Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Incercati ca atunci cand postati, mesajul sa fie putin mai complex, nu se accepta "Ce mai faceti?", "nu gasesc", "hai salut",etc.Aveti grija ca nu sunt singurul care verifica topicul asta si poate il inchide.

In alta ordine de idei, maine la ora 19:00 avem sedinta, am luat lider cu ajutorul unora dintre voi si vreau sa va transmit cate ceva.

Inafara de asta, mai am de anuntat cateva planuri de viitor care o sa le pun in practica imediat cum imi permite timpul.

Edited by xEpical

Epical, ai decis pe cine pui sublider? avem nevoie de un sublider.

Trebuie sa recrutam cat mai multi pana luni sa ne facem 41, si nu palete.

@, tu ar trebuii sa te axezi pe Antrenamente nu pe cine pun eu sublider ca de maine incepem in forta si nu am nevoie de minusari.

Las' ca ma ocup eu de Sublider, o sa gasesc pe cineva capabil si o sa-i ofer functia maine la Sedinta.

Work in silence, let the succes make the noise!

Edited by xEpical

Propun ca in fiecare zi de Luni pana Vineri sa se faca antrenamente tip War in Training 5 vs 5 sau in functie de cati suntem .

Si poate sa fie si un pariu pe antrenament gen . Fiecare 5k sau o anumita suma in depozit iar echipa care castiga sa ia bani. (Aceasta ar fii o motivatie pentru cei ce vor sa traga mai bine)

@@BadWolf,ideea nu-i rea, problema este ca nu pot sa pun antrenament in fiecare zi, in maxim 1 saptamana raman doar eu in RDT daca ma apuc sa fac evidenta pentru fiecare.

O sa ma gandesc daca bag un antrenament pe saptamana obligatoriu, iar daca e sa bag, o sa fac un topic in care o sa va las sa votati de la ce ora sa fie antrenamentu.Desprea ziua in care va fi antrenamentul o sa discut in cel mai rau caz la sedinta de maine sau chiar in timpul unui war castigat, daca am timp.

@@DeathSeries,Nu înţeleg acea demisie. Bun, ai venit pentru Ragnar, dar pleci acum când avem nevoie de membrii? Elc au 35+ sau câţi au, se descurcă ei, mai ales că sunt adverasri mai slabi acolo pentru ei. Mă rog..

http://www.rpg.b-zone.ro/factions/resignation/696- betty, demisionezi după ce iei rank 2. Spui că locul tău nu este aici, păi de ce nu ai plecat înainte de rank 2?

Chiar nu vă înţeleg fazele ăstea. :|

gg epical de functie, am luat si eu unban in urma cu 4-5 zile normal trebuia sa iau pe 20/6/2016 =)) dar nu mi-am dat seama ca mi-a dat kelton unban =)) abia insearasta am vazut pe 19/6/2016

@, ba nab, sa zicem ca te primesc inapoi, da' trebuie sa treci de teste, nu am cum sa mai bag pe oricine in factiune, vezi si tu cum a ajuns cu Ragnar. si nu ma refer neaparat ca a ajuns foarte rau ca daca-ti aduci aminte, a avut si el perioadele lui de glorie, dar la mine nu vreau sa fie perioade, vreau sa fie o traditie sa avem turfuri.

@@BadWolf, betty a dat PM lui Mezen cand MeS a spus ceva de comunitatea adversa Bu.....t, si ala a luat ban, cum sa tin un astfel de membru in factiune care da PM cu colegii ca sa ia ban, putea sa fie oricine, puteai sa fii tu BadWolf, putea sa fie Maxtr3me, puteam sa fiu chiar eu, NU am nevoie de asemenea persoane in factiune.

Edited by xEpical

@, si eu la fel , sper sa fi un membru de baza sau de incredere

Băi oameni buni! NU mai părăsiţi zona de war când sunteţi atacaţi sau urmăriţi, ce mama naibii nu înţelegeţi? La test când v-am întrebat, aţi spus "nu e voie", dar voi părăsiţi zona. :|

@, Bulă, Andreyciubotariu e fost lider RDT şi are mai multe besturi decât ai tu zile ca lider. N-a fost lag aseară pe server, nu? Acolo este pur şi simplu lag, am dat şi eu câteva de genul.

Edited by South Max

@@South Max, csf max, nush ce au astia in cap, un motoras vechi de merge greu, la 60 de ani ce mai faceti ma daca acum nu puteti sa tineti minte 1 regula?

Nush cum dar am reusit sa va "salvez" pe multi de FW :| in schimb Coolio si Kayse nush ce sa zic..a zis ca nu mai retrage.

Va rog sa votati daca vreti Antrenament obligatoriu si la ce ora in acest topic POLL

http://forum.b-zone.ro/topic/342153-antrenament-training/

Edited by xEpical

Salut Dragonasii!!

Azi avem 2 waruri importante!Avem sanse MARI sa castigam 2 turfuri in LS.

Va rog sa veniti cat mai multi la war.

Daca nu o sa aveti minimul de secunde sau o sa absentati nu scapati fara macar un AV si o amenda!

Domnul fie cu noi :D

GSB sunt 23-24 in total din care 12-13 maxim vin la waruri si noi ma din 34 cati suntem 20-25 nu puteți venii? Ieri am fost 10 maxim care am fost la war, m-am saturat de inactivitatea si nepăsarea unora, mai ales acum când suntem ultimii in /top cu 0 turfuri. Dacă vă pasă putin măcar de facțiunea asta si aveti umpic de respect pentru Epical implicativa mai mult si veniti azi la waruri. Apropo Rank 4+ stati la atac seara ca doar e la 22:30 si durează 2-3 minute altfel cum vreti sa castigam turfuri daca un atac nu prindem pe LV.

Edited by OargaDarius

Salut. In primul rand vreau sa imi cer scuze pentru absenta de astazi. Maine o sa fiu prezent 100% si sper sa fim in numar cat mai mare :). Daca ascultati ce va spun din 2 war-uri am pretentia sa castigam macar 1! O seara placuta!

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic