Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare dragonasi, eu acum am ajuns acasa de la lucru. Mananc ceva si la somn. Ne vedem deseara la wars.

Va doresc o zi deo la festivitate, sa dati flori la diriga/profe ca le place sa fie alintate. <3

Welcome Catalin!

Edited by Zazb0Tz0rr

Neata, copii! Cum ati scapat de prima zi de scoala?

Pentru toti haterii mei, m-am facut public. Va salut!

Nu uitati, la 20:30 toti in hq, avem war important, chiar daca-i cu elc. Se accepta maxim 3 invoiri!

Edited by BigDevil Zuz

@@diezLLe 07, de unde ai scos si asta, ca nu sunt in stare sa dau un attack? Stiu foarte bine cum se da attack, normal attack se da la 22:30. Eu dadeam refresh incontinuu la pagina cand sa ma trezesc la 22:28 cu attackuri deja date la upcoming. M-a dat peste cap, nu inteleg de la ce minut se da attack.

Edited by ph AlexDOUD rTn

@@diezLLe 07, de unde ai scos si asta, ca nu sunt in stare sa dau un attack? Stiu foarte bine cum se da attack, normal attack se da la 22:30. Eu dadeam refresh incontinuu la pagina cand sa ma trezesc la 22:28 cu attackuri deja date la upcoming. M-a dat peste cap, nu inteleg de la ce minut se da attack.

Despre asta vorbeam aseara pe /f daca mai avem war la 22:30, nu intelesesem bine ce e la 22:30. Am ramas cu gandul tot la sistemul vechi de wars cand inca se dadea /attack in game pe turf.

Spor la scoala, o zi lejera, ne vedem dupamasa in game.

Amu' ni mă, vrem turfuri sau nu? Pai no? Hai că întru pe la :55 în game, Să fiți ON!!! Aceeași activitate.

Amu' ni mă, vrem turfuri sau nu? Pai no? Hai că întru pe la :55 în game, Să fiți ON!!! Aceeași activitate.

Salut, balaurilor, titanilor, spartanilor, dragonilor, nabilor!

Ultimul meu post aici. As fi incercat sa stau mai mult, insa am vazut ca esti pregatit si n-are rost, timpul nu prea imi perimtea, iar in plus, a trebuit sa imi descatusez toate furia adunata ca lider pe nabii si haterii mei din SP.

Ma bucur ca am ajutat factiunea asta cu orice am putut, si sper ca si voi veti face la fel! Aveti un lider SUPER TARE, iar subliderii, de nota 10. Vedeti ce faceti, fiti cuminti si ascultati la war. Nu uitati sa tratati adversarii cu respect si onoare, asta ne deosebeste pe noi de ceilalti nabi.

Doud, ai grija ce faci cu ei, meriti lider. Ma bucur ca ti-am fost camarad!

Diezlle, cel mai nab dintre toti. Ma bucur ca mi-ai fost tovaras si sper sa ne revedem.

Maxim.7, iubitul meu, fratele meu, noi o sa ne mai vorbim pe facebook, vezi ce faci cu besturile alea ca nu-s de tine 13 besturi, vezi cum faci 69 in 2 saptamani maxim ca de nu ne suparam.

Vampire, nab de nab extrem. Te iubesc! Vezi ce faci cu doamna Stan.

Tin sa va multumesc tuturor si sa va urez tuturor numai bine, atat pe plan virtual cat si pe plan real, chiar daca nu va cunosc prea bine.

Sper ca pana revin eu ( Daca revin ) sa faceti LV ROSU!!!!

Sper sa va uitat la tot video-ul si sa va imbarbateze.

Dragon Head BigDevil, terminat!

Bafta Big, mersi ca m-ai primit si ma bucur ca am intrat in mafie cu tine lider.

Sa ne ti pumnii sa ne putem pastra seriosi pe parcurs, sa nu patam onoarea mafiei si sa nu dezamagim legendele ce au trecut pe aici.

Numai bine!

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic