Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut ! Am plecat , ma duc sa-mi repar PSP-u`... Vorbim Diseara

Stephan ... vorbim diseara in legatura cu ... "stii tu"

Sa tina astazi cineva antrenamentul , multumesc !

Guest Snyckers
Salut am venit de la liceu m-am inscris a fost totul Ok,vreau sa zic ca nu ma simt prea bine si ma bag la somn vorbim mai tarziu eventual maine.Daca se vor tine antrenamente astazi nu pot fi sunt rup m-ai precis ma doare capu de mooor $-)

Guest Salvador

Buna seara .

Sunt nou pe acest server si as dori sa muncesc , sa fac un ban cinstit . Am intrat in joc si bineinteles mi-am luat un job secundar ( farmer ) .

Am vrut sa vad cum merg lucrurile pe server, si am aflat ca sunteti cea mai temuta mafie de pe server . Felicitari pentru asta .

Am level 1, dar tin sa precisez ca sunt in domeniu si joc samp de 2 ani si jumatate . In 2 zile o sa ma familiarizez cu locatiile de pe server si totul va fi ok . Daca stiti ca ma puteti ajuta va rog sa ma contactati prin PM sau in acest topic .

Multumesc , o seara buna !

PS : nickname : Salvador

Buna seara .

Sunt nou pe acest server si as dori sa muncesc , sa fac un ban cinstit . Am intrat in joc si bineinteles mi-am luat un job secundar ( farmer ) .

Am vrut sa vad cum merg lucrurile pe server, si am aflat ca sunteti cea mai temuta mafie de pe server . Felicitari pentru asta .

Am level 1, dar tin sa precisez ca sunt in domeniu si joc samp de 2 ani si jumatate . In 2 zile o sa ma familiarizez cu locatiile de pe server si totul va fi ok . Daca stiti ca ma puteti ajuta va rog sa ma contactati prin PM sau in acest topic .

Multumesc , o seara buna !

PS : nickname : Salvador

Dragul meu, nu suntem 'cea mai temuta mafie de pe server' :)), dar aici nu este chat pentru toata lumea, daca doresti, ne poti contacta prin PM. Multumesc pentru intelegere.

Ce fac negrisorii mei :X ?