Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Skema mea..cum stau eu afk fara sa iau kick :P

Ce vrei si tu sa sti?E uite ca nu ti-o spun pt ca o stii deja =))

In sfarsit am terminat scoala..hai cn intra la un cs?

connect pub.crizatii.net

my nick:vik7or :D

Go go go!

M afrate eunu va inteleg X( voi umblati pe echipe voi nu raspundeti niciodata cand omu va striga pe chat :| ce naiba mafie e asta :| cand vine oasis ies! nu mai suport!..

Blade mai ales tu ai rank 4 tb ca tu sa ne spui asta ! dar tu chiar asta faci nu raspunzi pe chat nu nik cand intrebam cine a atacat nimeni nu spunea nik cand vam strigat o data nimeni nu spunea nik a 2 oara toti da ,da,da,da ..

Edited by F4L rfx

Stai asteapta nu pleca mai stai sa intru si eu!

Noi mai stam si afk dar nu pe sleep ca nu luam dobanda!

Ai sa vezi asa e la inceput pana ce te imprietenesti cu toti dar dupa e super ai sa vezi!

Te rog nu pleca as vrea sa ne cunoastem!

O sa fie bn ai sa vezi!

X(X(X(X(X( tu esty...ce sa zic eu....voi ati inceput sa strigatii ca nebunii ca ataca stracci la HQ...si am venit....trebuia sa ma spanez...nu ma teleportez....X( ce nu am venit...sau ce? si eu si troan si snik....

SI CE VROIAI SA SPUN EU CINE NE ATACA DACA NU ERAM LA HQ SI NU AM VAZUTx((X( EU DOAR AM VENIT...CA ATI STRIGAT...CE NU AM FACUTX(

Edited by Bladde

X(X(X(X(X( tu esty...ce sa zic eu....voi ati inceput sa strigatii ca nebunii ca ataca stracci la HQ...si am venit....trebuia sa ma spanez...nu ma teleportez....X( ce nu am venit...sau ce? si eu si troan si snik....

SI CE VROIAI SA SPUN EU CINE NE ATACA DACA NU ERAM LA HQ SI NU AM VAZUTx((X( EU DOAR AM VENIT...CA ATI STRIGAT...CE NU AM FACUTX(

Deci hai sa va spun eu ;)

1 la mana: Daca intreb cv pe /f nu raspundeti parca nu stiti sa scrieti...

2 la mana: L-am intrebat de 4 ori pe Trojan daca el ia atacat si nu a raspuns.

3 la mana: Tu ai rank 4 in lipsa lui Dublis si Oasis tu trebuie sa fi activ sa vb pe /f, daca de ex are cnv nevoie de ajutor trb sa il ajuti pt ca esti cel mai mare ;)

4 la mana: Nu mai am ce sa zic... ;)

Edited by k0zm1n

Si tu blade pe bune nu am nimic cu tine dar degeaba ai rank 4 :| tu tb sa ai rank 1 pt ca de rank 1 dai dovada.

P.S si nu numai blade nu e activ pe /f majoritatea ..

ORicum scapati de mine . stiti cand am vorbit in conferinta si tu iai zis lu eck scoatei ma din conferinta ca vam spus ca sunt prosti! Stati voi astia 'smekeri'' in barzini! ca eu sunt #cenzurat#! .

Edited by F4L rfx

reflex atunci te-a scos si pe tne...si pe kozmin din confe pt k eram intr-o masina eo ,trojan si blade...si voi din spate ati venit cu alt sultan...cu mp5 si neati distrus masina!!knd iesea fum negru am zis pe confe sa nu mai trageti dar voi ati tras in continu!!:| si blade sa suparat si de asta la pus pe 3ck sa va scoata din confe!!

nici eo nu zic k blade e cel mai activ pe /f si k e cel mai tare din barzini dar si voie ...de ex venise o data vampiru din cuneo la hq si kozmin il facea "sobolan" si knd vampiru ia dat un pumn in gluma...u te-ai enervat si l-ai omorat cu deagle!!foarte usor putea si el sa te omoare !!dar na...

da ma reflex ...stim de gluma dar noi aveam de gand sa ne ducem dupa redlist atunci si mai aveam multe treburi!!iar voi cu acesta "gluma" lati facut pe blade sa se enevreze...si sincer nici eo nu am ras asa mult de la gluma voastra!!daca asta e gluma...sa ne urmariti sa ne distrugeti masina!!atunci ...

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic