Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce smecher tati, Coolio cand era la noi nu dadea asa, si avea combat si tec continuu....ce inseamna sa fii prietenul lui Bulaie, cum sa-i bata mafia asa grav..

Uitati-va la videourile din acest post http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/54569

Csf, n-ai csf!

Update: Coolio ban, sall

Edited by xEpical

Ce sa le faci...

Ce smecher tati, Coolio cand era la noi nu dadea asa, si avea combat si tec continuu....ce inseamna sa fii prietenul lui Bulaie, cum sa-i bata mafia asa grav..

Uitati-va la videourile din acest post http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/54569

Csf, n-ai csf!

Update: Coolio ban, sall

zi sa faci spume la bot ca nu dadea asa si cand era în rdt. Daca nu stii, nu mai comenta.

Dădea.. la ăia cu low hp (secaţi de noi). Nu l-am urmărit să văd cum trage, dar ştiu că e player vechi şi dădea decent. A băgat cod pentru că se lasă.. :-?

pai tocmai, dadea cu el din rdt dar noi nu-l filmam ca era de-al nostru

Dădea.. la ăia cu low hp (secaţi de noi). Nu l-am urmărit să văd cum trage, dar ştiu că e player vechi şi dădea decent. A băgat cod pentru că se lasă.. :-?

pai tocmai, dadea cu el din rdt dar noi nu-l filmam ca era de-al nostru

@, categoric..cand aveati waruri cu noi erati 41/41, tot se gasea un prost sa filmeze si sa-i faca post la admini, ori am fost eu prea ocupat, ori nu a primit nici un post pentru cod cat timp era in RDT asa ca lasa vrajeala, hai s@ll!

Imi place ca urmaresti tot ce scriu eu p-aici, esti fanu meu personal. #LuNg #Fanu'Meu

@@South Max, oricum, in videouri se vede foarte clar cum se duc gloantele de la Tec, nici o indoiala ca ala nu-i cod.

@, Pai ia uita-te la waruri si vezi cu cine ai avut tu waruri de cand esti lider, papagalule si ce membrii erau in gangul advers. Nu-ti lua arfe de copil coclit, ca nu o s-o duci bine.

Edited by LuNg ZEW

@, brutus, ce-ai patit?Daca nu venea [ZEW] in TTB, nu aveati nici HQ-ul, pamant de flori ce esti, vezi-ti de probleme tale si da-i drq drumu d-aici.

@, brutus, ce-ai patit?Daca nu venea [ZEW] in TTB, nu aveati nici HQ-ul, pamant de flori ce esti, vezi-ti de probleme tale si da-i drq drumu d-aici.

De fapt, daca nu le veneau codati precum Shawy, Coolio, costel28_rapid, snrobert in TTB. Oricum vor ramane HQ.

Edited by Peaceful

@@Peaceful,Snr codat??????????????????????????????????????????

Ti se pare. Uita-te la ultimele waruri ale lui cu SP. El face +20, urmatorul abia se chinuie sa faca +. Si nu e doar atat, daca ai vedea cat de bine a "invatat" sa traga cu deagle, ai crede ca i-a imprumutat Dumnezeu deagle-ul.

Edited by Peaceful

Salut Red Dragon Triad

Intervalul de waruri s-a schimbat!Acum warurile incep la ora 13:00 si se termina la ora 15:00.

Incercati sa va adaptati programul din viata reala cu intervalul de waruri astfel incat sa aveti timp de amandoua, nu vreau sa vad 20 de demisii.

@@South Max, vezi ce faci cu PM-urile alea ca nu te pot baga in PM cu test-log.

@, nu ai noroc de fiecare data, invata regulamentu ca sa nu mai ai probleme.

@@DarkKing, GG pentru x2 atack, pwp.

@@cH Yly, vreau sa-mi filmezi testul practic si sa-l bagi in PM-ul cu test-log.

Edited by xEpical

Salut tinerilor se pare ca am contul spart :)) asta e, oricum îmi dădeam demisia ni-am gasit loc de munca in Anglia. Respect red dragon triad, xepical o sa fiu lv rosu cat de curând, dacă vreti sa ținem legatura PM cu facebook-ul vostru, de la 2pac si Florin Salam pentru RDT.

Felicitari pentru ziua de astazi. Ne-am descurcat destul de ok. Maine avem de aparat hq-ul in primul rand, restul ce se castiga le putem considera un bonus. Deci, maine trebuie sa fim intr-un numar tot la fel de mare ca astazi , poate chiar mai bine. Cu 25+ online nu putem pierdem hq-ul!

Sa speram la mai bine !

, eu zic sa stergi video-ul si sa faci unul nou cu scoruri mult mai bune si faze penale. Incearca sa mai tai din video, sa pui doar cand omori pe cineva, nu tot war-ul pe speedup.

eh primul war csf iti dai seama ca o sa le tai mai mult dar din 10 minute dupa la teste tw nu am avut cum sa filmez mai mult

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic