Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza , ce faceti?

degeaba va negajiti ..ce sa faceti...mereu in loc de 1 zii e 3-4 zile down

Foarte bine spus , vad si eu pe cineva care gandeste la fel ca mine , e bataie de joc in pnm .

1 zi la ei sunt 4-5 , dupa plecarea lui andrei a inceput sa cada cu zilele serveru asta , deja e plictisitor, iti dai seama ca e OFF 3-4 zile doar cand pica 1 data.:)

Neata lume tot OFF serveru :(

Dur e robo :))

Ce faceti? razvane lasa-mi un PM cu id-ul tau de mess ;)

Gata boss :D

Eu ma bag la cs pe bani..pana revine serverul

Neatza Corleone.

Ce va vaitati atata ca e serverul off ? Cu ocazia asta mai iesiti si voi din casa .. laso dreacu de treaba , sunt sarbatorile , e vacanta si voi tot la sa:mp va ganditi ?

Macar tu gandesti....chear sunteti disperati rau de pc. Mai gasiti-va si voi o alta preocupatie ca stati 24/24 pe calculator si nici nu stiti cum e vremea afara..

Macar tu gandesti....chear sunteti disperati rau de pc. Mai gasiti-va si voi o alta preocupatie ca stati 24/24 pe calculator si nici nu stiti cum e vremea afara..

Doamne cand va vad cu chestii de genul asta.

Nu mai fa pe geniul cu noi pentru ca sunt convins ca si tu astepti cu sufletul la gura sa se faca server ON.Incetati cu chestiile astea.Chiar sunt de PROST gust.E ceva rau ca astepti sa revina serverul?Ce sa zic...nu stim cum e vremea pe afara.Mentalitate de ROMANI aveti unii in voi.Cei 7 ani de acasa lipsesc rau.Inteleg sa nu ne jucam sa:mp ca disperatii.Doar e un joc.Dar nu mai faceti crize in halu' asta.Si apropo cine crezi ca sta cum zici tu 24/24 pe sa:mp?ZEULE.

ON:Back de la cumparaturi.Ce mai faceti?

Edited by Cappalini hAhA

Salutare! Eu ma duc sa-mi cumpar patine iar diseara merg la patinoar. Va sfatuiesc sa faceti la fel daca chiar va plictisiti fara sa:mp.

Good Job,am fost si eu ,dar eu am inchiriat,nu mi-am cumparat :)

Salutare! Eu ma duc sa-mi cumpar patine iar diseara merg la patinoar. Va sfatuiesc sa faceti la fel daca chiar va plictisiti fara sa:mp.

Bine faci, eu acuma incerc sa le vand pe ale mele :) Se pare ca au aparut cumparatori :D

Salutare Corleone , ce faceti ? ieri am ajuns si eu acasa de la cabana huhh ce mai rev :X

Ce faceti ? pe unde ati fost de rev ?

Astazi nu va avea loc nici un antrenament, indiferent daca serverul va revenii sau nu.

De ce? Pentru ca am fii prea putini playeri

Salutare , am ajuns si eu de la fotbal.

Rau e cu sarbatorile astea..am pus vreo 2 kg si acum ma chinui sa le dau jos :))

Ne auzim pe server (daca revine) daca nu , vorbim maine , BAFTA alls!