Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@LS WhixY, Uite un videoclip, dela frumos, ca pe vremuri :X ->

Doamne, de cate ori ma uit la videoclipul imi pare rau ca B-Zonul s-a schimbat drastic. Mafiile din trecut erau... bestiale. Culorile, skinurile, totul era "verde si frumos".

Astea da vremuri bune pe B-Zone... Pacat ca nu o sa mai prindem asa vreodata. Am fost in Tattaglia si desi n-am avut vreodata mai mult de 3 turfuri, am invatat multe lucruri de la @@F4L Carter 013, care mi-a fost lider, si-i sunt recunoscator.

Imi pare rau ca si unele persoane de acum 2-3 ani s-au lasat de samp, dar nah... Nu poti juca samp la infinit, stii? In orice caz, remember old B-Zone. :(

Frumoase waruri, imi place ca i-am facut, inca un pic si luam LV.

BINE BAIETI, de maine poimane mergem LS-SF ! <3

@@Inferno27, Cum mama naiba sa sanctionezi pentru cuvantul "sluga" ( https://dexonline.ro/definitie/slug%C4%83 )

Eu chiar vad sanctiunea aiurea. Foarte aiurea. NASPAA pt tine ladagiu...

Edited by CelMaiLiferGRAURliferu

Astazi toti sa fiti on la 13:00 avem 4 war-uri!!! ASTAZI VOI ACORDA TOATE SANCTIUNILE PENTRU CEI ABSENTI SAU SUB 900 SEC.

Va rog sa va platiti amenzile cei care mai aveti, nu sunt multi 500$.

Slabi rau de tot, nu stiu ce sa fac.

Nici macar hq?

Doamne, activitate foarte slaba.

Daca am fii 25 in gang as mai crede, dar suntem 35++

Macar 30 de ar fi.... Is buni si aia 20 jucatori care is online, daca am asculta de dizle sau alt rank 4+.

Dar voi numai rambo stiti. Felicitari !

Ne facem de ras.

GG băieții de waruri, ne-am descurcat bine ! Sper să nu va culcați pe o ureche după aceste succese și să continuam tot așa. Mâine aceeași activitate și determinare !

Adevarul este că a fost binisor, DAR NU SE POATE ASA ceva.

De la 6-1; la 6-9 pe caligulas, si hq.... ce să mai zic..

Platiti-vă amenzile, voi posta amenzile + sancțiunile la ora 21:00

Edited by diezLLe 07

Ba trebuie sa dati atac urgent pe HQ si sa stam toti la gara, daca ia hq asta e acolo avem spawn chit ca murim de 3 ori si omoram 1 ei pana vin din LS facem influenta.. azi trebuia sa scoatem toti masinile si sa mergem toti cu masinile in ei am zbierat 10 min pe /f si nici unu .. asta e nu am rankul necesar sa ma impun in factiune si nu pot face mai multe.

Bun, deci sunt complet suparat pe mine ca am fost lipsit si ca nu stiu sa scrie corecte stiu ca nu ve iti intelegege pentru k eu sunt anaflabet si pana mea dsanu nu stiu ce se vorbeste si cum se face si tu asta care citesti pn aici inseamn ck esti plictisit fratele meu pretenii mei merg la divino club si eu stau aks sji o sug :(( ca un papgal deci sa mor eu frate de ma antelege cinev in lumehea asta

Bun, deci sunt complet suparat pe mine ca am fost lipsit si ca nu stiu sa scrie corecte stiu ca nu ve iti intelegege pentru k eu sunt anaflabet si pana mea dsanu nu stiu ce se vorbeste si cum se face si tu asta care citesti pn aici inseamn ck esti plictisit fratele meu pretenii mei merg la divino club si eu stau aks sji o sug :(( ca un papgal deci sa mor eu frate de ma antelege cinev in lumehea asta

E greu asa-i.....na nu toti sunt la fel.....

Ce fac fetele?

Frumoasele mele, lalele! :))

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic