Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu, iti raspund eu, ma credeai mai inteligent, e ok, te inteleg. Dar Colo, Rieker, Howard, tu,(doar cei prinsi) eu stiu mai multe, prefer sa tac, banuiesc ca stii la fel . Lewis mi-a fost cu dmg dar cat ? a stat mai mult de o saptamana ? Nu cred. Ai fost cu aim ? Cat ai stat cu el 3 luni sau de cand esti in LV. Te rog, se vede clar..puteai sa zici si tu sincer, doar s-a vazut, adminii nu stau doar pe voi, stau si pe noi pentru ca dam toti report. Am ajuns prea departe toti oricum, am uitat ce este un joc demult, dar sa stii ca aici mai mult s-a ajuns din vina voastra, a celor ce ati jucat cu asa ceva, sa fim sinceri si noi sa recunoastem. Cum mi s-a luat LV ? Eram intr-o miercuri fara Mefx on si m-a sunat Nielsen sa dau liber ca nu se mai da attack datorita lagului iar peste o jumatate de ora am fost atacat intruna, neavand membrii on am pierdut 6 turfuri iar voi ati luat LV, felicitarile mele oricum, chiar si asa de ce sa mint ati avut 24/24, uite eu vreau sa fac asta fara le zic lui Sonny sau Alexutzu sa le dea membrilor liber ca nu ii mai attack. Pentru mine e oarecum o frustrare ca a durat atat sa fi prins, eu iti doresc mult succes in viata reala sau daca te mai apuci, poate ne revedem, te consider eu o persoana inteligenta . Am terminat aici, ORICE MEMBRU AL FACTIUNII MELE CARE COMENTEAZA LA ADRESA LUI COLONELU O SA FIE SANCTIONAT !!!

Daca stii ca are dmg hack de ce l-ai acceptat iar ?

Daca stii ca are dmg hack de ce l-ai acceptat iar ?

@Alexutzu222, eu zic sa incetati sa va mai certati in primul rand pe forum pentru ca nici voi nu stiti ce se intampla intradevar si mai incetati, poate ca exista oameni cu aim sau alte prostii in The Tsar Bratva, dar cu siguranta exista si in Red Triads Dragon sau cum va cheama. Nici voi nu stiti cine si ce, si incetati sa va mai amenintati cu "daca-mi dau drumul la gura, dar ma abtin." no1 cares.. sincer.

Ma uitam prin discutiile celor din RDT.

Colo tu zici bine ce zici. Dar la noi Lewis a stat in factiune 3-4 zile. TU veneai singur pe /turfs, si castigai singur un war. Oricum felicitari pentru ce ai spus mai sus. Bravo chiar mai impresionat!

Cum sa nu le castige cand sunteti paleta fara coduri ? Multi de acolo sunt slabi dar compenseaza codul celor de pe cladiri , DMG HACK !

NEATA TUTUROR !

Edited by FalleN16

Vineri (05.07.2013) cine nu vine la war-uri o sa fie sanctionat cu FactionWarn sau o sa fie DEMIS, depinde de caz.

Nu uitate de antrenamentul de maine (04.07.2013) de la ora 14:00, cine lipseste o sa primeasca FactionWarn.

Am dat rob cu laxativ,shobolan,vaginas LIKE A BOSS!(CU MANELE)

Hahaha, daca nu fugeam repede de politaii aia ce ieseau din banca ne faceau sa dam fail :))