Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South Max, Ei sunt buni , fac suferinte ca nu a iesit cine voiau ei la lider ca doar ZEW exista pe comunitatea asta restul suntem degeaba gen.

Ba dar ce te fute pe tine grija NOASTRĂ? vezi ti in plm de mucii tai de copil obosit, esti clasa a6a si esti mare tupeist. Cand va vad cu asa tupeu in voi , dar nu ajungeti sa vedeti lucrurilr de pe masa, ma ia cu capul.

Si ca sa stii si tu, doar ZEW e un clan de smecheri, nu ca celelalte unde se pune . La fiecare propoziției.

Cat despre lider, au fost facute mânării. Erau cel putin 5 ca sa nu zic 10 membrii r3+ din gsb fara antecedente care puteau fi promovați.

Edited by LuNg ZEW

Ba dar ce te fute pe tine grija NOASTRĂ? vezi ti in plm de mucii tai de copil obosit, esti clasa a6a si esti mare tupeist. Cand va vad cu asa tupeu in voi , dar nu ajungeti sa vedeti lucrurilr de pe masa, ma ia cu capul.

Si ca sa stii si tu, doar ZEW e un clan de smecheri, nu ca celelalte unde se pune . La fiecare propoziției.

Cat despre lider, au fost facute mânării. Erau cel putin 5 ca sa nu zic 10 membrii r3+ din gsb fara antecedente care puteau fi promovați.

Vedeti ma de ale tale acolo.

@@South Max, nah, nu-i chiara asa degeaba, inca sunt multe lucruri importante pe forum, lucruri si informatii pe care nu le ai pe RPG sau in-game.

#MaxNub #NotBannedYet :D

Va Salut!Cam din pacat am luat ban pentru insult staf i-am dat unui prieten contul si-a injurat pe el.Eu va doresc succes cu cucerirea orasului poate o sa ne mai revedem dupa unban.No report.

De astazi o revin la waruri, o vreme o sa mai pun invoiri cand o sa am mult de invatat, am luat 4 in teza la mate, imi iese 4 fix, trebuie sa iau un 8-9 parca sa=mi iasa media.

Vremuri grele in Romania bai, nu stiu cati o sa fie azi la war, cred ca multora le-a picat curentul de la grindina.

Haideţi să le arătăm diseară pe RDT celor de la The Tsar Bratva ce putem. Ne vedem diseară la war! Sper să fim prezenţi toţi cu "Active Account".

Haideţi să le arătăm diseară pe RDT celor de la The Tsar Bratva ce putem. Ne vedem diseară la war! Sper să fim prezenţi toţi cu "Active Account".

Nu prea cred ca o sa apuc ziua in care o sa fim si noi 35+..

Nu prea cred ca o sa apuc ziua in care o sa fim si noi 35+..

Probabil Ragnar este foarte bun cu voi, propun să se schimbe radical treaba asta, erau zile cu Ragnar lider, când erau 40 ON la war.. Acum cu bacul,examene..

Probabil Ragnar este foarte bun cu voi, propun să se schimbe radical treaba asta, erau zile cu Ragnar lider, când erau 40 ON la war.. Acum cu bacul,examene..

Ce e drept e cel mai bun lider pe care l-am vazut:)). Playerii daca au vazut ca nu le da fw si-au luat-o in cap si au uitat ce e ala respect.

Ce e drept e cel mai bun lider pe care l-am vazut:)). Playerii daca au vazut ca nu le da fw si-au luat-o in cap si au uitat ce e ala respect.

Ok, cel mai bun lider, apai nu-l dezamăgiţi.. ne vedem diseară!

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic