Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara Corleone Family !

La ora 19:17 am implinit 5 luni in Corleone Family . :X

Costea te rog frumos schimba-ti tata semnatura ... gaseste si tu ceva original , nu copia .

Pacat ca e serverul Off ... sper sa revina macar pana la antrenament .

nu cred ca ajung la antrenament ca am nervi mari ca era sa imi sparg pc ca am pierdut 1 cursa la nfs carbon de 7 ori era sa il dau un pumn dar mam abtinut , :)) nu glm , in cat timp e sv on ?

+ sper ca in seara asta nu mai are rost sa stam la antrenament ca tot asa va pica hostu + doar daca facem ntrenamentu pe bucati :))=)) nush daca terminam pana la dimineata

Edited by iliegolden

• Nick : Costea_Silviu .
  • Rank : 1 ( Picciotto ) .
  • Vechime ( cat timp ai stat in organizatie ) : De aseara de cand am intrat in familie .
  • Organizatia actuala : Arms Dealer .
  • Organizatia in care doresti sa fi transferat : Drugs Dealer .
  • Motiv : Nu imi place Arms Dealer , am mai fost de foarte multe ori Drugs si nu prea le am cu rapoartele la Arms .
  • Alte precizari ? : Sper sa fie acceptat schimbul .

• Ai nevoie de rank 2+ pt drugs.

Neata ... Ce ziceti revine srv?

Revine.

Pica hostul... motivul cred ca este vremea... asta a confirmat si Gabb ...

In cat timp e sv on ?

Nu avem de unde sa stim...

@Sper sa stabilizeze hostul cat de curand... in 8 minute ar trebui sa inceapa antrenamentul... :-S

Citeste PM-ul meu MaDy ! Fac acuma o cerere pentru una asemanatoare :D , dar nu te-am gasit sa-ti cer voie :) .

Am facut o cerere pentru un signature , o pot tine pe a ta pana mi se raspunde la cerere te rog frumos :D ?>

mda =)) ce faceti ? vedeti ca eu ies ca nu mai am chef sa stau ca a zis gabb ca il va tinea sv inchis vreo cateva ore ve ne vedem maine si pt. cei care nu stiu Nu am putut sa fac cont Steve | Steve_ Talor si atunci am pus numele meu si tot nu mergea am pus golden ca sa fiu mai smecher =)) si =)) cam atat nush daca il cunoasteti pe Steve_Taylor din corlone probabil nu o sa facem maine cunostinta NB corleone nu mai am chef sa mai stau la pc