Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, titanilor! Vad ca incepeti sa va certati. Eu am vrut sa evit asta cat timp sunt liber, e foarte urat. Mai bine fara hq decat sa va certati asa in fiecare zi.

Stati ma uniti. In mafia asta nu vreau sa fie discriminari, ca esti tigan, ca esti roman, ca esti tunisian, ca esti negru sau alb, daca esti copil sau adult. Vreau sa va impacati, sylviu si nowerbach. Ce e asta?
Vom discuta in joc problema asta ca sa nu vada tot poporul.

Maine avem war-uri foarte grele, mai ales cu VTB care au activitate foarte mare si cativa activati la buton. Vreau sa fim 35 ON pe putin, doar asa ii putem bate pe VTB. De asemenea, nu vreau sa-i subestimam nici pe colegii nostri, TTB, au echipa buna, Destema stie ce face.

P.S.: Daca va mai certati aici inchid topicul 2 zile.

TTB nu au echipa buna, Destema aduce un sublider de tot rasul care nici nu stie ce e ala gang, chiar daca a fost in vtb nu a facut nimic. Ii facem la influenta daca ascultati si voi odata si numai intrati in ei pt un amarat de best.

Destema, daca te uiti la postul ala, nu ma intereseaza. pwp :*

Edited by EwyHD

@@Maxim ZEW, ai report, post prea scurt si off topic. Citeste prima pagina a topicului si baga 100 de flotari. Fa si video si posteaza-l.

https://www.youtube.com/watch?v=CVYSrfnkKCw

La tine doar gimnastica e baza. Salutari ce e mai nou. #PwpLadagiu.O intrebare merge bine sampul pe windows 10?

Degeaba ai respins demisia. O sa iau FW ca nu-s prezent la war-uri si o sa ies automat... !

Mucosu' care are cont din 2014, imi zice el mie ca am luat ban pentru cheats. Cand el habar nu are ce perle vorbeste si ce s-a intamplat defapt. Am fost verificat de 7-8 ori de diferiti admini intr-un interval de o saptamana-doua si dintr-o balaceala am luat ban. Si ce fel de ban? Permanent ca na, plangeau copiii pe /report :). Dar motivul nu se stie.. posibil valoare. Cauta in vechiul topic unde se faceau cereri de unban sa vezi dovada adminului din care reiese ca eu sa fiu banat permanent cand am facut cerere si apoi sa vii sa vorbesti. L-am lasat sa-mi caute ce vrea el peste tot la test, mai avea putin si-mi cauta si-n frigider sa vada ce mancare am. Si sa nu mai zic ca un admin (nu dau nume) mi-a zis "recunoaste ca ai cod si esti pe jumatate iertat", practic nu aveau motive si ma credeau un papa lapte crezand ca am sa le cad in plasa, ha. Nu cred ca trebuia sa spun asta, cu atatea explicatii.. dar oricum nu-mi pasa si poate asa or sa inteleaga si copilasii ca Nower de ce are Sylvyu_Google ban permanent.

Asa ca daca nu ti la gluma prietene, nu inteleg de ce te-ai bagat ca musca-n lapte spunandu-mi sa tac, ca nu-mi esti cu nimic superior sa ma iei tu pe mine peste picior, maimutoi care faci numai - la war. Bucura-te ca ies copil mic (de parca faci un bine gangului alungand membri.. vai si amar). Maine cu VTB cred ca faci -20, mai bine stai in HQ si spune-le colegilor ca ai lag sau fa cerere de invoire ca sa nu te faci de cacao ca esti paleta [vorba lui oTo :)))].. a dar stai ca tu nu-l cunosti, acum 3-4 ani tu aveai 11 anisori si te jucai mario pe joc pe televizor :)))). Hai ca deja ti-am dat prea multa atentie si nu are rost sa mai dau detalii, ca-mi bat capul degeaba. De smecherasi in fata tastaturii sunt satul. Fa ce stii si du-te tare.

A si era sa uit bai mititelule, sa stii ca iulica chiar are valoare. Statistica o spune, nu eu.

Bafta si va pup pe toti, aproape toti.

Edited by Sylvyu Google

Degeaba ai respins demisia. O sa iau FW ca nu-s prezent la war-uri si o sa ies automat... !

