Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare Corleone, ce sa mai zic ieri a fost o zi destul de incarcata pentru mine si banuiesc si pentru voi a fost la fel, Karan si Maya au plecat la fel si Al3xu1tzu, ce sa faci multa bafta in continuare. Intru in game mai tarziu si vorbim, ne auzim.

Welcome celor noi !

(:| Nb Corleone, sunt rupt de oboseala ma bag la somn I-) I-)

Neata Corleone, ma duc sa mananc ceva si ne vedem in game :>

name='Razvan14' timestamp='1351996641' post='1470827']

Buna dimineata m`am sculat la 4 sa`l vad pe Bute ... sper sa nu ma dezamageasca

[/b]

Omu =)) se ,, scoala " la 4 sa il vada pe bute =)) cand acum la 14:00 este reluare =))))) mare tzeapa ce ti-ai luat razvane =))

Salut pasari nocturne!

Fie in direct, fie in reluare, tare m-ai speriat cand ai intrat pe /f la 4:30 noaptea ma Razvane :)).

Ghinion: Am uitat sa postez raportul desi aveam 100k+ Mats si acum stai si fa-i 40 ture in plus si in 48 de ore..Vaiii, o sa-mi albeasca parul.

Vorbim in joc.

Hai noroc, am intrat prin game sa mai vad care-i treaba, zic si eu asa ca un "inactiv", eh poate pe vremuri eram de "clasa activa" le faceam eu pe toate, se mai schimba oamenii mai stii :))

Ma duc sa mai trag niste teme, si ne vedem la sedinta.bafta.

@ Gata, baieti, am facut si eu 180 k mats :)) ca sa am si ma bag la somn, maine ma scol la 8 ca sa recuperez din ore X( !

# Noapte buna Corleone, vorbim maine dupa-amiaza sau poate mai devreme. Nb. all :* !

Edited by S4G HarrisoN