Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@Deea Shakira am zis eu ceva de tine ca sa vorbesti tu de persoana mea? Vezi ca deja vorbesti cam mult aiurea si s-ar putea sa ne suparam. Stii tu exact cum am luat eu banuri de vorbesti in pl mea? Am avut 5 banuri pentru cod, nu 2-3 si habar nu ai cum le-am primit. Nu stau acum sa-ti explic tie. Daca nu stii, ce pl mea vorbesti de mine? Ce te fute grija de ceea ce fac eu? De cand ai venit aici iti merge gura aia intr-una, vorbesti numai pe dos si defapt esti 0. Ca vii cu Armys, ca vii cu pl mea. Atata timp cat nu mai sunt aici, nu am de ce sa comentez ceea ce se intampla in aceasta factiune, asa ca nici tu nu iti mai da cu parerea despre altii in public pentru ca nu este frumos. Daca erati smardoi, veneati aici sa ajutati cand eram cu 0 turfs, nu acum la 24. Dar va bag eu in HQ usor, usor.. deja vi-o luati in cap unii.. pacat de cativa prieteni care au venit aici la insistentele mele, ii respect. 

VA ROG EU FRUMOS SA NU VA MAI FUTA GRIJA DE CEEA CE FAC EU (CA SI ALA DE MAI SUS), CA PE MINE MA DOARE-N PL DE CE FACETI VOI.

PUNCT. SA NU VA MAI AUD!

Edited by AIM SylvyuGoogle YAMAN

Pai cum vrei sa-ti vorbesc cand eu nu va zic absolut nimic, nu va deranjez cu nimic si imi aud vorbe. Ce nu va ajunge? N-aveti loc de mine sau ce? Ce ma tot mancati de cur? O sa raman fara el drq. 

Si in legatura cu, codurile.. ai /report pe joc. Nu mai plange pe forum. O sa ma filmez special pentru tine la waruri (chiar daca o sa-mi mearga jocul ca drq).

Stim amandoi cum functioneaza licenta, te filmezi degeaba, primesti degeaba test, etc. E degeaba. Nu se vede, nu te fa ca nu stii ca esti penibil. Am zis un adevar ca ai luat ban de cel putin 2-3 ori pentru cod. Nu am spus o minciuna. Inghite adevarul, inainte nu stiu daca ai folosit si ce foloseai, dar acum nu nega asta :|

Edited by Deea Shakira

Penibila esti tu pentru ca eu nu am nevoie de licenta aia cu cmd de care vorbesti tu, vorbesti in necunostinta de cauza si deschizi un subiect total aiurea aici, public. Ai prieteni destui, intreaba pe cineva sa ma caute pe lista aia cu licente sau sa ti-o arate.. si o sa ramai surprinsa cand nu o sa ma gasesti acolo. Nu ma cobor la nivelul tau si al altora. O zi buna iti doresc si tineti pliscul, atat vreau.

@Deea Shakira pai in pl mea daca tipi pe /f intr-una ca silviu face, silviu drege, cum pl mea sa nu ma enervez cand nu-ti vezi de ciorba ta? Asa faceai si in el loco si te luau toti la misto.. oricum esti 0 si doar sa intarati kktul stii. Scrie cat vrei, nu ma mai obosesc sa-ti raspund ca nu am cu cine, fanul meu.

Vorbeste-ma cat vrei, simte-te bine. Spor la /f. PA.

Sa tip pe /f? Ok :)) nu am tipat, se plangeau colegii ca uite cum dai si nu stiu ce si in RDT erai pe langa cu rank 6, te-ai gandit acum sa te activezi, gg. Vad ca vin catei dupa tine si te ling ca postezi, respect pentru asta :) apropo eu nu iti las tie reply ca nu te mentonez sau alte chestii, eu iti explic, nu fa tam tam ca nu isi are locul, eu inchei aici, nu imi pasa de tine, tu nu esti nimic pentru mine, eu pentru tine sunt ceva ca vii aici cu mention si alte chestii, eu doar le-am zis colegilor pe f ca ai luat de 2-3 ori ban pentru asta si chiar asa este, daca nu ma insel odata ai recunoscut ca ai folosit. In alea 2 ore de war nu joci tu, joaca programul sau ce ai tu.

@Deea ShakiraIn Pimps m-am activat si in RDT eram pe langa cu Rank 6? Zi sa mori tu ca ai spus asta.

Baaaaaaa minusaro. Ia arunca un ochi aici - http://imgur.com/a/9jKJ7 - paleta, a.. ? 

Si sunt mult mai multe, dar n-am stat sa fac ss.. umpleam PC-ul aiurea. Dar uite ca erau bune acum pentru ca sunt multi mancatori de kkt ca tine.

Ma provoci si dupa zici ca vorbesc ca un cioban? Macar de veneai si tu cu argumente plauzibile...

AM VENIT CU MENTION AICI CU TINE PENTRU CA N-AI LOC DE PL MEA PE /F SI MA MANANCI DE CUR, ATATA TOT. VEZI SA NU MA INGHITI.

VAI DE PL MEA CU CINE IMI BAT CAPUL. CHIAR CA-S PROST. IMI STRIC ZIUA CU TOATE SCURSURILE.

5 hours ago, vtmBSiLENT said:

tumblr_nq4hpe_DKDu1sjc5sqo1_r1_500.gif

Descrierea sumara a tuturor "spectatorilor" :)) 

@Deea Shakira de cand a venit in factiune pana cand a iesit (cu ban pentru limbaj pe /report, #nub) nu avea nimeni loc de el in kill list, cred ca din toate warurile la care a fost de cand a venit 3-4 oameni au mai luat cate 1 best, in rest tot el a fost acolo. Nu mi se pare ok sa-i zici ca a fost zero atata timp cat el si cativa altii ne castigau warurile. Cu tot respectu', dar.. tu de cate ori de cand ai venit ai facut + la war? Ar trebui sa li se faca statuie si lui si lu' Cosmin, ca ne-au cam carat warurile. 

@AIM SylvyuGoogle YAMAN Mare ban 3 zile, mare caracter :))

Baaa, nu mai aruncati atata noroi, ca nu merita pixelii aia rosii :P

@GF iRazor nu e vorba frate de statuie sau ca eu, x, y a facut marea cu sarea si a luat LV-ul. In primul rand nu este drept fata de colegi pentru ca toti au ajutat. Ca unii s-au facut remarcati prin skill-ul lor, asta este o alta poveste. Dar orasul a fost cucerit de un colectiv bun, unit si ascultator.. atata tot. Sincer, mi-a parut rau ca am terminat asa aici.. dar poate ca asa a fost soarta.

Important este sa legi prietenii pentru ca turfurile vin si pleaca.. dar din pacate in ziua de astazi, e cam greu asa ceva.

Acum hai sa-l injuram pe Cosmin ca a plecat. Mai bine judecati-l si respectati-l pentru ceea ce a facut cat a fost prezent aici, nu ca de ce a iesit. Nu e nimeni obligat sa stea undeva.

Just now, DerecK said:

Dece imi era frica nu am scapat.

Ban pentru propriile mele dovezi.. asa rau a ajuns B-Zone??

Am divortat de tine... :( Am ramas vaduv

10 hours ago, GF iRazor said:

@AIM SylvyuGoogle YAMAN Adevarat, toti au ajutat, dar voi ati fost mai vizibili :)) Eu zic sa ne ducem toti sa facem DM pe @CosminT, nu de alta, dar macar ii facem puncte la raport ;)) 

Da da da <3

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic