venit sa o ajut cu tot ce pot, chiar daca am venit de la "rivali maro" eu imi ajut factiunea si nu tin cont de trecut.

Va urez o seara placuta!

Nu uitati de sedinta de duminica care a fost anuntata in topicul "Anunturi importante"

Noapte buna!

Pitbul ai grija ce zici ca carrey e foarte curios , si sta numai pe pagina noastra ! =))

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic