Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Interesante tacticile aplicate la antrenament, daca le vom aplica si la war-uri, cu siguranta ne vom descurca de minune. Eu am plecat afara, ne auzim mai pe seara. Salutare :)

Edited by Dragos12

Am inceput cu stangul deoarece am facut un tratat in primele 2 saptamani nu se face nici un tratat dar se pare ca pe unkx nu il interseaza asta, pana acum puteam avea mult mai multe teritorii dar asta este o sa ramanem cu maxim 7-8 teritorii mereu.. Uni membri sunt cu nasul pe sus dar rezolvam si problema asta.

PUTIN AJUTOR!

Am incercat sa`mi bag un mod pentru skin.. am facut totul bine (am mai bagat inainte)... l`am facut cu spark.. am dat Save.. bla bla.. si cand apas Connect sa intru pe server imi da automat crash... stie cineva ceva? :|

Diseara ora 22 cine are 20 rob points este rugat sa fie online pentru o activitate cu multa actiune!

Atentie conteaza la rank up si functii.

Edited by F4L Bestial

Diseara ora 22 cine are 20 rob points este rugat sa fie online pentru o activitate cu multa actiune!

Atentie conteaza la rank up si functii.

Aha.

Eu plec la fotbal, vorbim seara. Salut!

Bestialll esti mortal tata =))) daca ne adunam ca si la robul de sambata va fii calumea :X iar ne jucam putin cu copii :)) Deabea astept :>

Da, e... :)

Am revenit de la fotbal, mi-am dat comanda de o pizza si de o salata caesar cu o bere rece. Vai. :X