Mucosu' care are cont din 2014, imi zice el mie ca am luat ban pentru cheats. Cand el habar nu are ce perle vorbeste si ce s-a intamplat defapt. Am fost verificat de 7-8 ori de diferiti admini intr-un interval de o saptamana-doua si dintr-o balaceala am luat ban. Si ce fel de ban? Permanent ca na, plangeau copiii pe /report :). Dar motivul nu se stie.. posibil valoare. Cauta in vechiul topic unde se faceau cereri de unban sa vezi dovada adminului din care reiese ca eu sa fiu banat permanent cand am facut cerere si apoi sa vii sa vorbesti. L-am lasat sa-mi caute ce vrea el peste tot la test, mai avea putin si-mi cauta si-n frigider sa vada ce mancare am. Si sa nu mai zic ca un admin (nu dau nume) mi-a zis "recunoaste ca ai cod si esti pe jumatate iertat", practic nu aveau motive si ma credeau un papa lapte crezand ca am sa le cad in plasa, ha. Nu cred ca trebuia sa spun asta, cu atatea explicatii.. dar oricum nu-mi pasa si poate asa or sa inteleaga si copilasii ca Nower de ce are Sylvyu_Google ban permanent.

Asa ca daca nu ti la gluma prietene, nu inteleg de ce te-ai bagat ca musca-n lapte spunandu-mi sa tac, ca nu-mi esti cu nimic superior sa ma iei tu pe mine peste picior, maimutoi care faci numai - la war. Bucura-te ca ies copil mic (de parca faci un bine gangului alungand membri.. vai si amar). Maine cu VTB cred ca faci -20, mai bine stai in HQ si spune-le colegilor ca ai lag sau fa cerere de invoire ca sa nu te faci de cacao ca esti paleta [vorba lui oTo :)))].. a dar stai ca tu nu-l cunosti, acum 3-4 ani tu aveai 11 anisori si te jucai mario pe joc pe televizor :)))). Hai ca deja ti-am dat prea multa atentie si nu are rost sa mai dau detalii, ca-mi bat capul degeaba. De smecherasi in fata tastaturii sunt satul. Fa ce stii si du-te tare.

A si era sa uit bai mititelule, sa stii ca iulica chiar are valoare. Statistica o spune, nu eu.

Bafta si va pup pe toti, aproape toti.

Ba tu iar vrei scandal ma? Du-te odata si culca-te. In primul rand, joc pe B-Zone din 2012, am tot jucat pe diferite conturi si le-am schimbat nu din cauza sanctiunilor, ci din cauza ca aveam rankuri mici, iar intr un sfarsit am reusit sa realizez ceva pe contul asta. In al doilea rand, MI SE RUPE mie de cum ai luat tu ban sau n-ai luat. In al treilea rand, iar imi demonstrezi ca nu ai pic de creier continuand sa ma faci "mucos" si tot felul de chestii, insa tu nici nu realizezi cat esti tu de mucos la creier defapt. In al patrulea rand, eu sunt rank 3 iar tu 1, ia zi, CARE E MAI MARE BAI SAU NU STII SA LE DIFERENTIEZI? Auzi-l ca cica nu ii sunt cu nimic superior lui :)) In al cincilea rand din nou iti repet ca daca am facut o data -2 nu inseamna ca fac mereu - :)) uita-te ba frate la Jorik, el e un om pe care-l stimez, el face plus 10 si ia best war de war si nu se crede cine stie ce "valoros" d-asta ca tine si nu sufera de el. Un sfat pe viitor incearca sa inveti sa te porti si sa te integrezi undeva

BIG SA NU DAI EDIT SI AICI CA SI LA CELALALT POST, IMI PARE RAU CA NU A REUSIT SA L VADA

Edited by Nowerbach

@@Sylvyu Google, Mai ramai frate.

@, Iti promit eu , ca atata timp cat eu am sa raman RDT am sa te fac sa te simti "foarte bine" smechere.

Ce windows imi recomandati pentru un leptop mai slabut cu 2 GB ram si placa video de 32 bit.

Edited by CelMaiLiferGRAURliferu

@@Sylvyu Google, Mai ramai frate.

@, Iti promit eu , ca atata timp cat eu am sa raman RDT am sa te fac sa te simti "foarte bine" smechere.

Ce windows imi recomandati pentru un leptop mai slabut cu 2 GB ram si placa video de 32 bit.

Ba frate tu ce tot ai de impartit cu mine? Nu vezi ca iar a comentat? Daca a vazut ca l am lasat pe big sa editeze postul ala si nu am mai continuat eu sa i zic nimic, nu mai era necesar sa inceapa el din nou cearta.

@@diezLLe 07, RIP RDT

@, RIP RDT

@@sEnNzZZaTyEE, RIP RDT

@@diezLLe 07, Ziceai ca vin prieteni de-ai tai?

Asta e , pierdem, ca na, avem jucatori buni si ii fugaresc copii din fanctiunea noastra.

Noi suntem ceva de genu la war, cine face cel mai mare worst .

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic