Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba, dar voi stiti ca avem un tradator printre noi?Este vorba despre: http://www.rpg.b-zone.ro/players/general/ShadowLight

si respectiv: http://www.rpg.b-zone.ro/players/general/[sP]TheBest.exe

Omu nu are treaba sta cu un cont in Pimps cu unu in Bratva banuiesc ca are intentia de a-i ajuta pe Pimps nu pe noi Sido baa da-l afara din factiune pe ShadowLight ala daca mai vrei sa mai ai turfs

Hai salut,eu sunt noul vostru coleg,sper sa facem o echipa buna si impreuna sa cucerim LV-ul si de ce nu sa batem recordul de turfuri.

Noapte buna,ne vedem maine la waruri.

Welcome,te cunosc sin AIM pari de treaba!

O sa facem treaba nu te teme :D

Bafta!

@@South Max, defuq? i was Thinking dat [us]Max and [AIM]Max is a two diffrent persons, nah... you Screwed My head.

Ma bag la somn, si eu, Nb.

HeLLo Bratva..

TB MMicugaby a zis Katzuno ca el a dat attack in LS pentru ca nu a prins in LV, a scris aseara pe /f si azi i-a zis si lui Sidorov, iar acel attack cu RDT eu l-am prins. De cat sa stam ca, copii aia mici sa punem dovada mai bine spunem aici la discutii, e mult mai usor asa de cat sa ne complicam cu dovezi! :) Ne auzim pe game dupa ce bag si eu 2-3 ore de somn, sunt obosit de la job, bafta.

Edited by GigGs11 Legend

Ba da cat furari kill-ullri 3/3 gg azi chiar si ls win.Maine la fel, din cate se vede in 1 saptamana si ceva lv va fi MARO

@, Ce vrei ma asta e eu la pintball joc de caterinca (prosteala) pana mea si pana la urma am fost ce-l mai bun am castigat runda, aa da la war e pe bune.Eu am facut acel video sa-i arat colegului tau Bogdan27 ca nu am aim asa cum m-a acuzat el mai mult decat atat m-a si amenintat "Te-am filmat si ai post, ne vedem pe rpg"

@@South KinoTo, Cum adica boss, ce vrei sa zici ca eu nu vorbesc frumos?Sa ti minte eu vorbesc frumos doar cu cei care vorbesc frumos cu mine "Ma respecti, te repect" la mine asta este o chestie reciproca si pana la urma ce mi-au facut mie Pharell sau Sprites ca sa le vorbesc urat sau toata factiunea Pimps

Edited by AIM K0rS

Salut! Ce fac mafioții? Haidați cât mai mulți n'seara la war, dacă am reușit să batem un gang în propriul lor oraș cred că putem să luăm LV-ul.

Katzuno, să te uiți pe wapp să vezi cum făcea Level aseară. :)))