Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Acum (FOARTE) putin timp mi-am depus demisia din fruntea factiunii, si am vrut sa va anunt aici pe toti. Cu privire la vot, lista o sa fie facuta in zilele care urmeaza, am propus pe cine am crezut ca se descurca cu factiunea si cine mi-a fost alaturi tot timpul cand a fost nevoie. Sper sa votati cu cap, si sa votati pe cine credeti voi ca se va ocupa cel mai bine de factiune, si o va duce pe culmi pe care eu n-am fost in stare sa o fac. Dupa 9 luni de factiune, eu zic ca mi-am facut cat de cat treaba si ca am trecut in revista factiunii inca o cucerire a orasului. Le multumesc tuturor celor care au facut posibila cucerirea orasului si celor responsabili pentru performantele atinse de-a lungul carierei mele ca lider. Se cuvine un "#RememberDHeadiRazor? :))

20 hours ago, GF iRazorROYAL said:

Acum (FOARTE) putin timp mi-am depus demisia din fruntea factiunii, si am vrut sa va anunt aici pe toti. Cu privire la vot, lista o sa fie facuta in zilele care urmeaza, am propus pe cine am crezut ca se descurca cu factiunea si cine mi-a fost alaturi tot timpul cand a fost nevoie. Sper sa votati cu cap, si sa votati pe cine credeti voi ca se va ocupa cel mai bine de factiune, si o va duce pe culmi pe care eu n-am fost in stare sa o fac. Dupa 9 luni de factiune, eu zic ca mi-am facut cat de cat treaba si ca am trecut in revista factiunii inca o cucerire a orasului. Le multumesc tuturor celor care au facut posibila cucerirea orasului si celor responsabili pentru performantele atinse de-a lungul carierei mele ca lider. Se cuvine un "#RememberDHeadiRazor? :))

RIP razor codatul suprem :)) te urmez si eu curand :3

20 hours ago, GF iRazorROYAL said:

Edited by Road ROYAL

2 hours ago, PRINTU BELEAUA said:

RIP razor codatul suprem :)) te urmez si eu curand :3

Imi pare rau sa aud asta :)) Tine-l ca mai ai timp sa faci treaba :) Pana intra fratiorii mei in SF mai e mult :))

1 hour ago, GF iRazorROYAL said:

Imi pare rau sa aud asta :)) Tine-l ca mai ai timp sa faci treaba :) Pana intra fratiorii mei in SF mai e mult :))

Nu e de asta, dar crede-ma ca mi s a cam luat de 5 6 ani ;) poate daca se baga un anti cheat ceva mai mergea dar nu mai are rost :*

On 3/1/2018 at 8:49 AM, GF iRazorROYAL said:

Acum (FOARTE) putin timp mi-am depus demisia din fruntea factiunii, si am vrut sa va anunt aici pe toti. Cu privire la vot, lista o sa fie facuta in zilele care urmeaza, am propus pe cine am crezut ca se descurca cu factiunea si cine mi-a fost alaturi tot timpul cand a fost nevoie. Sper sa votati cu cap, si sa votati pe cine credeti voi ca se va ocupa cel mai bine de factiune, si o va duce pe culmi pe care eu n-am fost in stare sa o fac. Dupa 9 luni de factiune, eu zic ca mi-am facut cat de cat treaba si ca am trecut in revista factiunii inca o cucerire a orasului. Le multumesc tuturor celor care au facut posibila cucerirea orasului si celor responsabili pentru performantele atinse de-a lungul carierei mele ca lider. Se cuvine un "#RememberDHeadiRazor? :))

Bafta frate, in ciuda conflictului dintre noi, ai fost un lider bun. Bafta in tot ceea ce vrei sa faci in viata =)

On 3/2/2018 at 10:15 PM, GF iRazorROYAL said:

Inca plang ca nu am luat lider :)) 

Felicitari Beyond pt lider :* 

Multumesc pentru urari tuturor si sper sa ne intelegem de minune la fel cum a fost si pana acum in perioada in care am fost sublider aici, nu am putut raspunde mai repede aici pentru ca m-am pus direct pe treaba si am inceput reconstructia factiunii, sper eu ca in 2 saptamani sa fim gata cu totul si sa putem intra in normal, tin sa precizez ca saptamana asta nu voi face evidenta waruri asa ca enjoy ;)

17 hours ago, BeyondOwn ROYAL said:

Multumesc pentru urari tuturor si sper sa ne intelegem de minune la fel cum a fost si pana acum in perioada in care am fost sublider aici, nu am putut raspunde mai repede aici pentru ca m-am pus direct pe treaba si am inceput reconstructia factiunii, sper eu ca in 2 saptamani sa fim gata cu totul si sa putem intra in normal, tin sa precizez ca saptamana asta nu voi face evidenta waruri asa ca enjoy ;)

Ai grija ca a pus perikolosul de Tavy ochii pe tine =))

In ultimul timp am vazut ca au fost certuri intre noi si cei din TTB acestea rezultand in mai multe posturi pe panel si jigniri inutile, v-as ruga ca de astazi sa nu mai faceti posturi celor din TTB si sa ne comportam ca atare pentru ca nu are rost sa continuam acest conflict care cu siguranta nu va aduce nimanui ceva de castigat din acesta. Sper ca si ei sa se tina de promisiune si sa nu mai incerce reclamarea noastra prin intermediul anumitor prieteni/cunostinte, o seara buna va doresc :) 

On 3/9/2018 at 1:19 PM, Ryz said:

Ai grija ca a pus perikolosul de Tavy ochii pe tine =))

Omu-mi zicea mie ca am codati in mafie si tot el are un sublider banat pe aimbot >.<

Edited by GF iRazorROYAL

14 hours ago, BeyondOwn ROYAL said:

In ultimul timp am vazut ca au fost certuri intre noi si cei din TTB acestea rezultand in mai multe posturi pe panel si jigniri inutile, v-as ruga ca de astazi sa nu mai faceti posturi celor din TTB si sa ne comportam ca atare pentru ca nu are rost sa continuam acest conflict care cu siguranta nu va aduce nimanui ceva de castigat din acesta. Sper ca si ei sa se tina de promisiune si sa nu mai incerce reclamarea noastra prin intermediul anumitor prieteni/cunostinte, o seara buna va doresc :) 

Gata sefa, nu mai fac posturi :))

2 hours ago, GF iRazorROYAL said:

Omu-mi zicea mie ca am codati in mafie si tot el are un sublider banat pe aimbot >.<

Ce sa faca si el