Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South Max, atata timp cat avem influenta, nimeni indiferent de exeprienta nu are trebuii sa se duca unde vrea, pana nu incep sa va dau si voua FW-uri nu va lasati, credeti ca daca aveti experienta sunteti smecheri dar nu sunteti.

Daca voi, astia de rank mare stati unde vreti, cand vede un incepator ca X sta un vrea si nu primeste FW, poi se duce spre el, ordinele mele ar trebuii respectate de toti, nu numai de cei care n-au experienta.

Aveti atata experienta unii(M1H41, tu max, Cizma, si lista continua) incat credeti ca puteti sa faceti ce vreti, nu-i adevarat, si din cauza voastra nu am cum sa dau FW-uri in unele cazuri.Daca tot va credeti asa de buni, fiti un exemplu pentru cei incepatori, ca nu au de la cine sa invete decat de la noi, astia care mai stim cate ceva.

@@AndreyCiubotariu,@@M1H41

Edited by xEpical

Aştia nu înţeleg @, fac numai ce vor ei. Am cerut 10 minute la rând M4 şi nu mi-a dat nimeni.

Când este un singur adversar se duc toţi pe el. Când adversarii merg pe partea dreapta (clothes) toţi se duc pe partea stângă.

Acum o sa zici de ce nu ti-am dat PM. Eram prea concentrat la war, chiar daca n-am facut scor bun. Nu am apucat sa fac poza pentru ca imi da un freeze de cateva secunde si pot sa ma omoare.

@, @@South Max, trebuie sa va invat sa dati mention =)))

Dezamagit de warurile de pe hq. Epical, ti-am cerut eu sa nu imi dai FW daca am gresit pentru ca vai sunt eu nu stiu cine? Iti spun eu ca nu. Asa ca te rog din suflet sanctioneaza tot ce e gresit, o factiune se conduce cu respect si nu ti-o spun in nume de rau, eu unul am venit aici sa ajut si asta vreau sa fac, o sa imi mai vina niste vechi prieteni, nu am pretentia sa ii ierti daca gresesc, a gresi e omeneste dar totodata se plateste. Am vazut ca sunt destui playeri care nu stiu sa traga, nu e problema stam la influenta, dar ideea e sa chiar stam, vreau sa ascultati, iar Epical vreau sa te faci ascultat.

#sefdepagina

Edited by M1H41

@, lasa-i sa posteze ca sa vezi ce o sa rad cand o sa vada ca le-am anulat amenzile:))

Cand trebuie sa plateasca nu platesc iar cand nu trebuie, atunci o fac, zici ca au iesit cu invers din burta.

UhBREgV.jpg

UhBREgV.jpg

UhBREgV.jpg

Edited by xEpical

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic