Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara Corleone Family !

Erow , Biky , Diesel sunteti Asasini oficiali deci ma astept la activitate si seriozitate din partea voastra ! Vreau sa cititi foarte bine topicul Asasins si sa incercati sa nu luati nici o pedeapsa .

Echipa de Asasini mai are nevoie de un membru . Cei care au rank 2 , daca vreti sa va incercati sansa , va astept cu Cerere de Transfer !

Buna seara Corleone Family !

Erow , Biky , Diesel sunteti Asasini oficiali deci ma astept la activitate si seriozitate din partea voastra ! Vreau sa cititi foarte bine topicul Asasins si sa incercati sa nu luati nici o pedeapsa .

Echipa de Asasini mai are nevoie de un membru . Cei care au rank 2 , daca vreti sa va incercati sansa , va astept cu Cerere de Transfer !

Da,ok,Merci

Am venit si eu acasa, ma bag la un CrossFire.

Ce crossFire ma,avem antrenament :))

Fara suparare , dar nu prea mi-a placut deloc acest antrenament [-X , a fost cam plictiseala , toti erau afk

cand ii cauta Chev pentru war . Sper ca urmatoarele antrenamente sa numai fie asa :-J , cel putin sper :-<

Edited by Costea Silviu

Buna dimineata Corleone Family !

Abea astept sa treaca 8 ore si gata ... inca 3 zile de libertate .

Ne vedem deseara la sedinta si targ .

Asasins va mai aduc la cunostinta inca o data . Cititi foarte bine regulamentul si va vreau cat mai activi si cu cat mai multe prezente la antrenamente/targuri/sedinte .

NeaTza Corleone !

Ce bine , azi stau acasa :D

neata, aveti timp pana diseara la ora 20:00 sa postati rapoartele, cine nu o face primeste avertisment la sectiunea report.