Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baietii , dupa iesirea celor mai buni membri Ice , trefla , mrrn , creative , capallini si cine mai iese :)

Azi voi iesi si eu Bafta :*, mi-a facut placere .

Cred ca ma voi retrage in Barzini :* s-au Paterno.

Buna dimineata Corleone Family !

Pharel , cine ti-a zis tie ca pleaca Creative si Cappalini ? Voi chiar va carati toti ma ? :|

Aveti fratilor putina rabdare ...

Bigzila , Creative , Cappalini si Erow Check Pm urgent sau contactati-ma pe mess .

Edited by MaDyTz

Neata lume !!!

Ma omoameni buni ce e cu voi ? :| Stiu ca au plecat niste membri importanti.... dar nu te tii de membrii care ies si faci la fel.

Stand mai mult intr-o factiune iti faci prieteni noi ... unii au iesit iar altii vor veni. Lasati toti mafia la geu :| Patetic (Nu o luati personal)

EDIT: Felicitari Madytz inca nu stiu pentru ce dar cred ca e ceva ,,maret" de te lauda toti ;)

Edited by AnGeLx

Da e adevarat si ce spui tu dar puteati sa stati si voi pana se remediau lucrurile ca daca iese 1 ies toti..... si e greau sa te ridici de la 0 macar asa mai erau cativa oameni de baza.... Infine faceti ce vreti. Eu mi-am spus parerea.

Stau si eu pana la 12:00 dupa plec in oras sa ma tund :| si dupa plec la prega. Bafta :-H

Edited by AnGeLx

Imi pare rau doar de Chev .... daca ramane s-au nu lider ... pentru mine a fost cel mai de treaba lider ...

Imi va fi foarte dor de voi... :-J ... Cel mai bun lider ... mereu asculta... si aveai ce vorbi cu el , glumea si chesti..

In al doilea rand Ice_ltblue .... ma cunosc cu el de aproximativ 3 ani ... :-J ... a fost un sublider foarte bun ... pacat eu speram ca ,candva va fi Lider Corleone Family ...dar asta e...

In al 3-lea rand de BigZila .... unul din cei mai buni tovarasi ai mei....sper sa ramana in factiune si sa mearga cat mai departe..

:-J ..

4 Luni alaturi de Voi :) The Corleone Family ..

. .... asta e bafta mai departe Madyt :) sper sa ramai ca lider.

Pacat ice , nu am putut sa facem ce ne doream :) .. asta este ..

Candva sper sa mai am un lider ca ChevChelios ! si colegi ca cei de acum.... niciodata nu am crezut ca ma voi intelege asa bine cu liderul si colegi...

Mda , nasol.... REMEMBER : Don Corleone ChevChelios !:)

Edited by Bogdan phR

Noul lider al familiei Corleone va fi Spawn,drept urmare voi da un wipe,ca sa o pot lua de la 0,toti membrii actuali vor fi dati afara,insa daca doresc sa revina in familie,vor avea dreptul de a intra fara sa mai dea teste,doar facand o cerere de aplicatie,repet de acest drept vor avea parte doar playerii care erau membri corleone atunci cand am devenit lider,restul vor da teste.