Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Peaceful, imi pare rau sa te anunt ca am mai multa vechime in ganguri decat ai tu pe SAMP, pe toate panaramele de servere pe care ai jucat pana acum ;)

@, bafta, Aleku!

@@Peaceful, adica acum pe bune, tu te-ai uitat la videoclipurile alea pentru care am luat ban? =)))

IN ultimu ce dau 3 sau 4 de 3/3, in rest nu e nimic ciudat si pentru aia nu are ce drq sa imi dea, eu astept unban-ul, daca nu, aia e, facem inca un cont, nivel 5, licenta de arme si ne auzim tot acolo:))

Ba dispari ca poate te iau la injuraturi ia da-ne facebooku tau sa vedem ce specimen de 13 ani esti daca ai tupeu

Cică Tow Truck Bratva.. vai mama lor de nabi.. nici nu au habar de ganguri, dar comentează. E cam normal pe Bizon să te duci la 1 gang cu turfs şi să suferi, că de, asta e comunitatea, Românica asta.

PS: Şi cine credeţi mă că, comentează? Ăştia de nici level 20, au rank pe vechime şi la waruri nu fac mai mult de +2 :))). A, da, şi.. ăştia de "trag bine" şi ei au avut ban pentru coade ...

Cică Tow Truck Bratva.. vai mama lor de nabi.. nici nu au habar de ganguri, dar comentează. E cam normal pe Bizon să te duci la 1 gang cu turfs şi să suferi, că de, asta e comunitatea, Românica asta.

PS: Şi cine credeţi mă că, comentează? Ăştia de nici level 20, au rank pe vechime şi la waruri nu fac mai mult de +2 :))). A, da, şi.. ăştia de "trag bine" şi ei au avut ban pentru coade ...

Imi para rau sa te anunt ca am primit unban dupa banul ala, si da, trag bine, d-aia toti 5 sau 6 care erau la PB atunci (inclusiv BLEXU, lideru' instructorilor) sufereau la mine =))

33-10, 30-13, RUSINE SA VA FACA ASA CEVA UN CIVIL BA, CU NIVEL11 SALPA

@,

Nu te înţeleg de ce tot postezi aici şi suferi? Se vede că ai 13 ani, comportate că atare. Te rog să nu mai postezi aici.

Pentru ca m-ai rugat tu nu o sa incetez sa postez.

Ce se intampla de nu aplica lumea la noi ? Haideti sa dam si noi cat mai multe /ad uri .

Decat multi si sa nu asculte la waruri, mai bine putini si uniti. Dar totusi, hai sa facem reclama :))

Ce se intampla de nu aplica lumea la noi ? Haideti sa dam si noi cat mai multe /ad uri .

Pentru ca sunt numai capiati aici, toti fac ce vor, NU AI CU CINE LUCRA LA UN WAR (by M1H41), d-aia, ca n ai cu cine.

Pentru ca sunt numai capiati aici, toti fac ce vor, NU AI CU CINE LUCRA LA UN WAR (by M1H41), d-aia, ca n ai cu cine.

Varule stiu exact ce-ti trebuie ;)

utuBrmn.pngkUBDRrR.pngVreo diferenta?

Lui BeeTee7 i-am pus exact ce skin o caracterizeaza.

@Kenon, Tu asta din GSB, sa te iei de manuta cu cei din TTB si sa va duceti sa vindeti gogosi. GSB vedeti ca cei din Southern Pimps / Vietnamese Boy vor /fare cu 1$ si repair /refill cu 1$ avem valoare sal.

Du-te tu mai bine sa suferi in topicul de la GSB nu aici, aici doar se vorbesc despre victoriile pe care le castigam mai mereu. La TTB/GSB Topicul de Discutii e plin de suferinte. Ar trebui sa-l renumeasca in ''Topic de/pentru Suferinte'' dam magye.exe sal.

Edited by Rusen BT, Yesterday, 14:05.

S-ar putea sa o i-au pe mamicuta ta de manuta si sa o duc pe centura , am auzit ca are gogoasa calda ;)

P.S: Nu mergea sa dau Quote

Si mai usor cu arfele astea ca daca ma enervez s-ar putea sa pun Southern Pimps-ul la Factiunii Protejate :O

Pentru voi oricine e pasnic, am vazut destule palete la voi in factiune cat si codatii, nu imi spune tu mie ca doar cu M4 si Deagle ati castigat LV-ul si 3 turf-uri din LS ;)

Edited by ZEW FreeDub15

@, Ia enerveazate ma=))) ia fii rau :)) Ia sa te vad cum iei lv`ul singur..Ba esti amuzant ma jur =)))) eu zic sa stam la o caterinca pe skype odata sa ma amuz mai tare :))) Daca tot esti asa jmecher sa cureti tu tot lv`u mai bine ajuta`l pe blexu sa iesiti si voi din HQ.

@, Ia enerveazate ma=))) ia fii rau :)) Ia sa te vad cum iei lv`ul singur..Ba esti amuzant ma jur =)))) eu zic sa stam la o caterinca pe skype odata sa ma amuz mai tare :))) Daca tot esti asa jmecher sa cureti tu tot lv`u mai bine ajuta`l pe blexu sa iesiti si voi din HQ.

Cum drq sa iasa din HQ la waruri daca nu ies de frica cand sta un civil in curtea hq-ului lor? Sau maxtr3me2008 care avea tec+combat si fugea de mine si cand s a dat jos l am spart =)))

Mi ar fi rusine in locu tau, max.

Mersi , Mersi poate stam o data pe skype mai vorbim una alta si cine a spus ca iau LV-ul singur ???

Ai fii tu cel mai mare smecher aici, dar in realitate esti cel mai no-lifer.

Mai iesi si tu afara din casa ca ti-a crescut ingrasamant pe sub unghii de la atata stat.

@@BoNNdi, vezi tu el are pc mai varza , joaca doar de distractie si nu are PC performant asa ca tine. Maicasa nu a supt ca sa-i ia PC,abia astept sa va vad pe voi la 30 de ani jucand SA-MP si stand pe banii parintilor, in cazul tau al mamei tale.

Edited by ZEW FreeDub15