Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna Seara Corleone.

Ce faceti ? eu acum cred ca intru la un Counter Strike .

Salut, sa iti zic ceva :) Mai bine nu faceai afaceri cu Zotag, ca sa nu ai probleme. Rezolvale, dai inapoi cometu sa iti dea htl si 400m inapoi. Ca sa nu ai si tu probleme.

Mda, eu am de asteptat 2 zile, pana expira banul :(( Mi-a trebuit sa zic eu de alea pe live :((( firar....

Armando_Corrtez gay este liber ca pasarea cerului, asteapta alti gay, si am zis, ca tot ma chinui sa-l fac sa ii placa femeile dar nu pot, si la sfarsit, ca sa se linisteaasca am zis, vrei sa face o partida de sex, si ban 2 zile :)))=))

Pfff =))vezi daca esti rau si nu te uiti la tine mai intai gay-ule :))

Armando_Corrtez gay este liber ca pasarea cerului, asteapta alti gay, si am zis, ca tot ma chinui sa-l fac sa ii placa femeile dar nu pot, si la sfarsit, ca sa se linisteaasca am zis, vrei sa face o partida de sex, si ban 2 zile :)))=))

GG. Au fost bune astea. :))

Salut, sa iti zic ceva :) Mai bine nu faceai afaceri cu Zotag, ca sa nu ai probleme. Rezolvale, dai inapoi cometu sa iti dea htl si 400m inapoi. Ca sa nu ai si tu probleme.

Mda, eu am de asteptat 2 zile, pana expira banul :(( Mi-a trebuit sa zic eu de alea pe live :((( firar....

Pai ce ai facut ma de ai luat ban?

Pfff =)) vezi daca esti rau si nu te uiti la tine mai intai gay-ule :))

:)))=)) da uitate la tine, toti cand aud de Biky zic: Vreau sa fac o partida de sex cu acest Biky, am auzit ca sti face wank bine :))))(Glm)

quote name='Robytzu Corleone' timestamp='1321202631' post='1191066']

GG. Au fost bune astea. :))

Asai?

Pai ce ai facut ma de ai luat ban?

Poi ce sa fac? am zis astea pe /live:

Cyufy dc ai luat ban?

Flex am luat doar pe 2 zile :))). Eram in live cu armando, si am gresit chatul, am vrut scrie /c si textu, am scris direct, am uitat ca sunt in live, si am zis, Armando gay, liber ca pasarea cerului pentru alti gay, vrei sa facem o partida de sex, si mi-a dat Hooliganu ban pe 2 zile :(

Am auzit ca facem war cu Barzini? E adevarat? :(

Eu am iesit baieti,ma duc la un film :)

Bafta tuturoor maine la scoala/licee :P

Noapte Buna!

Edited by CyUFy_Tm